Inschrijfformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »
Arno de K

Arno de K

21/05/2013 16:20:32
Quote Anchor link
Ik probeer een online-inschrijving te maken voor een aantal lessen. De cursist moet daarvoor zijn ingelogd en kan dan met behulp van keuzerondjes aangeven welke data hij/zij prefereert. Het moet ook mogelijk zijn om de gemaakte keuze te wijzigen. Indien de pagina dan opnieuw wordt bezocht, worden de daarvoor gemaakte keuzes zichtbaar doordat de keuzerondjes reeds aangevinkt zijn. Ik heb een en ander geprobeerd, maar ik krijg het maar niet voor elkaar om de data te voorschijn te halen. Heeft er iemand tijd om hier even een blik op te werpen en me weer op het goede spoor te zetten?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
<?php

// Pagina voor inschrijven lesdata

include_once("config.php");
include_once("lang/lang_".$lang.".php");
$pml_title = $site_name;
include_once("connect.php");
include('header.inc.php');

if(isset($_SESSION['user_id'])) {
        //als verzenden wordt geklikt:    
        if(isset($_GET['submit'])) {
           include('getles.php');            //getles.php haalt de gegevens op die gemaakt zijn met de keuzerondjes
           $sql = "INSERT INTO `userres` (id,les1,les2,les3,les4,les5,res,naam) VALUES ('id='".$_SESSION['user_id']."',$keuze1,$keuze2,$keuze3,$keuze4,$keuze5,'0',$naam')";
              $gekozen = mysql_query($sql);
              if($gekozen == TRUE){
              echo 'Uw voorkeuren zijn opgeslagen';
              
              $sql = "UPDATE `adminsres` SET aantal=aantal+1";
              }
else{
              echo 'Er is een fout opgetreden. Neem contact op met de beheerder.';
              }

            
        
        //als wijzigen wordt geklikt:
        }elseif (isset($_GET['change'])){
            include('getles.php');            //getles.php haalt de gegevens op die gemaakt zijn met de keuzerondjes
            $sql = "UPDATE `userres` SET naam='$naam',les1='$keuze1',les2='$keuze2',les3='$keuze3',les4='$keuze4',les5='$keuze5',res=res+1,gewijzigd=date() WHERE id='".$_COOKIE['user_id']."''";
            $wijzig = mysql_query($sql);
             if($wijzig == TRUE) {
              echo 'Uw keuze is gewijzigd.';
             }
else{
              echo 'Er is een fout opgetreden. Neem contact op met de beheerder.';
             }
         }
else{
            
//naam en id ophalen uit de inlog-database            
 $sql = "SELECT id,name FROM `".$db_tbl."` WHERE id='".$_SESSION['user_id']."'";
       $query = mysql_query($sql);
       $row = mysql_fetch_object($query);
        $naam = ($row->name);
        $id = ($row->id);

//in de ledengegevens de geregistreerde data ophalen        
$sql = "SELECT * FROM `userres` WHERE id='".$_SESSION['user_id']."'";
    $reservate = mysql_query($sql);
    if ($reservate == TRUE) {
        $row1 = mysql_fetch_object($reservate);
        $res = ($row1->res);
        $resnaam = ($row1->naam);
        $date1 = ($row1->les1);
        $date2 = ($row1->les2);
        $date3 = ($row1->les3);
        $date4 = ($row1->les4);
        $date5 = ($row1->les5);
        }

        
//in de admintabel de ingevoerde data ophalen (dus ook het maximale aantal deelnemers en het huidig aantal ingeschreven    
$sql = "SELECT * FROM `adminsres`";
    $query_admin = mysql_query($sql);
        $row2 = mysql_fetch_object($query_admin);
        $les1a = ($row2->date1a);
        $les1b = ($row2->date1b);
        $les2a = ($row2->date2a);
        $les2b = ($row2->date2b);
        $les3a = ($row2->date3a);
        $les3b = ($row2->date3b);
        $les4a = ($row2->date4a);
        $les4b = ($row2->date4b);
        $les5a = ($row2->date5a);
        $les5b = ($row2->date5b);
        $max = ($row2->maxi);
        $aantal = ($row2->aantal);
}

  // Form
  ?>

  <div>&nbsp;</div>
  <div>&nbsp;</div>
  <form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
   <table>
    <tr>
    <?php
     echo'<td><label>Les 1:</label></td><td><input value="1a" type="radio" name="les1"';
     if ($res > 0 && $les1a == $date1){
        echo ' checked />';
        }
else{
        echo ' />';}
        
     if ($aantal < $max) {
     echo $les1a;
     }
else{
     echo 'Vol';}
     ?>

     </td>
    </tr>
    <tr>
    <?php
     echo'<td><label>&nbsp;</label></td><td><input value="1b" type="radio" name="les1"';
     if ($res > 0 && $les1b == $date1){
        echo ' checked />';
        }
else{
        echo ' />';}
        
     if ($aantal < $max) {
     echo $les1b;
     }
else{
     echo 'Vol';}
     ?>

     </td>
    </tr>
    <tr>
    <?php
     echo'<td><label>Les 2:</label></td><td><input value="2a" type="radio" name="les2"';
     if ($res > 0 && $les2a == $date2){
        echo ' checked />';
        }
else{
        echo ' />';}
        
     if ($aantal < $max) {
     echo $les2a;
     }
else{
     echo 'Vol';}
     ?>

     </td>
    </tr>
    <tr>
    <?php
     echo'<td><label>&nbsp;</label></td><td><input value="2b" type="radio" name="les2"';
     if ($res > 0 && $les2b == $date2){
        echo ' checked />';
        }
else{
        echo ' />';}
        
     if ($aantal < $max) {
     echo $les2b;
     }
else{
     echo 'Vol';}
     ?>

     </td>
    </tr>
    <tr>
     <td>
     <input type="submit" value="Verzenden" id="submit" />
     </td>
     <td>
     <input type="reset" value="Annuleren" id="cancel" />
     </td>
    </tr>
   </table>
  </form>
  <div>&nbsp;</div>
  <div>&nbsp;</div>
  <?php
 }
 }
else{
 }

include('footer.php');

