[JavaScript] createElement enz..

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

10/05/2007 19:04:00
Quote Anchor link
heey iedereen..
ik heb dus deze functie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
function Formulier()
{
        var formulier = document.getElementById('formulier');
        var form = document.createElement('form');
        var labO = document.createElement('label');
        var inputO = document.createElement('input');
        var labN = document.createElement('label');
        var inputN = document.createElement('input');
        var labB = document.createElement('label');
        var textB = document.createElement('textarea');
        var br = document.createElement('br');

        formulier.innerHTML = '';

        form.setAttribute('action', 'javascript:postBericht();');
        form.setAttribute('method', 'post');

        labO.setAttribute('for', 'onderwerp');
        labO.nodeValue = 'Onderwerp';

        inputO.setAttribute('type', 'text');
        inputO.setAttribute('name', 'onderwerp');
        inputO.setAttribute('id', 'onderwerp');
        inputO.setAttribute('size', '24');

        labN.setAttribute('for', 'naam');
        labN.nodeValue = 'Naam';

        inputN.setAttribute('type', 'text');
        inputN.setAttribute('name', 'naam');
        inputN.setAttribute('id', 'naam');
        inputN.setAttribute('size', '24');

        labB.setAttribute('for', 'bericht');
        labB.nodeValue = 'Klacht(en)';

        textB.setAttribute('name', 'bericht');
        textB.setAttribute('id', 'bericht');
        textB.setAttribute('cols', '50');
        textB.setAttribute('rows', '10');

        formulier.appendChild(form);
        form.appendChild(labO);
        form.appendChild(inputO);
        form.appendChild(br);
        form.appendChild(labN);
        form.appendChild(inputN);
        form.appendChild(br);
        form.appendChild(labB);
        form.appendChild(textB);
}

maar op de een of andere manier komt die eerste br er niet en zien de label's er zo uit:
Quote:
<label for="iets" />

en dus zonder inhoud en zonder normale afsluit tag :S

weet iemand wat er fout gaat of wat ik ben vergeten?

gr. leroy
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 08:34:02
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

11/05/2007 14:28:00
Quote Anchor link
ik heb het een beetje aangepast.. het probleem met de br's is opgelost en er is een sendbutton bij :P
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?php
    
function Formulier()
{
        var
formulier = document.getElementById('formulier');
        var
form = document.createElement('form');
        var
labO = document.createElement('label');
        var
inputO = document.createElement('input');
        var
labN = document.createElement('label');
        var
inputN = document.createElement('input');
        var
labB = document.createElement('label');
        var
textB = document.createElement('textarea');
        var
send = document.createElement('input');
        var
br1 = document.createElement('br');
        var
br2 = document.createElement('br');
        var
br3 = document.createElement('br');

        formulier.innerHTML = '';

        form.setAttribute('action', 'javascript:postBericht();');
        form.setAttribute('method', 'post');

        labO.setAttribute('for', 'onderwerp');
        labO.nodeValue = 'Onderwerp';

        inputO.setAttribute('type', 'text');
        inputO.setAttribute('name', 'onderwerp');
        inputO.setAttribute('id', 'onderwerp');
        inputO.setAttribute('size', '24');

        labN.nodeValue = 'Naam';
        labN.setAttribute('for', 'naam');

        inputN.setAttribute('type', 'text');
        inputN.setAttribute('name', 'naam');
        inputN.setAttribute('id', 'naam');
        inputN.setAttribute('size', '24');

        labB.setAttribute('for', 'bericht');
        labB.nodeValue = 'Klacht(en)';

        textB.setAttribute('name', 'bericht');
        textB.setAttribute('id', 'bericht');
        textB.setAttribute('cols', '50');
        textB.setAttribute('rows', '10');

        send.setAttribute('type', 'submit');
        send.setAttribute('name', 'verzend');
        send.setAttribute('value', 'Klaag!');

        formulier.appendChild(form);
        form.appendChild(labO);
        form.appendChild(inputO);
        form.appendChild(br1);
        form.appendChild(labN);
        form.appendChild(inputN);
        form.appendChild(br2);
        form.appendChild(labB);
        form.appendChild(textB);
        form.appendChild(br3);
        form.appendChild(send);
}


?>


is er iemand die ziet wat er fout gaat?

edit typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leroy Boerefijn
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

11/05/2007 15:06:00
Quote Anchor link
opgelost!

ik moest een textNode zo maken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
var text = document.createTextNode('text hier');

en toevoegen aan een element:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
variabele.appendChild(text);


gr. leroy
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.