Inlogformulier controleert geen gegevens

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Jerry php

Jerry php

05/10/2011 21:16:17
Quote Anchor link
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik bezig met een inlog systeem met .txt bestand. (natuurlijk een experiment, ik ga het niet gebruiken!)

Nu heb ik zo goed als heel de code, maar hij herkent de gebruikersnaam en wachtwoord niet...

Dit is mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php

$file
= file('users.txt');
$name = $_POST['user'];
$pass = $_POST['pass'];

$error = array();

$veldnaam = trim($naam);
$veldpass = trim($pass);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{


    //naam controleren
    if(isset($name))
    {

        if(empty($name))
        {

            $error[] = "U heeft uw gebruikersnaam niet ingevuld";    
        }
    }

    
    if(isset($pass))
    {

        if(empty($pass))
        {

            $error[] = "U heeft uw wachtwoord niet ingevuld";    
        }
    }

    
    //controleren of er errors zijn
    if(empty($error))
    {

        
        foreach($file as $value)
        {

            $los = explode(":", $value);
            
        }

            
            if(($los[0] == $veldnaam) && ($los[1] == $veldpass))
            {

                echo "U bent succesvol ingelogd.";    
            }

            
            else
            {
                echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
            }
    }

    
    else
    {
        if(count($error[1]))
        {

        echo "Er zijn meerdere dingen fout gegaan: ";
        
        foreach($error as $showerror)
            {

                echo "<br /> -" . $showerror;    
            }    
        }

        
        else
        {
            foreach($error as $showerror)
            {

                echo $showerror;    
            }    
        }
    }
}

?>



En als ik in wil loggen dan zegt hij alsnog:

Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.


Als ik de array echo, zo dus:

if(empty($error))
{

foreach($file as $value)
{
$los = explode(":", $value);

echo $los[0];

}


}


dan krijg ik dit:

jeremyjeremyjeremyjeremyjeremyjeremyjeremyjeremyjeremyjeremy

terwijl dat ze onder elkaar staan:

jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123


Ik vraag me dus af waarom ik niet kan "inloggen"
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 19:59:45
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 21:27:56
Quote Anchor link
Eigenlijk is dit nog geen volledige inlogprocedure, omdat er nergens wordt opgeslagen of iemand ingelogd is. Dus je zou een sessie of cookie moeten plaatsen, tenzij je wilt dat men bij elke view het password opnieuw moet invullen.

Maar los van dat alles, is het raadzaam om even te 'debuggen'.
Echo eens de variabelen uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(($los[0] == $veldnaam) && ($los[1] == $veldpass))

En je weet welke waardes hij vergelijkt. Blijkbaar komt er eentje niet overeen met elkaar.
Gewijzigd op 05/10/2011 21:28:40 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 21:29:15
Quote Anchor link
Dat coockie doe ik erna wel. eerst even kijken of hij kan inloggen. oke is zal ze eens echoën
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 21:36:22
Quote Anchor link
Je hebt nog steeds niks met mijn opmerkingen in je andere topics gedaan. Dit script heeft weer precies dezelfde fouten.
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 21:38:09
Quote Anchor link
@aar
gevonden, ik gebruikte $naam ipv $name

@santhe
ik snap je gewoon niet, wat doe ik verkeerd? kun je uitgebreider uitleggen?

Toevoeging op 05/10/2011 21:42:51:

@aar
Toch doet hij het nog niet.

hij geeft ten alle tijden dit weer:
Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.

dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<?php

$file
= file('users.txt');
$name = $_POST['user'];
$pass = $_POST['pass'];

$error = array();

$veldnaam = trim($name);
$veldpass = trim($pass);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{


    //gebruikersnaam controleren
    if(isset($name))
    {

        if(empty($name))
        {

            $error[] = "U heeft uw gebruikersnaam niet ingevuld";    
        }
    }

    
    //wachtwoord controleren
    if(isset($pass))
    {

        if(empty($pass))
        {

            $error[] = "U heeft uw wachtwoord niet ingevuld";    
        }
    }

    
    //controleren of er errors zijn
    if(empty($error))
    {

        
        foreach($file as $value)
        {

            $los = explode(":", $value);
            
        }

            
            if(($los[0] == $veldnaam) && ($los[1] == $veldpass))
            {

                echo "U bent succesvol ingelogd.";    
            }

            
            else
            {
                echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
            }            
    }

    
    else
    {
        if(count($error[1]))
        {

        echo "Er zijn meerdere dingen fout gegaan: ";
        
        foreach($error as $showerror)
            {

                echo "<br /> -" . $showerror;    
            }    
        }

        
        else
        {
            foreach($error as $showerror)
            {

                echo $showerror;    
            }    
        }
    }
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 21:43:33
Quote Anchor link
Je stopt een $_POST-var in een andere $var terwijl je niet weet of ie wel bestaat want je test verderop pas of er wel gePOST is. Die volgorde klopt gewoon niet. Je gaat toch ook niet iets kopen terwijl je nog geen geld hebt ontvangen.

