inlog lukt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »
Keesje van Poelgeest

Keesje van Poelgeest

24/02/2015 13:30:30
Quote Anchor link
Hey allen ik ben begonnen met php en ben al aantal maanden bezig met het basis leren.
Toen heb ik mezelf een opdracht gegeven om een simpel inlog + registratie te maken en dat telkens vernieuwen met beveiliging etc etc. Ik heb een probleem. Als ik registreer slaat hij de gegevens op maar als ik wil inloggen lukt dat niet


hier zitten al mijn funcies
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
<?php

session_start();

function
Dbc(){  
$db_host = "localhost";
$db_username = "root";
$db_password = "";
$db_name = "testinlog";

$Connection = mysqli_connect($db_host, $db_username, $db_password,$db_name) or die ("Coudnt connect to the database");

mysql_select_db($database, $connection);

return $Connection;
}


function
loginControle($username, $password)
{

$connectie =  Dbc();

$username = mysqli_real_escape_string($connectie, $username);
$password = mysqli_real_escape_string($connectie, $password);

$query = "SELECT * from login where gebruikersnaam='".$username."' AND wachtwoord='".$password."'";
$result = mysqli_query($connectie, $query);
$rows = mysqli_num_rows($result);

if ($rows == 1) {
$_SESSION['IngelogdUser'] = true;
$_SESSION['IngelogdUserName']= $username;

header("location: geluktinlog.php");
}
else {
header("location: inloggenfout.php");

}

mysqli_free_result($result);
mysqli_close($connectie);
}

function
registreren()
{

$con = Dbc();

$gebruikersnaam = mysqli_real_escape_string($con, $_POST['gebruikersnaam']);
$wachtwoord = mysqli_real_escape_string($con, $_POST['wachtwoord']);

$sql="INSERT INTO login (gebruikersnaam, wachtwoord)
VALUES ('$gebruikersnaam','$wachtwoord')"
;

if (!mysqli_query($con,$sql)) {
  die('Error: ' . mysqli_error($con));
}

if(isset($_POST['versturen'])){
    
    header("Location: geluktregis.php");
    exit;
    }


mysqli_close($con);
}



[
/code]

dit is gewoon simpel form
[code]
<
html>

    
<
head>
<
title></title>
<
/head>
<
body>
    <
div>
        <
form action="controleren.php">
            
            <
label> gebruikersnaam : <input type="text" name="gebruikersnaam" /> </label>  <br><br>
            <
label> wachtwoord : <input type="password" name="wachtwoord" /> </label>  <br><br>
            <
input type="Submit"value="verzenden" name="verzenden" />
            <
a href="registreren.php">registereren</a>
            
            
        <
/form>
    <
/div>
  
<
/body>
<
/html>


[
/code]



[
code]
[
code]<?php
include("function.php");
loginControle($_POST['gebruikersnaam'], $_POST['wachtwoord']);
?>




ik heb express om te kijken of het inlog lukt of niet verwezen naar een page genaamd inloggenfout

ik snap niet wat ik fout heb gedaan kan iemand mij erbij helpen ?
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 17:51:51
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

24/02/2015 13:41:24
Quote Anchor link
Kijk eens naar de gegevens in je database, mogelijk staan hier gegevens (gebruikersnaam-wachtwoord paren) dubbel in. In je controle controleer je of er maar één resultaat is, maar inmiddels staan er misschien gegevens dubbel in je database omdat je bij het registreren niet controleert of een gebruikersnaam uniek is.

Zet na een header('Location: ...'); (let ook op de hoofdletter en de spatie na de dubbele punt) altijd een exit. Officieel moet hier eigenlijk ook een volledige URL in staan.

Zet verder het melden en weergeven van fouten aan en druk eens wat informatie uit formulier / database af naar je scherm. Dat vertelt je mogelijk meer.
 
Keesje van Poelgeest

Keesje van Poelgeest

24/02/2015 13:52:09
Quote Anchor link
klopt omdat ik stap voor stap werk ga ik de unieke gedeelte nadat ik kan inloggen doen en alle andere maar alles staat nu maar 1 x erop heb aantal dingen zoals where veranderd in WHERE maar krijg zelfde probleem

in feite moet het werken toch ???
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

24/02/2015 13:59:15
Quote Anchor link
Kun je precies (stap voor stap) beschrijven wat je doet, en wat voor ongewenst effect dit uiteindelijk heeft?

EDIT: misschien is je sessie-directory niet schrijfbaar? Zet je foutenrapportage eens aan.

Voeg in een include die in alle code wordt toegevoegd de volgende code eens toe:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 'stdout');
?>
Gewijzigd op 24/02/2015 14:01:32 door Thomas van den Heuvel
 
Keesje van Poelgeest

Keesje van Poelgeest

24/02/2015 14:05:19
Quote Anchor link
1 registreren
2 dit word opgelsagen in het databasetabel genaamd login ik heb nu maar 3 rijen id gebruikersnaam en wachtwoord meer niet maar hij slaat wel op
3 daarna wil ik dat wanneer ik inlog gegevens van database haalt en kijkt of het klopt of niet en daarna inlogd en verwijst naar page inloggelukt of als het niet lukt naar page inloggenfout alleen het probleem is als ik inlog moet ik naar page inloggelukt wat niet gebeurd

Toevoeging op 24/02/2015 14:08:52:

heb dat zowel

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

 error_reporting(E_ALL);
 ini_set('display_errors','On');

?>



maar tevergeefs :(
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

24/02/2015 14:19:02
Quote Anchor link
Als je niet doorgestuurd wordt naar geluktinlog.php dan houdt dit in dat $rows ongelijk aan 1 was.

Een nadere inspectie van de bijbehorende query lijkt mij dan gewenst.

Ah, het begint te dagen.

Voeg eens method="post" toe aan je loginformulier. Als het goed is wordt tot nu toe je gebruikersnaam en wachtwoord meegegeven in je adresbalk. EDIT: en dat zie je dus niet omdat je direct wordt doorgestuurd.
Gewijzigd op 24/02/2015 14:21:31 door Thomas van den Heuvel
 
Keesje van Poelgeest

Keesje van Poelgeest

24/02/2015 14:25:18
Quote Anchor link
Dank je wel Thomas van den Heuvel hoe kan ik zow een belangrijke informatie vergeten zijn

:(

het is opgelost bedankt voor je snelle reactie
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.