ip bannen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen berg

jeroen berg

23/10/2007 02:58:00
Quote Anchor link
ik ben niet zo goed in het schijfen maar daar komen wel wel uit ik heb hier een script wat users moet bannen op je website de rest werkt het scrip wel maar er is 1 probleem daar bij als je 3 keer de ip nummers in vul van de user die je niet meer op je website wilt oke dit werkt dan maar er is 1 probleem er mee er kunnen dan ook geen anderen meer op komen mijn vraag is dan hoe kan je dat anders maken met deze scrip of is daar een makelijke menier op te doen en als je maar 1 keer de ip in vul dan werkt het niet hier is ff een voor bild van die scrip ik zelf had hem ook maar gekregen dus ik heb hem niet zelf gemaakt


<script type="text/javascript">
function ban(){
var ip = '00.00.00.00';
if (ip == "00.00.00.00" || ip == "00.00.00.00") {
alert("\nJe bent geband \("+ip+"\) van deze site");
history.go(-1);
window.location.replace("http://www.google.com")
}
}
ban();
</script>

ik had hem al geplaats of iemand hier iets beter van kon maken
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 16:09:45
 
Timmy

timmy

23/10/2007 08:59:00
Quote Anchor link
ziet er uit als javascript... kan je met php van maken. ik probeer ff een voorbeeldje voor je te maken
 
Timmy

timmy

23/10/2007 09:01:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
<script type="text/javascript">
$ip = '00.00.00.00';
if (ip == "00.00.00.00") {
?>

alert("\nJe bent geband \("+ip+"\) van deze site");
history.go(-1);
window.location.replace("http://www.google.com")
?>

exit;
}
</script>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door timmy
 
Jacco Engel

Jacco Engel

23/10/2007 09:06:00
Quote Anchor link
Ja en wat is nu het verschil :)?

Je kunt ook :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$banned_array
= array("0.0.0.0","1.1.1.1","1.2.3.4") ;
$ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"] ;//Deze moet je wel ff opzoeken want zo klopt hij denk ik niet
if (in_array($banned_array,$ip))
{

echo "Je bent gebanned van deze website";
}

?>


Dit is netter en beter omdat je anders gegerandeerd op een dag een berg mail gaat krijgen van mensen die gebanned zijn en JS uit hebben staan
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

23/10/2007 09:09:00
Quote Anchor link
timmy schreef op 23.10.2007 09:01:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
<script type="text/javascript">
$ip = '00.00.00.00';
if (ip == "00.00.00.00") {
?>

alert("\nJe bent geband \("+ip+"\) van deze site");
history.go(-1);
window.location.replace("http://www.google.com")
?>

exit;
}
</script>


dit is dus helemaal fout, je gaat zomaar javascript code tussen php tags zetten, dan gebruik je nog short tags, je weet niet of zijn server die ondersteunt, laat staan dat jij weet dat zijn server php ondersteunt..
 
- -

- -

23/10/2007 09:52:00
Quote Anchor link
Als je nou echt zo graag met JS een alert wilt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
    $ips
= array('1.2.3.4', '5.6.7.8');
    if(in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'], $ips))
    {

        echo '
        <script type="text/javascript">
            alert(\'Je bent geband van deze website.\');
            history.go(-1);
        </script>
        <noscript>Je bent geband van deze website.</noscript>'
;
        exit();
    }

?>
 
Niek Weevers

Niek Weevers

23/10/2007 11:01:00
Quote Anchor link
Heb je dit ook al niet onder scripts gezet?
 
Jeroen berg

jeroen berg

24/10/2007 01:23:00
Quote Anchor link
bedank jongens voor een beetje uitleg
over die script ik heb het een beetje zitten te lezen
ja je heb wel eens van die klieren op je website zitten
maar ik wou ff zegen dat me server wel php en java
ondersteunt

groetje jeroen
 
Raymond ---

Raymond ---

24/10/2007 09:14:00
Quote Anchor link
Ik ben niet echt met Java bezig, maar ik dacht altijd dat dat clientside was, want als er een Java applet word gerunt op een website dan krijg ik zo'n Java icoon naast m'n klok.
 
Crispijn -

Crispijn -

24/10/2007 09:16:00
Quote Anchor link
java is server side, javascript daarintegen is gewoon clientside. Dit is een groot verschil jongens!
 
Raymond ---

Raymond ---

24/10/2007 09:20:00
Quote Anchor link
@Crispijn, dat weet ik, maar ik snap dan niet, wat doet dat Java icoon naast de klok daar dan als er een Java applet word gedraait? Of is een Java applet iets anders dan Java?
 
Crispijn -

Crispijn -

24/10/2007 09:57:00
Quote Anchor link
Misschien wordt je hier wat wijzer van

http://java.com/nl/about/
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

24/10/2007 10:07:00
Quote Anchor link
btw, je hebt dit scriptje wel geplaatst in de script lib, maar hij doet nog niet eens waar voor hij bedoelt is, hoe kom jij dan aan het ip van de gebruiker?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.