inlog beveiligen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »
Enrico van der List

Enrico van der List

09/09/2014 18:34:48
Quote Anchor link
Hoi ik ben momenteel bezig met het beveiligen van mijn inlog systeem, maar op een of andere manier wordt ik continu gehackt, hoe kan ik dit oplossen??
En ik ga nog geen mysqli gebruiken momenteel eerst wil ik het op deze manier werkend hebben.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php
                        if(isset($_POST['hidden'])){
                            
                           // include('pagina/mysql_connect.php'); // connectie met database
                            
                            // variable

                            $username = $_POST['gebruikersnaam']; // username
                            $password = $_POST['wachtwoord']; // wachtwoord
                            
                            $username = mysql_real_escape_string($username);    //sql injection
                            $password = mysql_real_escape_string($password);    //sql injection
                            
                            $password = md5_file($password); // wachtwoord versleutelen

                            
                            $sql =     "SELECT * FROM leden WHERE gebruikersnaam='$username' AND wachtwoord='$password'"; // wordt gecontroleerd of er een wachtwoord en gebruikersnaam bestaat
                            $query = mysql_query ($sql);
                            
                            $inloggegevens = mysql_fetch_array($query);
                            
                            $voornaam = $inloggegevens['voornaam'];
                            $achternaam = $inloggegevens['achternaam'];
                            $email = $inloggegevens['email'];
                            $gebruiker = $inloggegevens['gebruikersnaam'];
                            $password =  $inloggegevens['wachtwoord'];
                            
                            $num = mysql_num_rows($query);

      
                            if($num == 1){    // wanneer alles hieronder klopt ben je ingelogd
                                // Ingelogd

                                
                                $_SESSION['gebruikersnaam'] = $gebruiker;    // controleerd username
                                $_SESSION['wachtwoord'] = $password;
                                $_SESSION['voornaam'] = $voornaam;
                                $_SESSION['achternaam'] = $achternaam;
                                $_SESSION['email'] = $email;
                                                                
                                $_SESSION['id'] = 1;//$fetch['id'];        // controleer id
                                $_SESSION['ingelogd'] = true;    // wanneer je ingelogd bent
                                
                                if($_SESSION['gebruikersnaam']== "admin"){ // controleer of de gebruiker is of een admin
                                    header('location: admin.php');
                                }
else{
                                    header('location: index.php');        // ga je naar de pagina member.
                                
                                echo "Ingelogd";    }
                            }

                            else{
                                echo " Gebruikersnaam of Wachtwoord is verkeerd!! <br>";    // anders is het wachtwoord of gebruikersnaam verkeer of sta je nog niet in de database.
                                echo "<a href='index.php'>Terug</a>";                        // ge je weer terug naar de pagina
                            }
                        }

                        else{
                    ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 05:36:37
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

09/09/2014 19:27:39
Quote Anchor link
Hacken in de zin van?
 
Enrico van der List

Enrico van der List

09/09/2014 19:29:15
Quote Anchor link
spamen en de hele site omgooien en rotzooi in de database stoppen waardoor de site naar een andere pagina gaat
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/09/2014 19:33:21
Quote Anchor link
En wat zegt de log van de webserver? Misschien zit het lek wel ergens anders?
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

09/09/2014 19:33:54
Quote Anchor link
Gebruik eens htmlentities voor het ophalen van gegevens uit een database.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/09/2014 19:41:12
Quote Anchor link
En md5() als encryptie is ook erg verouderd.

Kijk eens naar bcrypt of password_hash().
 
Enrico van der List

Enrico van der List

09/09/2014 19:42:19
Quote Anchor link
- Aar - op 09/09/2014 19:41:12:
En md5() als encryptie is ook erg verouderd.

Kijk eens naar bcrypt of password_hash().


dan hebben we verouderde lessen gekregen....
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

09/09/2014 19:46:40
Quote Anchor link
Ik raad je Blowfish aan.
Is eigenlijk gewoon hetzelfde als wat Aar zegt.

Hiermee hash je iets:
http://nl1.php.net/manual/en/function.password-hash.php

Hiermee bekijk je als een hash overeenkomt:
http://nl1.php.net/manual/en/function.password-verify.php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/09/2014 19:47:47
Quote Anchor link
Tijd voor een praatje met je docent. Het is bekend dat ze niet echt vaak bij de tijd zijn, want PHP ontwikkelt zich razendsnel. Waar vorig jaar sha1 + een salt aangeraden werd, is password_hash() de nieuwe functie die aanbevolen wordt.

Verder kan ik nog wel wat tips geven:
- Kopiëren van variabelen is onnodig, zie ook lijn 7 en 8, je kan je $_POST-variabelen al prima gebruiken, dus waarom zou je $username willen gebruiken?
- Je password hoef je niet te escapen, deze kan in gehashte vorm sowieso al geen SQL-injection bevallen.
- Lijn 21 t/m 25 zijn ook onnodig, zoals ik net al al zei
- Enige foutafhandeling op je query kan geen kwaad, en bij grote voorkeur geen die(), maar een nette afhandeling met if/else
- Waarom spaar je de gebruikersgevens in een sessie? Die kan je toch ook prima uit je database halen? Wat je daar met het wachtwoord wilt doen, is mij een raadsel.

Dit waren een paar tips, ik kan niet garanderen dat het lek hiermee opgelost is, want dat zul je in de logfiles van de webserver moeten zien. Maar je script wordt er wel een stuk netter en overzichtelijker van.
Gewijzigd op 09/09/2014 19:52:14 door - Ariën -
 
Pipo Clown

Pipo Clown

09/09/2014 22:03:09
Quote Anchor link
En wanneer ik ook nog een tip mag geven :

Verander de paswoorden voor de backend
Verander de paswoorden voor je FTP verbinding
Verander de paswoorden voor de MySQL verbinding

Wanneer men iedere keer weer alles weet te veranderen is er een grote kans dat men dit gewoon via reguliere wegen doet door gebruik te maken van (gestolen ?) paswoorden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.