*.inc.php bestanden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »
J V

J V

23/11/2007 10:32:00
Quote Anchor link
Ik heb een simpel vraag met waarschijlijk een zeer simpel antwoord. Op google en dit forum kon ik niet duidelijk een antwoord vinden. (via google krijg je allerlei sites met bestanden die inc.php hebben, geen uitleg)

Nu maar de vraag: Wat is nou het verschil tussen een bestand *.inc.php en een bestand *.php. Waarvoor dient dat .inc?

Groeten Jordy
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door J V
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 01:43:15
 
Arend a

Arend a

23/11/2007 10:36:00
Quote Anchor link
er is geen verschil. Alleen op de manier hoe ze in php gebruikt worden, gebruiken sommige programmeurs .inc.php om aan te geven dat dit bestanden zijn die door anderen geinclude worden. Het had net zo goed .joepie.php kunnen zijn
 
J V

J V

23/11/2007 10:51:00
Quote Anchor link
Ok, dat is duidelijk ;), aan de hand hiervan kun je dus makkelijker zien, dat het bestanden zijn die je niet direct laat zien op je site, maar via andere bestanden laat zien (dat ze daarop dus geinclude worden)?
Ben behoorlijke beginneling, vandaar deze domme vragen.
 
Winston Smith

Winston Smith

23/11/2007 10:56:00
Quote Anchor link
Jep klopt. Sommige programmeurs gebruiken zo bijvoorbeeld ook *.class.php om aan te geven dat het bestand een bepaalde klasse bevat. Als je bestandsstructuur echter goed is, kan je de extensie gewoon *.php noemen. Uit de structuur zelf blijkt dan wel wat voor bestand het is.
 
- wes  -

- wes -

23/11/2007 10:57:00
Quote Anchor link
*.ikbenzogoed.php
 
J V

J V

23/11/2007 17:21:00
Quote Anchor link
@wes, dat ben je zeker ;).
Ik snap het nu, bedankt hiervoor.
 
Hylke

Hylke

23/11/2007 17:28:00
Quote Anchor link
=) En een voordeel van *.inc.php is dat je apache zo kan instellen dat die bestanden niet benaderd kunnen worden via de webserver =). Dat is denk ik de hoofdgedachte erachter
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

23/11/2007 17:53:00
Quote Anchor link
Dat kan toch ook met mod_rewrite?
 
PHP erik

PHP erik

23/11/2007 19:39:00
Quote Anchor link
Je kunt ook gewoon slechts 1 bestand in je document root zetten en de rest daarbuiten zoals de meeste mensen doen die MVC gebruiken in PHP, dan heb je uberhaupt niet met deze zooi te maken :)
 
Red Crew

Red Crew

23/11/2007 20:00:00
Quote Anchor link
Het grootste voordeel is dat als er iets mis is met de php configuratie dat apache de broncode niet laat zien als de extensie .inc.php is. als het gewoon .php is dan laat hij de broncode zien.
 
Frank -

Frank -

23/11/2007 21:12:00
Quote Anchor link
RedCrew schreef op 23.11.2007 20:00:
Het grootste voordeel is dat als er iets mis is met de php configuratie dat apache de broncode niet laat zien als de extensie .inc.php is. als het gewoon .php is dan laat hij de broncode zien.
Zie de opmerking van PHPerik, zet alles buiten de webroot en alleen datgene wat jij wilt laten zien, wordt getoond.
 
Arend a

Arend a

23/11/2007 22:02:00
Quote Anchor link
Apache maakt niet zozeer onderscheid tussen .inc.php en .php volgens mij. Dit moet je apart aangeven. Standaard zit er geen voordeel aan behalve het onderscheid wat je zelf maakt. En als je broncode zichtbaar is heb je zowiezo een groot probleem./
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

23/11/2007 22:14:00
Quote Anchor link
@PHPerik:

Ik snap dat je MVC even wilt noemen, maar je gooit deze jongen nu termen om z'n oren waar 'ie nog lang niet aan toe is.
Misschien is het beter om je intelligentie wat aan te passen naar het niveau van het betreffende topic.
 
PHP erik

PHP erik

23/11/2007 22:45:00
Quote Anchor link
Jason de Ridder schreef op 23.11.2007 22:14:
@PHPerik:

Ik snap dat je MVC even wilt noemen, maar je gooit deze jongen nu termen om z'n oren waar 'ie nog lang niet aan toe is.
Misschien is het beter om je intelligentie wat aan te passen naar het niveau van het betreffende topic.
Excuses. Maar het is niet alleen bij MVC van toepassing. Zoals Frank al zegt: je moet je includes altijd buiten je document root zetten. Er is geen reden om het in je document root te zetten. Zo kan een bestand sowieso nooit direct aangeroepen worden. Gevolg; probleem opgelost.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.