image voor ploeg weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Koshi koshi

Koshi koshi

02/01/2015 20:28:06
Quote Anchor link
Bij de weergave van de wedstijdkalender zou ik per ploeg ook het logo weergeven.
Hoe kan ik dit het best doen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?php
include ("inc_connect.php");//connection

if(!isset($_POST["select"])){$_POST["select"] ="R1";}

$query=mysql_db_query("$db","select * from kalender where R like '" .$_POST["select"]. "' order by ID;",$connectie);

//if(!isset($_POST["select"])){$_POST["select"] ="";}
//$query=mysql_db_query("$db","select * from kalender where R like '" .$_POST["select"]. "' order by DATUM asc;",$connectie);
//echo "\$query = $query <br>";


$aantal_lijnen=mysql_num_rows($query);
//echo "<div align='center'>";
//echo $_POST["select"];
//echo "</div>";

print("<table border = 0 width=600 cellspacing='0' align='center' style='font-size=14;'><tr align='center' bgcolor='#CCCCCC'><td><font color='#000000'>Datum</td>");
print("<td><font color='#000000'>Dag</td>");
print("<td><font color='#000000'>Uur</td>");
print("<td><font color='#000000'>Thuisploeg</td>");
print("<td><font color='#000000'>Bezoekers</td>");
print("<td><font color='#000000'>W</td>");
print("<td><font color='#000000'>DThuis</td>");
print("<td><font color='#000000'>DBezoek</td></tr>");
for ($i=0; $i<$aantal_lijnen; $i++)
{

    $row = mysql_fetch_row($query); // Data speeldag
    echo "<tr><td>$row[0]</td>";
echo "<td>$row[1]</td>";
    echo "<td><div align='center'>$row[2]</td>";
    echo "<td><div align='left'>";
    if ($row[4] == 'ploeg1') // hier de naam van de vet af te drukken club invullen
    {
    echo '<b><font color="#CC85D5">' . $row[4] . '</b>';
    }
else {
    echo $row[4];
    }

    echo "</td>";
    echo "<td>div align='left'>";
    if ($row[5] == 'ploeg1') // hier de naam van de vet af te drukken club invullen
    {
    echo '<b><font color="#CC85D5">' . $row[5] . '</b>';
    }
else {
    echo $row[5];
    }

    echo "</td>";
    echo "<td><div align='Center'>$row[6]</td>";
    echo "<td><div align='center'>$row[7]</td>";
    echo "<td><div align='center'>$row[8]</td></tr>";
}


print("</table>");
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 14:27:42
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/01/2015 22:48:30
Quote Anchor link
Waar komt het logo vandaan?
 
Fabian W

Fabian W

02/01/2015 23:33:17
Quote Anchor link
Als ik het goed begrijp heb je dus een database table van de wedstrijdkalender. Hieruit haal je alles (*) wat in de bovenste rij van je tabel staat. De logo's van de clubs staan dus niet in deze database table.

Als je ook de logo's in de tabel wil, zul je een nieuwe database table moeten maken met informatie over mogelijke clubs in de regio. Hierin zet je dan iig het id van een club, de clubnaam en het logo. Via een joint tussen die 2 tables kun je dan het logo in je html table krijgen.

Trouwens zou ik ook wat doen aan die font color en aligns. Dit kun je beter via een row id of een table id doen. Als je dan nog eens iets verandert aan de layout, hoef je niet alle tabellen opnieuw te stylen, maar kan je dat doen via een stylesheet.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/01/2015 13:49:45
Quote Anchor link
Ik zou er NIET voor kiezen om de logo's in de database op te nemen. Ik zou deze gewoon als png bestand op de website plaatsen en de bestandsnaam in de database opslaan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.