javascript for / array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sander hueting

sander hueting

04/07/2008 12:07:00
Quote Anchor link
Met de functie die ik gemaakt heb wordt bij het openen van een website op alle DT tags een onclick toegevoegd. Met daarin de functie als je ergens op klikt. In die functie moet de var menu terugkomen ik doe dit met de teller van de for maar dat werkt niet, hoe los ik dat op?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
var menu = new Array('item1','item2','item3','item4','item5','item6');
    
function open()
{
    var panel, i;
    panel = document.getElementsByTagName('dt');
    
    for(i=0;i<panel.length;i++)
    {
        var element = menu[i];
        panel[i].onclick=function(){klik(element);};
    }
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sander hueting
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 16:52:19
 
--

--

04/07/2008 12:12:00
Quote Anchor link
code graag even tussen ..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door --
 
Jelmer -

Jelmer -

04/07/2008 12:55:00
Quote Anchor link
Welk deel werkt niet? Wanneer roep je de functie 'open' aan? Bevat de 'panel'-array elementen? Is 'panel' even lang als 'menu' ?
 
Sander hueting

sander hueting

04/07/2008 13:06:00
Quote Anchor link
met this.id heb ik iets gemaakt dat werkt :)

http://www.indigio.nl/kvdrachten/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door sander hueting
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.