img src verbergen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »
De Clercq Andy

De Clercq Andy

18/05/2017 14:16:39
Quote Anchor link
Hallo,
ik beschik over een webserver. Daarnaast heb ik een andere ftp server met tal van foto's.
Ju wil ik op mijn webserver een fotoalbum aanmaken maar vanop de webserver mogen mijn gebruikers niet kunnen zien dat de images vanop die ftp komen.
Indien ik deze "gewoon" oproep <img src="ftp://mijnftp:wachtwoord@host/2017/17/49_t.JPG"> toont hij de afbeelding maar kan mijn gebruiker in de broncode mijn ftp paswoord zien.
Bestaat er een manier om dit te verbergen?
met volgende tont hij mijn afbeelding maar dan ook enkel de thumbnail met zwarte achtergrond.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header("content-type: image/jpeg");
echo file_get_contents("ftp://mijnoftp:wachtwoord@host/2017/17/49_t.JPG");
?>

Kan ik deze afbeeldingen weergeven zonder de gebruiker paswoord en gebruikersnaam te laten zien?
Maar dit dan ook echt in een fotoalbum gebruiken?
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 05:24:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2017 14:23:10
Quote Anchor link
Draait er geen webserver op die server die je voor FTP gebruikt?
 
De Clercq Andy

De Clercq Andy

18/05/2017 14:40:33
Quote Anchor link
Neen, die ftp staat hier bij ons en de website wordt extern gehost.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2017 14:43:50
Quote Anchor link
Normaal zou dit moeten werken, tenzij de URL-wrappers in PHP uitstaan.

Zo sowieso eens error_reporting en display_error's aan.
 
De Clercq Andy

De Clercq Andy

18/05/2017 15:23:49
Quote Anchor link
Als je met dit mijn mini stukje bedoeld, dan werkt dit wel maar toont dan enkel de thumbnail waarnaar ik verwijs en dit op een zwarte achtergrond.
Als ik nu zo een thumbnail wil gebruiken in een volledig script in dit genre:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
<html>
<head>
<title>Dienstverleningscenturm Heilig Hart - Aanwezigheden</title>
<link href="../css/algstyle.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link href="../css/menu.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="../css/formulier.css" type="text/css" />
<style>
.activiteit
{
border:1px solid;
border-radius:10px;
border-color:rgb(38,136,142);
width:500px;
margin-bottom:15px;
margin-left:auto;
margin-right:auto;
}
.knoppenbalk
{
margin-left:175px;
}
</style>
</head>
<body class="body">
<table class="Hoofdtabel01" border="0" width="100%"  height="100%" cellpadding="0" cellspacing="5">
    <tr>
        <td valign="top" align="center">
            <table class="Hoofdtabel02" border="0" cellpadding="0" cellspacing="5" height="100%" >
                <tr height="100">
                    <td><img src="../images/titelbalkandere.jpg" width="925px"></td>
                </tr>
                <tr valign="top">
                    <td>
                    <!-- Dient om de verdeling te maken tussen de menu en het tekstgedeelte  -->
                        <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" height='100%' >
                            <tr>
                                <td width="190px" valign="top">
                                    <?php
                                    if ($_SESSION['menu']==1)
                                        {

                                        menu($pageID);
                                        }

                                    ?>

                                    
                                </td>
                                <td valign="top">
                                    <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="750" align="center">
                                        <tr>
                                            <td style="font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:80%">
                                                &nbsp;&nbsp;&nbsp;
                                                <br>
                                                <font style="font-size:40%">&nbsp;<br></font>
                                            </td>
                                        </tr>
                                        <tr>
                                            <td>
                                            <!-- Het tekstgedeelte moet hier komen -->
                                            <?php
                                            echo "<p class=\"titel\">
                                            <br>
                                            Fotogalerij van $_SESSION[naam]</p>"
;
                                            $aactiviteiten = new SimpleXMLElement('http://192.168.254.91:8083/FotoService/FotoService.svc/web/J1S2D3K4A5/117/activiteiten',NULL, TRUE);
                                            foreach ($aactiviteiten->Activiteit as $aactiviteit)
                                            {

                                                echo "<article class=\"activiteit\">";
                                                echo "<p class=\"h3\">".$aactiviteit -> Naam ."</p>
                                                            <p class=\"standaardText\">"
.$aactiviteit -> Omschrijving."</p>
                                                            <p class=\"knoppenbalk\"><button class=\"button\">Bekijken</button></p>"
;
                                                                            
                                                            include ('./image.php');                            
                                                            //$voorbeeld = file_get_contents('ftp://ftpFoto:[email protected]:2180/2017/17/49_t.JPG");
                                                            ?>

                                                            
                                                <?php
                                                echo "</article>";
                                            }

                                        ?>

                                            
                                            
                                            <!-- afsluiten tekstgedeelte -->
                                            </td>
                                        </tr>
                                    </table>
                                </td>
                            </tr>
                        </table>
                    </td>
                </tr>
    </tr>
            <!--sluiten hoofdtabel 2 -->
            </table>        
        </td>
    </tr>
<!--sluiten hoofdtabel 1-->
</table>
</body>
</html>

Probeerde al eens met een include voor dat mini stukje maar dan krijg ik zwarte pagina zonder de huiste thumb. Dus verre van deze omschrijving met een voorbeeldje.
Alvast bedankt om mee te kijken.
 
Ivo P

Ivo P

18/05/2017 15:53:45
Quote Anchor link
ik begrijp je vraag niet, maar ik denk dat je dit zoekt:

in je html pagina zet je
<img src="imageviewer.php?s=/2017/17/49_t.JPG">

en het script imageviewer bevat dan iets als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header("content-type: image/jpeg");
readfile("ftp://mijnoftp:wachtwoord@host" . filter_input(INPUT_GET, 's'));
?>


waarbij enige controle op het bestaan en de inhoud van S nodig is, en of de extensie wel jpeg/jpg is.
 
De Clercq Andy

De Clercq Andy

19/05/2017 09:41:49
Quote Anchor link
Oké, dit doet de job perfect!
Mega bedankt voor de tip.
Moet inderdaad nog worden bijgewerkt naar veiligheid toe maar daar kan ik zelf weg mee.
Wat mij betreft is dit hier afgerond!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.