Ini_Set

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 19:24:00
Quote Anchor link
Ik heb een host die maar maximum 2 mb files laat uploaden (met php script wel).
nu wil ik dit verhogen met ini_set, ik deed het zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
ini_set('post_max_size', '8M');
?>

Maar dit werkt niet, doe ik iets verkeerd. Of hebben ze dat gebokt ?
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 03:32:24
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 19:48:00
Quote Anchor link
die heeft de PHP_PERDIR flag, oftewel:
"Entry can be set in php.ini, .htaccess or httpd.conf"
dus: htaccess is u
Gewijzigd op 20/02/2005 19:49:00 door Legolas
 
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 20:02:00
Quote Anchor link
dus: htaccess is u --> als dat betekent dat ik het in .htaccess moet doen kan het niet :p.

Pff hoe kan ik dan mensen iets laten uploaden van 8Mb
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 20:14:00
Quote Anchor link
hoezo kan dat niet?
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 20:15:00
Quote Anchor link
<IfModule mod_php4.c>
upload_max_filesize 20M
php_value post_max_size 20M
</IfModule>
 
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 20:18:00
Quote Anchor link
"Entry can be set in php.ini, .htaccess or httpd.conf"

je zegt het zelf nog:


"Entry can be set in php.ini, .htaccess or httpd.conf"
 
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 20:20:00
Quote Anchor link
Ik heb het aan mijn webhost gezegd en ze will het verhogen. Maar ze wil niet de maximum execution time verhogen. dus het zou moeten worden upgeload in 30 seconden :(
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 20:25:00
Quote Anchor link
Ik snap gewoon niet dat je geen .htaccess bestanden kan aanmaken...
 
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 20:26:00
Quote Anchor link
ik kan wel .htaccess bestanden aanmaken
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 20:33:00
Quote Anchor link
wrm kan de .htaccess oplossing dan niet :S, of is het "gelimiteerd", hoe limiteer je php en apache eigenlijk :P
 
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 20:34:00
Quote Anchor link
Je zegt het zelf !!!
"Entry can be set in php.ini, .htaccess or httpd.conf"
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 20:38:00
Quote Anchor link
entry can be set in .htaccess en jij kan .htaccess bestanden aanmaken. Het kan dus WEL. Het kan alleen niet vanuit een script, maar wel vanuit .htaccess en die kan jij aanmaken. Wat begrijp ik niet :S.
 
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 20:39:00
Quote Anchor link
oke ik dacht dat het cant be set was
 
Mitch X

Mitch X

20/02/2005 20:56:00
Quote Anchor link
lol!

Dat tijdlimiet is simpel te 'overrulen':
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
set_time_limit( 0 );
?>
 
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 21:45:00
Quote Anchor link
oke :p
 

15/07/2005 07:49:00
Quote Anchor link
I have looked over your reply for the above issue. We're closer to uploading larger files, but still not quite there yet.

Here are my settings for mySQL -
upload_max_filesize = 200mb
post_max_size = 200mb
max_execution_time = 1800 seconds
max_input_time = 1800 seconds
max_allowed_packet = 20000mb
maximum IIS timeout = 99999 seconds

I have received this DLMan error message while trying to upload an 8mb mpe file (way below mySQL maximums) -
Entry failed!
Got a packet bigger than 'max_allowed_packet'
Thanks,
 

15/07/2005 07:51:00
Quote Anchor link
chinnarao:
I have looked over for the below issue. We're closer to uploading larger files, but still not quite there yet.

Here are my settings for mySQL -
upload_max_filesize = 200mb
post_max_size = 200mb
max_execution_time = 1800 seconds
max_input_time = 1800 seconds
max_allowed_packet = 20000mb
maximum IIS timeout = 99999 seconds

I have received this DLMan error message while trying to upload an 8mb mpe file (way below mySQL maximums) -
Entry failed!
Got a packet bigger than 'max_allowed_packet'
Thanks,
Chinna Rao
 
Han eev

Han eev

15/07/2005 09:55:00
Quote Anchor link
post_max_size - "8M" - PHP_INI_PERDIR

PHP_INI_PERDIR 2 Entry can be set in php.ini, .htaccess or httpd.conf

dus... je kan het niet veranderen in een script wel als je gewoon bij je php.ini kan
dus je ini_set kan niet werken!

http://nl2.php.net/ini_set
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.