IMG word niet geupload/getoont

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Peter van Hummol

Peter van Hummol

15/03/2015 15:33:54
Quote Anchor link
Hallo,

ben met een voorbeeld script bezig om een plaatje te uploaden vervolgens word dat plaatje weer gelijk terug in de pagina geladen. Alleen het plaatje word of niet geupload of niet geladen. Ik weet niet precies waar het mis gaat. Terwijl ik tot nu toe alle voorbeelden wel heb kunnen maken. Ik heb al van alles geprobeert uit te zoeken op het internet maar mijn kennis is nog te beperkt hiervoor. Zou toch graag willen weten waar precies de fout zou kunnen liggen.

Dit is het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php //upload.php
echo <<<_END
<html><head><title>PHP Form Upload</title></head><body>
<form method='post' action'upload.php' enctype='multipart/form-date'>
select file: <input type='file'name='filename' size='10'>
<input type='submit' value='upload'>
</form>
_END
;

if ($_FILES)
{

$name = $_FILES['filename']['name'];
move_uploaded_files($_FILES['filename']['tmp_name'], $name);
echo "uploaded image '$name'<br><img src='$name'>";
}


echo "</body></html>";
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 09:38:23
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

15/03/2015 15:43:01
Quote Anchor link
multipart/form-data, niet multipart/form-date. Er wordt nu waarschijnlijk niet eens iets geupload.

En waarom begin je niet gewoon je PHP-blok op regel 9? Je hoeft helemaal geen HTML te echo'en. En zeker niet met heredoc syntax lol.

Daarnaast: zet waarden van properties tussen "dubbele quotes".
 
Peter van Hummol

Peter van Hummol

15/03/2015 16:53:41
Quote Anchor link
Ja bedankt, hij doet het eindelijk. Blijkbaar toch een spelfout gemaakt! Ja ik weet dat het misschien gek uit ziet! Ben nog in de kinderschoenen zal geen HTML meer echo doen!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.