inlog andere pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

30/11/2010 12:46:05
Quote Anchor link
ik heb een registratie op gezet met login ed
nu was mijn vraag kan ik een persoonlijk pagina weergeven naargelang het invullen van login en paswoord?
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 10:44:10
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

30/11/2010 12:48:18
Quote Anchor link
Ja dat kan.


Maar dat zal je vraag wel niet zijn? Wees eens duidelijk met je vraag eventueel toe te lichten met relevante code.
 
John D

John D

30/11/2010 13:15:49
Quote Anchor link
Het mooiste is 1 generieke pagina waarop je de benodigde persoonlijke dingen toont. Het aanmaken (file) van een pagina per persoon is omslachtig en vreet natuurlijk veel storage. Op basis van de inlog haal je informatie uit de database en je stelt on-the-fly de persoonlijke pagina samen.
 
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

30/11/2010 13:46:06
Quote Anchor link
eigenlijk is het wel zo 1 pagina maar dan enkel met gegevens van de persoon die inlogt.
En als ik via internet ewplorer kan inloggen dat ik of ander persoon(die je de toelating geeft)heel de database kan zien
 
- Mark -

- Mark -

30/11/2010 13:52:04
Quote Anchor link
Dat kan allemaal " Al heb ik geen idee wat IE hier me te maken heeft. ", maar wat is je eigenlijke vraag nu? Hoe je dit allemaal in PHP/MySQL moet maken of waar loop je op vast?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

30/11/2010 14:02:45
Quote Anchor link
Mark Coenen op 30/11/2010 13:52:04:
Dat kan allemaal " Al heb ik geen idee wat IE hier me te maken heeft. ", maar wat is je eigenlijke vraag nu? Hoe je dit allemaal in PHP/MySQL moet maken of waar loop je op vast?


as asked before
 
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

30/11/2010 15:17:23
Quote Anchor link
Zal proberen uit te leggen
hier onder is mijn log in pagina na indrukken van de login knop komt iedereen op de
// Doorsturen naar beveiligde pagina
header("Location: beveiligd.php");
pagina,hoe plaats ik gegevens op deze pagina die enkel maar bestemd zijn voor de persoon die inlogt.
niet iedere persoon die inlogt krijgt dezelfde gegevens te zien

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<?php

// Het formulier alleen verwerken als er op een knop met de naam 'actie' is geklikt:
session_start();
if (isset($_POST['actie'])) {
    $emailadres = $_POST['e'];             // E-mailadres lezen uit formulierveld 'e'
    $paswoord = $_POST['w'];               // Paswoord lezen uit formulierveld 'w'
    $emailadres = strip_tags($emailadres); // HTML-tags en PHP-code verwijderen
    $paswoord = strip_tags($paswoord);       //HTML-tags en PHP-code verwijderen
    $paswoord = trim($paswoord);           // Witruimte aan het begin en einde verwijderen
    $emailadres = trim($emailadres);       // Witruimte aan het begin en einde verwijderen
    $melding = "Voer een geldig e-mail adres en paswoord in";
    
    

    if (strlen($emailadres) > 50) {
        $melding  = "Fout e-mail adres ";
        
    }
else {
        require_once('is_email.inc.php');      // Functie is_email() insluiten
        if (is_email($emailadres)) {           // E-mailadres controleren met de functie is_email()
            $actie = $_POST['actie'];          // Uit te voeren actie bepalen
            if ($actie === "Inloggen" ) {

                // SQL-query definiëren:
                if ($actie == "Inloggen") {
                    $sql         = "SELECT * FROM klanten WHERE email='" . $_POST["e"] ."' AND wachtwoord='". $_POST["w"]. "'";  }
    
                
                

                // Constanten voor mysql_connect() insluiten:
                require_once('mysql_connect.inc.php');
                // Databaseverbinding openen:
                $verbinding = mysql_connect(MYSQL_SERVER, MYSQL_GEBRUIKERSNAAM, MYSQL_WACHTWOORD) or die("Verbinding mislukt: " . mysql_error());
                // Database 'test' selecteren:
                mysql_select_db("smartinvpol") or die("Kon de database niet openen: " . mysql_error());
                // Query zonder resultaatset uitvoeren:
                $result = mysql_query($sql) or die("Query mislukt: " . mysql_error());
                $row=mysql_fetch_array($result);
                if(!empty($row)){
                $email = $_POST["e"];
                $wachtwoord = $_POST["w"];
                session_register("email");
                session_register("wachtwoord");
                
        // Doorsturen naar beveiligde pagina
        header("Location: beveiligd.php");
        exit(); }
              

            }
if(empty($row)){
            $melding = "U hebt geen geldige combinatie van e-mailadres en
                wachtwoord opgegeven.<br> Indien u nog niet geregistreerd bent:<br>
                <a href=\"registreer.php\">Hier registreren</a><br>"
;
            }

             // Databaseverbinding sluiten:
                mysql_close($verbinding);

            
        }
else {
            $emailadres = htmlentities($emailadres, ENT_QUOTES);
            // Foutmelding afhankelijk van de lengte van het e-mailadres:
            if (strlen($emailadres) < 1) {
                $melding = "U moet een <strong>e-mailadres</strong> invoeren. ";
            }
else {
                $melding  = "<strong>$emailadres</strong> is geen geldig e-mailadres. ";
                $melding .= "Verbeter het e-mailadres of voer een ander e-mailadres in. ";
            }
        }
    }
}
else {
    $emailadres = "";
    // Algemene instructies weergeven:
    $melding  = "Voer een geldig e-mailadres en  paswoord in<br> ";
    
}


 
?>

<h2>Inloggen</h2>
<p><?php echo $melding; ?></p>
<form action="login.php" method="post">
  <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="2">
    <tr>
      <td nowrap><label for="e"><span style="text-decoration: underline">E</span>-mailadres:</label></td>
    </tr>
    <tr>
      <td><input accesskey="e" id="e" name="e" maxlength="255" size="30" type="text" value="<?php echo $emailadres; ?>"><br /></td>
    </tr>
     <tr>
      <td nowrap><label for="w"><span style="text-decoration: underline">W</span>achtwoord:</label></td>
    </tr>
    <tr>
      <td><input accesskey="w" id="w" name="w" maxlength="255" size="30" type="password" value="<?php echo $paswoord; ?>"><br /><br /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td align="center" nowrap>
        <input class="knop" name="actie" type="submit" value="Inloggen">
        <input class="knop" name="actie" type="submit" value="Wissen">
      </td>
    </tr>
  </table>
</form>
Paswoord vergeten? Klik <a href="vergeten.php" target="_blank">hier</a>


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 30/11/2010 18:16:57 door Bas IJzelendoorn
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

30/11/2010 17:44:59
Quote Anchor link
Plaats je code aub tussen code-tags.

Off topic: Je keurt een mailadres af, omdat het te lang is?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.