Javascript highlighter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

ColdDoT

ColdDoT

04/01/2006 22:46:00
Quote Anchor link
Hallo ik ben bezig met php functies om
css(bijna af)
javascript(bijna af)
html(moet nog beginnen)
te highliten

Het lukt best goed maar niet perfect
ik heb een voorbeeldje op http://woe.colddot.nl/hig.php
(dit is een javascript higliter) de php code kan je zien door op de link te
kliken. wie weet de dingen die fout gaan op te lossen de dingen die fout gaan kan je heel makkelijk zien

Greets kevin
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 15:14:29
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/01/2006 22:52:00
Quote Anchor link
De eerste functie meteen al:

function dir(){
var map= prompt('Please enter the name of the map', ' ');
var page="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo ;?>
";
if ( (map==' ') || (map==null) ){}else{
top.location.href="make.php?dir="+map+"&page="+page;
}
}

een lege echo tussen php tags en lege accolades na je if statement
 
ColdDoT

ColdDoT

04/01/2006 22:54:00
Quote Anchor link
Wo wo wo nee dat javascript moet je niet op letten
dat komt uit een applicatie van mij

Je ziet tog dat ik javascript higlite maar bij somige tags klopt het niet

dat moet ik oplossen hij moet er net zo uit zien als het plaatje rechts van mijn code
 
Eric Cartman

Eric Cartman

04/01/2006 22:56:00
Quote Anchor link
Het zou dan bijvoorbeeld ook mooi zijn dat je PHP-code gehighlight was ;-)
 
ColdDoT

ColdDoT

04/01/2006 22:58:00
Quote Anchor link
Sjonge ok is goed ff wachten
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/01/2006 22:58:00
Quote Anchor link
Je moet een lijstje maken met woorden die vet moeten worden, zoals:

function
return
{
}
 
ColdDoT

ColdDoT

04/01/2006 23:00:00
Quote Anchor link
Heb ik tog al ?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

04/01/2006 23:00:00
Quote Anchor link
Klopt, maar wat ook wel lastig is is dat die de commentaarregels wel opmaakt :S
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/01/2006 23:00:00
Quote Anchor link
Ja, maar die worden aan de linkerkant niet vet, terwijl ze dat rechts wel zijn.
 
Eric Cartman

Eric Cartman

04/01/2006 23:03:00
Quote Anchor link
En je moet inbijvoorbeeld een CSS-bestandje even de regelhoogte op 1.5 of zelfs 2 zetten, zo dicht op elkaar gepropt ziet er niet echt overzichtelijk uit...
 
ColdDoT

ColdDoT

04/01/2006 23:06:00
Quote Anchor link
Nee was aan het zorgen dat de regels gelijk liepen maar werd afgeleid staat nu goed

Wat ik moet ik dus moet hebben is dat de tekst aan de linker kand het zelfde worden als het plaatje aan de rechter kant

Als dat lukt ben ik klaar voor vandaag
Gewijzigd op 04/01/2006 23:07:00 door ColdDoT
 
Eric Cartman

Eric Cartman

04/01/2006 23:09:00
Quote Anchor link
Dus het gaat nu alleen nog om de commentaarregels..?
 
ColdDoT

ColdDoT

04/01/2006 23:12:00
Quote Anchor link
Ja en als je goed kijkt staat er iets boven de comentaar regels

var nieuwe = '<i> $1 {</i>';
dat klopt ook niet

//EDIT
var nieuwe = '<i> $1 {</i>';
dat klopt ook niet
OPGELOST :D
Gewijzigd op 04/01/2006 23:24:00 door ColdDoT
 
ColdDoT

ColdDoT

04/01/2006 23:48:00
Quote Anchor link
Um weet hier dus niemand de oplossing ?
 
Eris -

Eris -

04/01/2006 23:52:00
Quote Anchor link
Geshi ;)
 
ColdDoT

ColdDoT

04/01/2006 23:53:00
Quote Anchor link
? Wablieft

//Geshi <-- heb um

Ja zeker
Gewijzigd op 04/01/2006 23:56:00 door ColdDoT
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.