Include

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Joop Mol

Joop Mol

11/10/2005 13:54:00
Quote Anchor link
De includes worden niet geactiveerd in het onderstaande script, wat kan daarvan de reden(en) zijn...? Bij voorbaat mijn dank.


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>

<title>
INSCHRIJVING
</title>


</head>

<body bgcolor="#ffffco">

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php



  
// deze pagina kan voor het eerst worden opgevraagd
// of zichzelf hebben opgeroepen als form-action (postback)
// dit kan worden getest aan de hand van een willekeurig
// formulierelement: heeft dat element een waarde gekregen?

  
  
  if (!isset($_POST["submit"]))
  {

    // er is geen waarde voor het element submit, dan is dit geen postback
 
include ("formulier.inc");  
 
    ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<?php

 }
 
   else{
    // er is wel een waarde voor het element submit, dit is er een postback
    
    
    // process form

    $dbserver = 'localhost';  // for development and also for remote
    $database = 'louismol';  // for development
$naamgroep   = $_POST['naamgroep'];
$naam        = $_POST['naam'];
$voorvoeg    = $_POST['voorvoeg'];
$voorletters = $_POST['voorletters'];
$straat      = $_POST['straat'];
$postkode    = $_POST['postkode'];
$woonplaats  = $_POST['woonplaats'];
$telefoon1   = $_POST['telefoon1'];
$telefoon2   = $_POST['telefoon2'];
$email       = $_POST['email'];
$website     = $_POST['website'];
$eenakter    = $_POST['eenakter'];
$regisseur   = $_POST['regisseur'];
$auteur      = $_POST['auteur'];
$bewerk      = $_POST['bewerk'];
$speeltijd   = $_POST['speeltijd'];
$tijdstip    = $_POST['tijdstip'];
$lichtplan   = $_POST['lichtplan'];
$bespreking  = $_POST['bespreking'];
$inhoud      = $_POST['inhoud'];
$datum       = date(Y.m.d).date(H.i.s);
//0000000000000000000000000000000000000000000000
include ("inschr_validatie.inc");
//000000000000000000000000000000000000000000000
If(!empty($naamgroep)   //&& !empty($naam)      && !empty($voorletters)&&
   //!empty($straat)      && !empty($postkode)  && !empty($woonplaats) &&
  // !empty($email)       && !empty($eenakter)  && !empty($speeltijd)  &&
  // !empty($lichtplan)  

  && !empty($inhoud) )
{

$sql=  "INSERT INTO mol_eenakter (eenakter_ID, naamgroep, naam, voorvoeg,
voorletters, straat,  postkode, woonplaats, telefoon1, telefoon2,
email, website, eenakter, regisseur,  auteur, bewerk, speeltijd, tijdstip,
lichtplan, bespreking, inhoud, datum)
VALUES('','$naamgroep','$naam','$voorvoeg',
'$voorletters','$straat', '$postkode','$woonplaats','$telefoon1','$telefoon2',
'$email', '$website','$eenakter','$regisseur', '$auteur', '$bewerk', '$speeltijd', '$tijdstip',
'$lichtplan','$bespreking','$inhoud','$datum')"
;
}
    
 
   echo "$sql <br>";
    
//   $db = mysql_pconnect($dbserver,'root','');
    if (!$db){
      echo 'Fout: kreeg geen verbinding met de database.<BR>';
      echo 'MySQL retourneerde: '.mysql_error();
      exit;
    }

    mysql_select_db($database);
    $result = mysql_query($sql);
    if (!$result){
      echo 'Fout: sql statement heeft niet gewerkt.<BR>';
      echo 'MySQL retourneerde: '.mysql_error();
     exit;
    }

    
    echo 'Nieuw record toegevoegd<br>';
//    echo '<a href="selectrecord.php">overzicht</a>';
}
//}
exit;
    ?>

Hartelijk dank voor het invullen van het formulier!
<br>
<br>
Even een opmerking:
<br>
Indien u dit formulier verstuurt mag u zeker een reactie verwachten.
<br>
Blijft een reactie uit,verstuur dan nogmaals het formulier.
<br>
Er is dan een grote kans dat wij het formulier niet hebben ontvangen.
<br>
Of neem telefonisch contact met ons op: (+31) 0224 - 218274


</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 02:29:16
 
Vdleije .

vdleije .

11/10/2005 13:56:00
Quote Anchor link
formulier.inc.php ??
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2005 14:35:00
Quote Anchor link
Staan de include bestanden wel in dezelfde directory?

Even een opmerking: Een bestand met de extensie .inc kan gewoon door iedereen gelezen worden => Zeer onveilig als daar b.v. je databasepassword instaat.
 
Eris -

Eris -

11/10/2005 17:07:00
Quote Anchor link
Krijg je errors?
 
Joop Mol

Joop Mol

11/10/2005 17:46:00
Quote Anchor link
Nee, ik krijg geen errors. Het deel tussen - ?> en </body>- wordt normaal geprint.
Gewijzigd op 11/10/2005 17:49:00 door Joop Mol
 
Joop Mol

Joop Mol

11/10/2005 17:50:00
Quote Anchor link
Voor een include bestand maakt het toch niet uit als het maar een script-bestand is???

Was mij nog niet bekend het risico van een inc extensie .

De include bestanden staan wel in dezelfde directory.
Gewijzigd op 11/10/2005 17:51:00 door Joop Mol
 
Joop Mol

Joop Mol

12/10/2005 17:28:00
Quote Anchor link
Is er iemand die antwoord op mijn vraag kan geven....? Mijn dank daarvoor.....!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.