Image Pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »
Remon

Remon

28/10/2007 00:57:00
Quote Anchor link
Beste Scripters,

ik heb hier een scriptje,
die allemaal foto´s // Plaatjes uit mij ftp haalt
alleen ik heb erg veel plaatjes staan.
Nu was mij vraag hoe moet ik het aanpassen.. zodat je maar 25 plaatjes op 1 pagina krijg ?
en dan eronder

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ect...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
<?php

$Gal
                     = "Members Foto's";             // Titel
$thumb             = "thumbs";                         // Thumbs directory naam
$thumbwidth     = "100";                            // Width van een thumbnail
$imagequality     = "100";                            // Foto kwaliteit, in procenten
$cols                 = "4";                                 // Aantal kolommen
$vi                     = "Bekijk Foto";                 // Text voor link van foto bekijken
$sname             = "fotos.php";             // Naam van deze file
$isz                     = "Grote";                         // Text voor grote
$msgnav             = "Bekijk FotoGallery";         // Text voor het bekijken van de gallery
$msgcp             = "Foto";                             // Text voor een foto
$msgof             = "van";                             // Text voor foto 1 VAN 24
$msgback             = "Terug naar het album";     // Text voor link naar de gallery

    if (isset($_GET['iid'])) {
        $_GET['iid'];
    }
elseif (isset($_POST['iid'])) {
        $_POST['iid'];
  }



    $files = array();
        if ($handle = opendir('.')) {
            while (false !== ($file = readdir($handle))) {
        if ($file != "." && $file != "..") {
        if (eregi("\.jpe?g$", $file) ||
            eregi("\.gif$", $file) ||
            eregi("\.png$", $file)) {
            $files[] = $file;
         }
      }
  }

    closedir($handle);
  }



    sort($files);

    if (!is_dir($thumb)) {
        mkdir($thumb, 0755);
  }


$i = 0;
$th = array();
$iw = array();
$ih = array();
$ifs = array();
    foreach ($files as $image) {
        $thumbimage = $thumb."/".$image;
        $thumb_exists = file_exists($thumbimage);
        $size = GetImageSize($image);
        $width  = $size[0];
        $height = $size[1];
        $type   = $size[2];
            if (!$thumb_exists) {
                set_time_limit(30);
                switch ($type) {
                    case
1 :
                $im = ImageCreateFromGIF($image);
                        break;
                    case
2 :
                $im = ImageCreateFromJPEG($image);
                        break;
                    case
3 :
                $im = ImageCreateFromPNG($image);
                        break;
            }

            $newwidth = $thumbwidth;
            $newheight = ($newwidth / $width) * $height;
            $im2 = ImageCreateTrueColor($newwidth,$newheight);
            ImageCopyResampled($im2,$im,0,0,0,0,$newwidth,$newheight,$width,$height);
            switch ($type) {
                    case
1:
                ImageGIF($im2, $thumbimage);
                        break;
                    case
2:
                ImageJpeg($im2, $thumbimage, $imagequality);
                        break;
                    case
3:
                ImagePNG($im2, $thumbimage);
                        break;
                imagedestroy($im);
                imagedestroy($im2);
            }

        }

$th[$i] = $thumbimage;
$iw[$i] = $width;
$ih[$i] = $height;
$ifs[$i] = round((@filesize($image)/1024), 1);
$i++;
  }


echo "<br>";
echo "<p align=\"center\"><font size=\"4\" color=\"#000000\">" . $Gal . "</font></p>";
echo "<br>";
echo "<table border=\"1\" align=\"center\" bordercolor=\"#000000\" cellspacing=\"3\" cellpadding=\"3\">"; // Dit kan je natuurlijk naar je eigen style aanpassen
    if (!isset($iid)) {
        $rows = round(count($th)/$cols);
    if (($rows * $cols) < (count($th))) {
        $rows++;
    }

        for ($i = 1; $i <= $rows; $i++) {
            echo "<tr>";
        for ($j = 1; $j <= $cols; $j++) {
                $td = (($i - 1) * $cols) + $j;
                $iu = ($td - 1);
            if (isset($th[$iu])) {
                $op = "";
                $op .= "<td>\n<div align=\"center\">\n<br>\n";
                $op .= "<a title=\"" . $vi . "\" href=\"" . $sname . "?iid=" .$iu . "\">\n";
                $op .= "<img src=\"" . $th[$iu] . "\" border=\"0\">\n";
                $op .= "<br>" . $isz . ": " . $hw[$iu] . " x" . $ih[$iu] . "\n";
                $op .= "<br>" . $ifs[$iu] . " Kb.</a>\n";
                $op .= "<br>\n</div>\n</td>\n";
                echo $op;
            }
else {
                echo "<td>\n<br></td>\n";
            }
        }

        echo "</tr>\n";
    }

}
else {
    $iid2 = $iid+1;
    $tot = count($th);
    $op = "";
    $op .= "<tr>\n<td>\n<div align=\"center\">  " . $msgnav . " " . $Gal . " :: " . $msgcp . " " . $iid2 . " " . $msgof . " " . $tot . " </td>\n</tr>\n<tr>\n";
    $op .= "<td>\n<div align=\"center\">\n<br>\n";
    $op .= "<img src=\"" . $files[$iid] . "\" border=\"0\">\n";
    $op .= "<br>" . $isz . " " . $iw[$iid] . " x " . $ih[$iid] . "\n";
    $op .= "<br>" . $ifs[$iid] . " Kb.</a>\n";
    $op .= "<br>\n</div>\n</td>\n</tr>\n";
    $op .= "<tr>\n<td>\n<div align=\"center\"><a href=\"" . $sname . "\"> " . $msgback . " </a></div></td></tr>";
    echo $op;
}

echo "</table>";
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 12:32:10
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/10/2007 02:14:00
Quote Anchor link
Wat je nodig hebt is een pagineringsscript. Gebruik even de zoekmachine op deze site. Er staan er een aantal.
 
Ferdi R

Ferdi R

28/10/2007 02:20:00
 
Remon

Remon

28/10/2007 02:30:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 28.10.2007 02:14:
Wat je nodig hebt is een pagineringsscript. Gebruik even de zoekmachine op deze site. Er staan er een aantal.


Beste,

ik heb een beetje gezocht hierzo.
Alleen ik kan niet echt vinden wat ik nodig heb.

Graag wou ik ook een klein beetje hulp ermee want ik ben ook geen php ster,
dus alsjeblieft een beetje hulp ik doe me best.

Maar ik weet niet echt hoe & wat.

Mvg, Remon
 
Remon

Remon

28/10/2007 10:37:00
Quote Anchor link
Bedankt ferdi.
ik ga eens kijken of het me lukt.

EDIT: dat is om tabellen uit de datebase te halen. !!
ik haal alleen bestanden uit mij ftp images.. ??
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remon
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.