Inlogformulier .txt reageert niet!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 8 9 10 11 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/10/2011 23:49:01
Quote Anchor link
Dat heb je al....
Je weet nu waar je de afhandeling van je formulier moet plaatsen....
 
PHP hulp

PHP hulp

10/06/2024 11:10:41
 
Jerry php

Jerry php

11/10/2011 23:51:52
Quote Anchor link
Ja maar dan staat er dit:

Uw naam is: U heeft geen naam ingevoerd.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/10/2011 23:53:32
Quote Anchor link
Je controleert met $_SERVER['REQUEST_METHOD'] =="POST" of het formulier is verstuurd, je controleer er niet mee of iets ingevuld is.

Dus in dat gedeelte moet je weer een controle bouwen met if en else.
Gewijzigd op 11/10/2011 23:53:56 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

11/10/2011 23:57:09
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/10/2011 23:58:08
Quote Anchor link
Ja, totdat ik HTML gebruik: <b>hallo</b>. In dit voorbeeld niet echt schokkend, maar wel als er een hele gebruikersapplicatie omheen zit.

Zie ook XSS
Gewijzigd op 11/10/2011 23:59:07 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

11/10/2011 23:59:47
Quote Anchor link
Maar wat wil je daar mee zeggen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2011 00:00:04
Quote Anchor link
Lees achter de link.
 
Jerry php

Jerry php

12/10/2011 00:01:39
Quote Anchor link
Ja ik heb het vlotjes doorgelezen, maar ik wil eigenlijk een nieuwe opdracht :D
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2011 00:03:08
Quote Anchor link
Ik zou wel terzijner tijd de tijd nemen om het eens goed door te lezen.

Probeer eens een gastenboekje te bouwen.
Gewijzigd op 12/10/2011 00:03:20 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

12/10/2011 00:03:48
Quote Anchor link
Gastenboekje met mysql? al weet niet precies hoe dat moet.. ik heb het al die tijden met txt gedaan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2011 00:06:02
Quote Anchor link
Jerry php op 12/10/2011 00:03:48:
Al weet niet precies hoe dat moet.. ik heb het al die tijden met txt gedaan

Aldoende leert men.... ;-)
 
Jerry php

Jerry php

12/10/2011 00:06:45
Quote Anchor link
Dus mysql :P haha.
Maar hoe kom ik bij mijn mysql database achter dj-jeremy.nl?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2011 00:13:07
Quote Anchor link
aanmaken via je controlpanel van DirectAdmin, aanvragen bij je hosting?
Gewijzigd op 12/10/2011 00:13:36 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

12/10/2011 00:15:43
Quote Anchor link
hoe kom ik ook alweer bij controlpanel?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2011 00:16:12
Quote Anchor link
www.dj-jeremy.nl:2222
Gewijzigd op 12/10/2011 00:16:49 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

12/10/2011 00:26:18
Quote Anchor link
Oke ik ben erin. Ik ga nu slapen, ik ga morgen deze volgen:

http://www.phptuts.nl/view/41/
 
- SanThe -

- SanThe -

12/10/2011 00:29:55
Quote Anchor link
- Aar - op 11/10/2011 23:58:08:
Ja, totdat ik HTML gebruik: <b>hallo</b>. In dit voorbeeld niet echt schokkend, maar wel als er een hele gebruikersapplicatie omheen zit.

Zie ook XSS


Hoi Aar, dus die van mij is goed?
 
Jerry php

Jerry php

12/10/2011 10:51:23
Quote Anchor link
Ik zoek eigenlijk een betere nederlandse tutorial waar ze alles stap voor stap uitleggen over dat mysql?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2011 10:54:20
Quote Anchor link
klik hier

Zorg dat je de kennis bezit van:
- Variabelen
- Operators (< > && OR || etc..)
- Functies
- Formulierafhandeling
Gewijzigd op 12/10/2011 10:57:01 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

12/10/2011 10:55:19
Quote Anchor link
Ja dat kan ik zelf ook wel, maar ik bedoel dat ze ook echt iets maken. En graag een engelse
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 8 9 10 11 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.