 ?>
Gewijzigd op 21/05/2013 22:19:10 door Arno de K
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 00:05:37
 
Marvin H

Marvin H

21/05/2013 16:57:56
Quote Anchor link
Zover ik het zie heb je de queries die de data moeten halen onder de if(!isset($_SESSION['user_id'])) staan, oftewel, als er geen user_id session bestaat worden de queries uitgevoerd, alleen die queries zullen niet werken omdat die gebruik maken van je user_id Session
 
- SanThe -

- SanThe -

21/05/2013 17:14:39
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$gekozen
= "INSERT INTO `userres` (id,les1,les2,les3,les4,les5,res,naam) VALUES ('id='".$_SESSION['user_id']."',$keuze1,$keuze2,$keuze3,$keuze4,$keuze5,'0',$naam')";
if($gekozen == TRUE){
    echo 'Uw voorkeuren zijn opgeslagen';
?>

$gekozen is een string.
De query wordt niet uitgevoerd.
 
Arno de K

Arno de K

21/05/2013 20:00:24
Quote Anchor link
- SanThe - op 21/05/2013 17:14:39:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$gekozen
= "INSERT INTO `userres` (id,les1,les2,les3,les4,les5,res,naam) VALUES ('id='".$_SESSION['user_id']."',$keuze1,$keuze2,$keuze3,$keuze4,$keuze5,'0',$naam')";
if($gekozen == TRUE){
    echo 'Uw voorkeuren zijn opgeslagen';
?>

$gekozen is een string.
De query wordt niet uitgevoerd.


$sql is toch ook een string?


Toevoeging op 21/05/2013 20:11:29:

Marvin Houweling op 21/05/2013 16:57:56:
Zover ik het zie heb je de queries die de data moeten halen onder de if(!isset($_SESSION['user_id'])) staan, oftewel, als er geen user_id session bestaat worden de queries uitgevoerd, alleen die queries zullen niet werken omdat die gebruik maken van je user_id Session


Daar heb je een punt, Marvin. Daarom is de pagina ook niet zichtbaar als er niet is ingelogd. Er is dus altijd een SESSION aangemaakt....
 
Eddy E

Eddy E

21/05/2013 21:22:30
Quote Anchor link
Arno (leuk, zo heet m'n zoon ook)... mis je niet iets als mysqli_query()?
Ik denk dat SanThe dat bedoelt ;).
Gewijzigd op 21/05/2013 21:26:12 door Eddy E
 
Arno de K

Arno de K

21/05/2013 22:20:16
Quote Anchor link
Oke, snap em. Ondertussen veranderd, maar helaas werkt ie nog niet...
 
Arno de K

Arno de K

24/05/2013 12:13:02
Quote Anchor link
Ik heb een en ander veranderd (sorry, SanThe, ik begreep niet direct wat je bedoelde...) en er begint schot in te komen. Nu zit ik nog met het volgende probleem:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
$sql
= "SELECT * FROM `userres` WHERE id='".$_SESSION['user_id']."'";
    mysql_query($sql);
    if (mysql_query($sql)) {
        $row1 = mysql_fetch_object(mysql_query($sql));
        $reserveer = ($row1->res);
        $resnaam = ($row1->naam);
        if ($reserveer > 0) {
            $date1 = ($row1->les1);
            $date2 = ($row1->les2);
            $date3 = ($row1->les3);
            $date4 = ($row1->les4);
            $date5 = ($row1->les5);
        }
else{
            $date1 = 0;
            $date2 = 0;
            $date3 = 0;
            $date4 = 0;
            $date5 = 0;
        }
    }

?>

Bovenstaande code geeft mij iedere keer weer de foutmelding:
Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\lesres_concept.php on line 52

Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\lesres_concept.php on line 53

(Dit zijn zijn de regels met $reserveer en $resnaam) in de database staan ze goed gedefinieerd en ik snap niet hoe ik dit moet oplossen........
Gewijzigd op 24/05/2013 12:14:03 door Arno de K
 
- SanThe -

- SanThe -

24/05/2013 13:08:35
Quote Anchor link
Wat is het nut van het drie keer uitvoeren van de query?

mysql_query($sql);
if (mysql_query($sql)) {
$row1 = mysql_fetch_object(mysql_query($sql));
 
Arno de K

Arno de K

25/05/2013 17:13:17
Quote Anchor link
Tja, ik heb het eerst geprobeerd met strings, dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$string
= mysql_query($sql);
    if ($string) {
        $row1 = mysql_fetch_object($string);
?>

Maar toen kreeg ik geen query, dus dacht ik het zo maar op te lossem....
Het idee is niet meer dan het uitlezen van de rijen aan de hand van de session-id (als die er tenminste is in de tabel 'userres'). Alleen probeer ik om bij het inloggen de id en naam in de tabel 'userres' te krijgen, wat ook nog niet lukt...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.