java script werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jacob Goor

Jacob Goor

26/01/2013 16:00:14
Quote Anchor link
Deze code werkt

if (($_GET['fid'] =="") || ($_GET['laid'] =="") || ($_GET['elaid'] =="") || ($_GET['lzoll'] =="")){
?>
<script type="text/javascript">
document.location.href = "ordersverandersw.php?td=" +
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$_GET['td'];?>
+ "&fid=" +
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$klantID;?>
+ "&laid=" +
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$laad;?>
+ "&elaid=" +
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$entlaad;?>
+ "&lzoll=" +
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$zollstel;?>
;
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php  
}

als ik een extra $_GET toevoeg werkt het niet meer. Ik heb alleen de laatste ur toegevoegd.

if (($_GET['fid'] =="") || ($_GET['laid'] =="") || ($_GET['elaid'] =="") || ($_GET['lzoll'] =="")){
   ?>

<script type="text/javascript">
document.location.href = "ordersverandersw.php?td=" +
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$_GET['td'];?>
+ "&fid=" +
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$klantID;?>
+ "&laid=" +
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$laad;?>
+ "&elaid=" +
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$entlaad;?>
+ "&lzoll=" +
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$zollstel;?>
+ "&ur=" +
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$ur;?>
;
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php  
}

Wie kan mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 12:07:51
 
Wouter J

Wouter J

26/01/2013 17:31:33
Quote Anchor link
1) Handig hè, die [code] tags?
2) 'Het werkt niet'... Ik ga straks naar de fietsenmaker en zeg 'hier is mijn fiets, het werkt niet.' Denk je dan dat die fietsenmaker er iets mee kan?
3) Java script IS NIET GELIJK AAN JavaScript
4) Als JavaScript niet werkt heeft het niet zoveel zin te hebben om PHP code te posten die JavaScript genereert, het is dan veel handiger de uiteindelijke JavaScript code te geven.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.