in een rij zoeken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

John John

John John

28/08/2004 22:32:00
Quote Anchor link
Hello ik heb een moeilijke vraag :)

Ik heb in een bepaalde kolom per rij de verantwoordelijken staanv an gebruikers (die per code gesplitst worden in een comma)

nu zou ik moeten checken of in die colom ergens een bepaalde verantwoordelijke zit,

vb:

in rij1 colom verantwoordelijke staat etvolgende:

jos,jef,gerard

nu wil ik alle rijen weergeven waar jef tussen staat,
ik had gedacht het zo te doen:

$query = "SELECT * from cme_complaints where vercleaning='*$_SESSION[id]*' ORDER BY `ref` DESC ";

maar dit werkte blijkbaar niet

helup aub :)
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 14:59:56
 
Mitch X

Mitch X

28/08/2004 22:35:00
Quote Anchor link
WHERE `rij` LIKE '%waarde%' werkt toch meestal wel? :)
 
John John

John John

28/08/2004 22:39:00
Quote Anchor link
lol :-) ga het es proberen :D

Thx, echt meega site is dit
 
John John

John John

28/08/2004 22:45:00
Quote Anchor link
lol! het werkt!

Thx mitch!
ask jouw keertje tegenkom krijg je een pilsje
 
Mitch X

Mitch X

28/08/2004 22:49:00
Quote Anchor link
Waar kom je vaak :P
 
John John

John John

28/08/2004 22:56:00
Quote Anchor link
lol :-) belgisch limburg :D
 
Mitch X

Mitch X

28/08/2004 23:01:00
Quote Anchor link
:'(
Daar kom ik dus héél zelden :P
 
Bram Z

Bram Z

28/08/2004 23:26:00
Quote Anchor link
Ik zou daar ook niet komen als ik jouw was :d . Daar zingen ze als ze praten :D

//Edit sorry kong het niet laten :P
Gewijzigd op 28/08/2004 23:27:00 door Bram Z
 
John John

John John

29/08/2004 11:51:00
Quote Anchor link
lol :) nheeeejee dat meeeeent ge maaaar zalluuuh!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.