Inlogformulier .txt reageert niet!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 ... 9 10 11 volgende »

Jerry php

Jerry php

06/10/2011 22:54:40
Quote Anchor link
Ik heb een formulier gemaakt waardoor ik kan inloggen. aanmeld pagina is al gemaakt, en hij voegt de gegevens in een .txt bestand. de gegevens staan alsvolgt in het tekstbestand:

jeremy:hoi123
pietjebel:lalala
jerry:kloer
joey:jerry

Waarmee dit de indeling is:
username:wachtwoord

Dit is mijn code, onder de code staat nog klein stukje uitleg:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?php

ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{


$file = file('users.txt');
$name = $_POST['user'];
$pass = $_POST['pass'];

$error = array();

$veldnaam = trim($name);
$veldpass = trim($pass);            
            
    //gebruikersnaam controleren
    if(isset($name))
    {

        if(empty($name))
        {

            $error[] = "U heeft uw gebruikersnaam niet ingevuld";    
        }
    }

    
    //wachtwoord controleren
    if(isset($pass))
    {

        if(empty($pass))
        {

            $error[] = "U heeft uw wachtwoord niet ingevuld";    
        }
    }

    
    //controleren of er errors zijn
    if(empty($error))
    {

        
        
        foreach($file as $value)
        {

            $los = explode(":", $value);    

            $user[$los[0]] = $los[1];
        }
            
            if(in_array($veldnaam, $user))
            {

                if($user[$veldnaam] == $veldpass)
                {

                    echo "U bent succesvol ingelogd!";    
                }
            }

            
            else
            {
                echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
            }            
    }

    
    else
    {
        if(count($error[1]))
        {

        echo "Er zijn meerdere dingen fout gegaan: ";
        
        foreach($error as $showerror)
            {

                echo "<br /> -" . $showerror;    
            }    
        }

        
        else
        {
            foreach($error as $showerror)
            {

                echo $showerror;    
            }    
        }
    }
}

?>


Deze error krijg ik:

Notice: Undefined offset: 1 in /home/deb44223/domains/dj-jeremy.nl/public_html/login.php on line 74

En als ik $value uitlees krijg ik het zo weergegeven op het scherm:

jeremy:hoi123 pietjebel:lalala jerry:kloer joey:jerry

Dus alles achter elkaar, en in het .txt bestand staat het onder elkaar. (zie boven)

Het probleem is dus dat hij de gegevens niet controleert om in te loggen.

Wat moet ik doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 17:04:48
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:01:43
Quote Anchor link
Wat is er mis om gewoon door te gaan in je reeds open staande topic?

Hier kan een slotje op.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:02:38
Quote Anchor link
En een notice is geen error....
Wel is het iets dat verholpen moet worden, maar daarover kan je verder gaan in je vorige topic.
 
Victor -

Victor -

06/10/2011 23:04:12
Quote Anchor link
het probleem is regel 63:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(count($error[1])) ?>


Als je die vervangt door:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(count($error) > 0) ?>

moet hij goed gaan..

P.S.:
Waarom start je iedere keer een nieuw topic?


Edit:

Quote:
En als ik $value uitlees krijg ik het zo weergegeven op het scherm:

jeremy:hoi123 pietjebel:lalala jerry:kloer joey:jerry


Je doet een foreach, dus iedere $value laat hij zien;)
Gewijzigd op 06/10/2011 23:06:28 door Victor -
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:11:21
Quote Anchor link
Sorry voor het nieuwe topic, maar aangezien hij niet meer in beeld was en niemand reageerde heb ik een nieuwe gemaakt.

@victor

heb het verandert, geen resultaat:

Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.
 
Victor -

Victor -

06/10/2011 23:13:28
Quote Anchor link
Dat heb je hierboven ook niet gevraagd, de error is weg nu..
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:15:48
Quote Anchor link
Quote:
Het probleem is dus dat hij de gegevens niet controleert om in te loggen.


dat is toch echt mijn probleem nog steeds, want hij controleert de gegevens niet, want hij geef ten alle tijden die error..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:16:13
Quote Anchor link
Je vergelijking klopt niet....
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:17:40
Quote Anchor link
- Aar - op 06/10/2011 23:16:13:
Je vergelijking klopt niet....


Welke bedoel je, deze:
if($user[$veldnaam] == $veldpass)

Wat is er fout aan?
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:17:49
Quote Anchor link
Aangezien er toch bijna nooit een mod online is en niemand er blijkbaar mee zit.

Maak van dit:
$user[$los[0]] = $los[1];

Dit:
$user[$los[0]] = trim($los[1]);
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:19:24
Quote Anchor link
@santhe

werk niet, nog steeds dezelfde zin:
Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:26:51
Quote Anchor link
Maak van:
if(in_array($veldnaam, $user))

Dit:
if(array_key_exists($veldnaam, $user))
Gewijzigd op 06/10/2011 23:32:37 door - SanThe -
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:33:44
Quote Anchor link
@santhe

je bent een held!
waarom doet die array_key_exists het wel?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:35:22
Quote Anchor link
in_array controleert op value, en die array_key_exists() controleert de key van het array-element.
Gewijzigd op 06/10/2011 23:35:44 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:36:38
Quote Anchor link
- Aar - op 06/10/2011 23:35:22:
in_array controleert op value, en die array_key_exists() controleert de key van het array-element.


dus waar zoeken ze nu in dit geval dan op?

Toevoeging op 06/10/2011 23:38:48:

PS:
Ik moet wel zeggen, hij doet het niet als ik deze trim er niet bij zet, hoe komt dat dan?

$user[$los[0]] = trim($los[1]);
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:39:12
Quote Anchor link
de key dus, als je het leest.....
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:40:39
Quote Anchor link
Ja, maar ik bedoel wat is de key in dit geval.

PS:
Ik moet wel zeggen, hij doet het niet als ik deze trim er niet bij zet, hoe komt dat dan?

$user[$los[0]] = trim($los[1]);
Gewijzigd op 06/10/2011 23:40:57 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:43:12
Quote Anchor link
In de key staat de username. Daar controleer je tenminste op.

Als je even een boekje open had gedaan over array's dan had je het immers wel zelf kunnen zien. ;-)

trim stript spaties aan de uiteinden van een string. Dus je kan de conclusie wel trekken.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:43:37
Quote Anchor link
Jerry php op 06/10/2011 23:40:39:
Ik moet wel zeggen, hij doet het niet als ik deze trim er niet bij zet, hoe komt dat dan?

$user[$los[0]] = trim($los[1]);


Omdat de trim de newline (\n) weghaalt die aan het regeleinde staat.
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:45:09
Quote Anchor link
Oke bedankt allemaal!

Nu is de volgende vraag, kan ik het het beste met session of met cookie werken, om de login vast te zetten zodat ze niet elke keer moeten inloggen na een refresh of iets dergelijks
Gewijzigd op 06/10/2011 23:45:33 door Jerry php
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:46:10
Quote Anchor link
Session is gewoon veiliger.
 

Pagina: 1 2 3 ... 9 10 11 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.