In een tabel plaatsen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Berend

Berend

02/01/2005 21:58:00
Quote Anchor link
Ik heb een scripts site gemaakt. Via een keuze menutje kun je bepalen waar je een script neer kunt zetten.
Dus wat voor script het is.
Nou heb ik dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if (isset($_POST['Submit'])) {
mysql_query("INSERT INTO '" . $_POST['waar'] . "'   (titel, naam, oms, tutor) VALUES ('" . $titel . "','" . $_POST['naam'] . "','" . $oms . "','". $tutor ."')") OR die("Kan niet in tabel invoegen");
echo "Bedankt voor de Tutorial.";
}

?>

en het gaat om dit stukje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if (isset($_POST['Submit'])) {
mysql_query("INSERT INTO '" . $_POST['waar'] . "'   (titel, naam, oms, tutor)
?>


Als ik dit uitvoer geeft hij een fout terwijl het menutje wel de goede output heeft
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 06:24:32
 
Alfred -

Alfred -

02/01/2005 22:31:00
Quote Anchor link
Misschien je query ook eens afsluiten?
Kijk naar de kleuren en je ziet genoeg...
 
Berend

Berend

02/01/2005 22:37:00
Quote Anchor link
na het stukje : "en het gaat om "
kom nog meer script he daarom is die ? rood
 
Alfred -

Alfred -

02/01/2005 22:43:00
Quote Anchor link
Hmm had ik overgelezen...

En welk fout krijg je? Altijd handig te vermelden... Gewoon "Kan niet in de tabel invoegen"?
 
DaeDaluz

DaeDaluz

02/01/2005 23:20:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? '" . $_POST['waar'] . "' ?>


moet dat niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? "' . $_POST['waar'] . '" ?>


zijn ?
 
Alfred -

Alfred -

02/01/2005 23:22:00
Quote Anchor link
DaeDaluz:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? '" . $_POST['waar'] . "' ?>


moet dat niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? "' . $_POST['waar'] . '" ?>


zijn ?


Neen, maar je merkt wel de fout op...
De ' rond tabel vervangen door `, of gewoon weglaten... :/ Dacht ik ;)
 
Mitch X

Mitch X

02/01/2005 23:45:00
Quote Anchor link
Uhu.
 
DaeDaluz

DaeDaluz

03/01/2005 10:40:00
Quote Anchor link
dan zat ik toch in de buurt :x
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.