Ingesloten lettertype

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Martijn Winters

Martijn Winters

21/03/2019 13:35:29
Quote Anchor link
IK heb een html pagina met woorden in verschillende fonts (lettertypes gedownload van internet). Maar als ik deze met een andere computer open zie ik geen fonts omdat de fonts niet geinstaleerd zijn op die computer. Is er een manier om die fonts toch te kunnen zien op de computer waar die fonts niet op geinstaleerd zijn? Zonder een font te moeten installeren. Hoe dit in mijn pagina moet toepassen?

<body>
<ul>
<li style="font-family:sans-serif;font-size:20px">Hond</li>
<li style="font-family:anthology Outline DEMO;font-size:20px">Paard</li>
<li style="font-family:Regular Fashion DEMO;font-size:20px">Zebra</li>
<li style="font-family:Back to Black Demo;font-size:20px">Poes</li>

</ul>
</body>
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 00:08:29
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

21/03/2019 13:45:47
Quote Anchor link
Alternatief font specificeren.

https://www.w3schools.com/cssref/pr_font_font-family.asp

Websafe fonts gebruiken

https://www.w3schools.com/cssref/css_websafe_fonts.asp

Of google fonts gebruiken.

Of je fonts op de server zetten. Als dat mag van de licentie.

Toevoeging op 21/03/2019 13:49:59:

Ik zie dat een font voor personal use is

https://www.fontspace.com/monocotype/anthology-outline-demo
https://fonts2u.com/anthology-outline-demo.font

'Embedding rights:Embedding for preview & printing allowed'
 
Martijn Winters

Martijn Winters

21/03/2019 13:58:07
Quote Anchor link
Aan wat kan u zien dat een font voor personal use is?
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

21/03/2019 14:04:09
Quote Anchor link
Ik kan dat zien aan de tekst 'for personal use' op de pagina waar ik het font download.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

21/03/2019 14:08:11
Quote Anchor link
Ik dacht dat u bij mij font gevonden had voor personal use.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

21/03/2019 14:15:14
Quote Anchor link
Hier wat meer uitleg over personal use.
http://doctype.com/does-font-free-personal-use-mean

"Embedding a 'for personal use only' font is probably not licensed.

Why not pick a font that is licensed for embedding?"
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

21/03/2019 21:51:41
Quote Anchor link
Als de naam van een font spaties bevat, moet je de naam na font-family tussen aanhalingstekens zetten:

<li style="font-family:'Regular Fashion DEMO';font-size:20px">

Let verder goed op de spelling van de lettertypen en het verschil tussen hoofdletters en kleine letters.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 12:57:46
Quote Anchor link
Zou iemand mij een voorbeeld in html willen geven?

<body>
<ul>
<li style="font-family:sans-serif;font-size:20px">Hond</li>
<li style="font-family:anthology Outline DEMO;font-size:20px">Paard</li>
<li style="font-family:Regular Fashion DEMO;font-size:20px">Zebra</li>
<li style="font-family:Back to Black Demo;font-size:20px">Poes</li>

</ul>
</body>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:01:46
Quote Anchor link
Dan zul je toch ook CSS moeten gebruiken.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:10:02
Quote Anchor link
Hoe kan je in css een onderscheid maken tussen de verschillende <li>? elke li heeft een andere font.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:19:33
Quote Anchor link
Zie Ward's vorige bericht.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:25:45
Quote Anchor link
Ik snap niet zo goed wat die aanhalingstekens een li kan onderscheiden?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:27:38
Quote Anchor link
Je kan toch een style per li-tag gebruiken? Of beter zelfs met een aparte class/id.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:33:26
Quote Anchor link
Zou u aan de hand van mijn html even willen tonen hoe je dat het beste doet?
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

25/03/2019 13:34:36
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<style>
@font-face {
    font-family: myFirstFont;
    src: url(Anthology-SansDEMO.ttf);
}

@font-face {
    font-family: mySecondFont;
    src: url(Anthology-OutlineDEMO.ttf);
}

li {
    font-family: myFirstFont;
    font-size: 20px;
}

.outline {
    font-family: mySecondFont;
    font-size: 20px;
    }
</style>

<ul>
    <li>Hond</li>
    <li class="outline">Paard</li>
    <li>Zebra</li>
    <li>Poes</li>
</ul>

<p class="outline">En dit is Outline</p>


https://www.w3schools.com/css/tryit.asp?filename=trycss3_font-face_rule
Gewijzigd op 25/03/2019 13:38:07 door Adoptive Solution
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:34:56
Quote Anchor link
Dat laat jij toch al zien? Je moet die fonts vooraf wel inladen.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:46:48
Quote Anchor link
Ik heb 4 <li> dus ik veronderstel dat ik 4 @font-face moet hebben?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:48:38
Quote Anchor link
Ja, als je vier verschillende fonts wilt.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:51:51
Quote Anchor link
Waar dient die .outline voor?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 14:13:21
Quote Anchor link
De gedefinieerde 'mySecondFont' (Anthology-OutlineDEMO) gebruiken met een font-size van 20px
Gewijzigd op 25/03/2019 14:15:46 door - Ariën -
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 14:17:35
Quote Anchor link
Dus in mijn geval (4 fonts) myForthFont gebruiken ipv mySecondFont of blijft dit ongeacht hoeveel fonts je gebruikt?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.