Is er ook een script.....

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gerben=flash

gerben=flash

03/02/2007 21:55:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben hier splinter nieuw en heb direct al een raare vraag......

Ik wil graag een pagina die je maar 1 keer in de 10 minuten kunt bekijken.
(dat is volgens mij nog niet zo raar)
Maar ik zou graag op die pagina een volgende knop maken en waneer je die verstuurd dat er dan een mail verstuurd wordt naar de postmaster met daarin het bericht dat iemand op die volgende knop heeft geklikt.

Waarom wil ik dit?

Dat is omdat ik een upload script heb. En nu wil ik niet dat mensen onzinnig gaan uploaden dus ik wil graag dat ze eerst op een pagina komen die dan controleerd of ze al in deze 10 minuten op die pagina zijn geweest en waneer ze op volgende hebben geklikt dat ik dan bericht krijg. Zodat ik precies weet waneer er iets is upgeload.

Met vriendelijke groet,
gerben=flash
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 16:12:58
 
Yordi B

Yordi B

03/02/2007 21:57:00
Quote Anchor link
misschien ip opslaan @pagina + datum en tijd dat ze daar geweest zijn en dan controleren of de tijd + 10 minuten boven de huidige tijd is ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 

03/02/2007 22:14:00
Quote Anchor link
Het uploaden begint bij een html-form toch? Deze heeft een action. Die gaat naar de pagina die het plaatsen op de server verzorgd.
In deze pagina moet je een truuck uithalen. Je moet op de juiste plaats zo iets neer zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    mail("[email protected]","Er is een nieuwe upload","Hoi webbie,\r\nEr is zojuist om ".date("r")." een upload gedaan.\r\nBestandsnaam:" . $variabelendiebestandnaambevat . "\r\nVeel plezier, PHP","From: [email protected]");
?>


Voor je 10 minuten vraag stuk kan je denken aan cookies, sessies, IP opslaan in db of combinaties daarvan. Of nog beter: NIET.
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

03/02/2007 22:32:00
Quote Anchor link
zelf raad ik je IP opslaan in db aan ;) (of gewoon NIET :P)

want cookies/sessie kunnen worden verwijderd/aangepast ;)
 

03/02/2007 22:37:00
Quote Anchor link
@Leroy
En wat nu als iemand anders onder hetzelfde IP adres (dus binnen hetzelfde netwerk) zit up te loaden. Wat dan?
 
Gerben=flash

gerben=flash

03/02/2007 22:42:00
Quote Anchor link
zo precies komt het niet echt.......

maar er is 1 probleempje.....

Ik ben mega groentje!
Ik heb wel eens van db gehoord maar ik weet geeneens wat het is...
en met php ben ik ook nog maar een klein beetje bekend.
Ik dacht heel misschien heeft iemand toevallig ongeveer zoon script...

groeten,
gerben=flash
 

03/02/2007 22:44:00
Quote Anchor link
Zoek eens hier in de script verzameling op deze site of kijk eens bij de links naar andere verzamelsites.
 
Gerben=flash

gerben=flash

03/02/2007 22:52:00
Quote Anchor link
jah had ik al een beetje gedaan maar k kon niet echt iets vinden
 
PHP Newbie

PHP Newbie

03/02/2007 23:10:00
Quote Anchor link
kijk naar mijn antiflood script
 
Gerben=flash

gerben=flash

03/02/2007 23:15:00
Quote Anchor link
DAT IS NET WAT IK ZOCHT!!!!

Dankjewel!

Groeten,
gerben=flash
 
Gerben=flash

gerben=flash

04/02/2007 14:01:00
Quote Anchor link
Maar... ik heb 1 vraagje.....

Ik ben beginner zoals je miscchien wel merkt maar hij werkt perfect
alleen hoe moet je dat script op een pagina zetten. Ik heb bijvoorbeeld een
html pagina waar ik dit script op wil maar dan wil ik ook dat mensen die pagina niet krijgen te zien als ze er al te vaak op zijn geweest...
Hoe zet ik dit op zoon pagina?

Met vriendelijke groet,
gerben=flash
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.