Verder maak je een $name aan en even verderop ga je kijken of ie bestaat. Dat is toch nutteloos, je hebt hem net zelf aangemaakt.
Gewijzigd op 05/10/2011 21:45:31 door - SanThe -
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 21:44:50
Quote Anchor link
Dus waar zou ik hem dan moeten zetten?

Ps. heb je ook een antwoord ontopic?
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 21:48:14
Quote Anchor link
Jerry php op 05/10/2011 21:44:50:
Dus waar zou ik hem dan moeten zetten?

Ps. heb je ook een antwoord ontopic?


Denk daar nou zelf eens logisch over na.

En mijn antwoord is zeker ontopic. Dat jij er niks mee doet is jouw probleem. Ik vind het niet zinnig om de rest op te gaan lossen als de basic nog gammel is.
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 21:49:23
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/10/2011 21:48:14:
Jerry php op 05/10/2011 21:44:50:
Dus waar zou ik hem dan moeten zetten?

Ps. heb je ook een antwoord ontopic?


Denk daar nou zelf eens logisch over na.

En mijn antwoord is zeker ontopic. Dat jij er niks mee doet is jouw probleem. Ik vind het niet zinnig om de rest op te gaan lossen als de basic nog gammel is.


Ja, ik weet niet waar ik het moet neerzetten dan.. ik vraag het aan jou, is het ook niet goed. Het is inderdaad ontopic, maar dat is niet mijn probleem, en dat komt er dan bij, en dan zou ik graag willen weten hoe het WEL moet.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 22:00:11
Quote Anchor link
Als je iets wilt kopen moet je eerst geld hebben.

Dus alles wat je met $_POST-vars wilt doen doe je pas als weet dat er gePOST is. Dus NA deze regel:
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:01:15
Quote Anchor link
Oke, gedaan. Dankje.

Weet je ook een antwoord op mijn vraag?
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 22:05:04
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
foreach($file as $value)
{

    $los = explode(":", $value);
    if(($los[0] == $naam) && ($los[1] == $pass))
    {

        echo "U bent succesvol ingelogd.";    
    }

    else
    {
        echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
    }
}

?>
Gewijzigd op 05/10/2011 22:09:06 door - SanThe -
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:07:29
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/10/2011 22:05:04:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
foreach($file as $value)
{

    $los = explode(":", $value);
    echo $los[0] . ':' . $los[1] . '<br />';;
}

?>



Ja dan is de uitslag dit:

piet:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123

Maar ik weet niet wat ik daarmee moet??
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 22:09:51
Quote Anchor link
Ik had het al aangepast:

- SanThe - op 05/10/2011 22:05:04:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
foreach($file as $value)
{

    $los = explode(":", $value);
    if(($los[0] == $naam) && ($los[1] == $pass))
    {

        echo "U bent succesvol ingelogd.";    
    }

    else
    {
        echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
    }
}

?>

 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:13:15
Quote Anchor link
Dit heb ik al geprobeert, dan krijg ik dit als resultaat:

Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.


Dus het aantal wat in de users.txt pakt hij dan 1 voor 1, dus hij gaat ze allemaal controlleren ofzo?

overigens zit er dan 1 bij die ik heb ingevuld, en ook die is niet goed.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 22:13:52
Quote Anchor link
En om hier op voort te borduren om een vaste inlog te bouwen, voeg je op de plek op lijn 7 een sessie toe.

Weet je niet hoe sessies werken?
http://www.phptuts.nl/view/39/10/
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 22:13:57
Quote Anchor link
Beter is dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
$ingelogd
= false;
foreach($file as $value)
{

    $los = explode(":", $value);
    if(($los[0] == $naam) && ($los[1] == $pass))
    {

        $ingelogd = true;
        break;
    }
}

if($ingelogd)
{

    echo "U bent succesvol ingelogd.";    
}

else
{
    echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
}

?>
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:15:51
Quote Anchor link
@aar ik weet wat een sessie is, maar hoe wil je die hier gaan gebruiken dan?

@santhe
dat doet hij ook niet. hij geeft ze nu overigens wel gewoon 1 zin aan, maar hij keurt het alsnog niet goed.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 22:17:09
Quote Anchor link
Jerry php op 05/10/2011 22:15:51:
@aar ik weet wat een sessie is, maar hoe wil je die hier gaan gebruiken dan?

Ik gaf een linkje.....
maar zorg er eerst even voor dat de controle goed verloopt.
Echo de variabelen eens uit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
  if(($los[0] == $naam) && ($los[1] == $pass))
Gewijzigd op 05/10/2011 22:18:29 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:18:48
Quote Anchor link
Ja ik weet wel hoe ik ze moet gebruiken, want ik heb die tutorial zelf namelijk gevolgt, maar ik wil graag weten hoe ik die in mijn script moet gebruiken, wat je er mee wilt doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 22:19:39
Quote Anchor link
Onthouden dat iemand ingelogd is, tenzij de bezoekers bij iedere view opnieuw de inloggegevens moeten invullen?

Een normale variabele verliest zijn waarde als het script beëindigd wordt.
Gewijzigd op 05/10/2011 22:20:03 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.