Inlogsysteem doorverwijzingspagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »
Sven Bransens

Sven Bransens

15/12/2013 17:51:58
Quote Anchor link
Hoi,
Ik ben niet zo lang geleden begonnen met PHP.
Het leek mij daarom ook een uitdaging om een inlogsysteempje te maken.
Alles werkt prima, maar ik wil hebben dat je als je inlogt doorverwezen word naar een pagina (in mijn eigen website). Ik weet wel hoe je dat doet, maar nu is het juist de vraag: ik wil niet dat andere mensen op die pagina komen, als ze niet ingelogd zijn. Misschien een domme vraag: maar hoe doe ik dit?
Ik heb al op Google gekeken, maar ik wist niet hoe je dat moest "vragen".

Groetjes,
Sven
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:05:06
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2013 18:12:47
Quote Anchor link
Kijk eens naar sessies.
 
Sven Bransens

Sven Bransens

15/12/2013 18:28:24
Quote Anchor link
Dat is juist het probleem, ik weet niet hoe al deze mogelijkheden van PHP werken. Het enige dat ik nu nodig heb, is een oplossing.
 
Bart V B

Bart V B

15/12/2013 18:31:20
Quote Anchor link
Op zich is dat niet zo moeilijk.
Laat eens de code zien waar jij de session aanmaakt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2013 18:33:17
Quote Anchor link
Zet eerst eenmalig session_start(); bovenaan.

Na het correcte inloggen maak je een sessie aan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_SESSION
['login'] = true;
?>


En op de pagina's kan je dan controleren of iemand ingelogd is met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($_SESSION['login'])) {
// ingelogd
} else {
// uitgelogd
}
?>
Gewijzigd op 15/12/2013 18:33:38 door - Ariën -
 
Sven Bransens

Sven Bransens

15/12/2013 18:55:53
Quote Anchor link
@Bart v B

Ik heb momenteel de laptop niet bij de hand waar de gegevens op staan. Ik zal morgen mijn script wel sturen (een specifiek stuk misschien?).

@Aar

Bedankt, ik zal proberen het in mijn code te verwerken. Dan zal ik later, als mijn loginscript precies zo is als ik het altijd al wou hebben, in mijn potentiële website zetten.

Toevoeging op 16/12/2013 18:19:48:

Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
session_start();

if(isset($_POST['inlogbutton1'])) {
$gebruikersnaam=$_POST['gebruikersnaam'];
$wachtwoord=$_POST['wachtwoord'];
if ($gebruikersnaam == 'xxx' && $wachtwoord == 'Geen geheim, geen wachtwoord.'){
     $_SESSION['login'] = true;
     header('Location: doorverwijzingspagina.php');
    
     exit;

}
else {
     if (isset($_POST['inlogbutton1'])) {
         echo "Komt niet overeen. Probeer nogmaals.";
    

}
}

}



?>


en op de doorverwijzingspagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php


if (isset($_SESSION['login']))  {
//De persoon is ingelogd.
echo 'Je bent ingelogd';
}
else {
//De persoon is helemaal niet ingelogd!
echo 'Misschien is het verstandig om in te loggen.';
}



?>


Dit werkt alleen niet, hij zegt als ik ben ingelogd: Misschien is het verstandig om in te loggen. (dit zegt hij als je niet bent ingelogd)
Ik ben toch ingelogd?
Weet iemand een oplossing?
 
- SanThe -

- SanThe -

16/12/2013 18:23:36
Quote Anchor link
session_start(); ontbreekt op de tweede pagina.
 
Sven Bransens

Sven Bransens

16/12/2013 18:53:09
Quote Anchor link
Bedankt! Nu werkt hij wel, alleen: ik ben nu een keer ingelogd geweest en elke keer als ik naar mijn doorverwijzingspagina ga, staat er dat ik ben ingelogd. Moet ik dan niet session_destroy() of zo iets doen? (ben niet bekend met Sessions)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/12/2013 19:09:06
Quote Anchor link
Wat wil je precies? Want het is toch logisch dat als je ingelogd bent, dat je dan 'Je bent ingelogd' ziet?
 
Koen Hollander

Koen Hollander

16/12/2013 19:09:51
Quote Anchor link
Als je wilt uitloggen kan dat met een andere pagina

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
Gewijzigd op 16/12/2013 19:10:07 door Koen Hollander
 
Sven Bransens

Sven Bransens

16/12/2013 19:13:04
Quote Anchor link
Ik wil dat als het venster gesloten wordt of na een bepaalde tijd, dat automatisch de sessie verwijderd word.
Gewijzigd op 16/12/2013 19:24:22 door Sven Bransens
 
Koen Hollander

Koen Hollander

16/12/2013 19:36:53
Quote Anchor link
Dat gaat vanzelf, als je sessie verloopt. (gebeurd in ieder geval als je je browser afsluit)
 
Sven Bransens

Sven Bransens

16/12/2013 19:44:07
Quote Anchor link
Het is wel veel moeite zeg om een inlogsysteempje te maken.
Nu heb ik gemaakt dat je naar een uitlogpagina kan.
Werkt die uitlogpagina niet!
Heb dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

session_destroy();

echo 'Succesvol uitgelogd!';




?>


En dan geeft mijn vriendje Apache deze melding: Warning: session_destroy(): Trying to destroy uninitialized session in C:\Webserver\Websites\Loginsysteem\uitloggen.php on line 3
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/12/2013 20:18:57
Quote Anchor link
Zie Koen's script.

Zonder de session_start(); zal de hele sessie-afhandelaar niet en nooit werken. Ook niet als je een sessie wilt verwijderen.
 
Sven Bransens

Sven Bransens

18/12/2013 13:26:04
Quote Anchor link
Bedankt! Nu is mijn inlogsysteem bijna af, voor wat ik hem wil hebben.
Wat ik nu ga proberen:
- Veiligheid
- Inloggen via MySQL
- Registreren
 
Phpnuke r

phpnuke r

18/12/2013 15:40:35
Quote Anchor link
Gewoon een paar tips betreft je code.. je slaat nu $gebruikersnaam op terwijl $_POST['gebruikersnaam'] ook al een variable is. Dit kost tijd in generereb eb je kan de post variable ook direct in de if...else zetten. Dit scheelt code en is dus een stuk overzichterlijker.

Daarnaast zou ik jezelf aanleren om alles binnen haakjes {} een tab te geven. Dus ook haakjes zelf binnen de haakjes zoudeb een tab moeten krijgen. (Hopelijk snap je het want ik typ dit via mijn mobiel)

Veel succes met leren van php!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.