JConfig

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

10/12/2010 20:31:00
Quote Anchor link
hoi,

Ik wil graag dat wanneer ik een update plaats op mijn site, dat ik dan de site offline kan zetten. Je weet wel, bij Joomla! komt er dan een bericht van 'zo terug!' ofzo te staan.

Wat ik nu graag zou willen weten is hoe ik dit het beste kan omzetten naar een volledige pagina, ik wil dus, dat jij eigenlijk op de index pagina komt, maar dat je dan als tekst ziet dat de site zometeen weer terug online is.

Een 'gewone' witte offline pagina lukt me wel, namelijk zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
class JConfig {
    var
$offline= '0';
    var
$offline_message= 'deze site is momenteel offline voor onderhoud';
}

?>


Misschien dat iemand nog een andere manier weet om een offline pagina weer te geven?

in ieder geval alvast bedankt!

Toevoeging op 10/12/2010 22:41:25:

zou ik ook de web pagina die ik wil laten zien kunnen plaatsen in de ''
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
var $offline_message =''
??
Gewijzigd op 10/12/2010 20:31:35 door Jules Kreutzer
 
PHP hulp

PHP hulp

27/05/2024 03:51:23
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/12/2010 10:02:24
Quote Anchor link
Ik vind het een prima idee al. Plaats in ieder geval offline berichten nooit in een database. ;-)
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

11/12/2010 10:18:17
Quote Anchor link
Config.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$maintenance
= 0; // Verander naar 1 als maintenance

if($maintenance = 1){
    header('Location: maintenance.php');
    exit;
}
?>

En dan op maintenance.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Sorry we zijn even in de maintenance mode... Zo terug!


en dan op iedere pagina behalve maintenance.php config.php includen.
 
Niels K

Niels K

11/12/2010 10:20:03
Quote Anchor link
Ligt eraan? Zelf werk ik met zend framework en dan 'laad' ik gewoon een andere layout in. Dat is toch wat jij wilt?

Verder wel in PHP5 programmeren he;)
Gewijzigd op 11/12/2010 10:20:16 door Niels K
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

11/12/2010 11:26:34
Quote Anchor link
Wat ik nu heb, is een index pagina met een nieuws colom, een menu en een inlog gedeelte. Wat ik wil is dat wanneer ik de "offline modus" aan zet dat het menu weg gaat, dat het nieuws gedeelte wordt vervangen door een onderhoudsbericht.

Ik ga vanmiddag eens jouw code proberen Dalando
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/12/2010 12:14:20
Quote Anchor link
Doe dan wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($maintenance == 1){
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

11/12/2010 14:11:30
Quote Anchor link
ok, misschien beetje domme vraag, maar hoe maakte je ook al weer een formuliertje waar je bv. $maintenance van 0 naar 1 kan zetten?
 
Niels K

Niels K

11/12/2010 14:18:22
Quote Anchor link
Dat is toch basis?

Of bedoel je met joomla?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/12/2010 14:18:24
Quote Anchor link
zoiets?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' ){

   if(isset($_POST['main'])) {
  // maintenance aan
} Else {
  // maintenance uit
}
}


?>

<form action="" method="post">
Maintenance : <input type="checkbox" name="main"><br />
<input type="text" value="submit" name="post">
</form>
 
Niels K

Niels K

11/12/2010 14:19:16
Quote Anchor link
@Jordi..

Als ik nu 'Bladiebladieblabalbaalalal' in input main gooit betekend dat dus ook dan maintenance aan moet?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/12/2010 14:21:18
Quote Anchor link
input main is type checkbox
als checkbox aangevinkt is dus
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

11/12/2010 14:21:32
Quote Anchor link
ja niels, ik heb dat JConfig afgeken bij Joomla!, maar ik ben nu bezig met me eigen site zonder joomla te maken, en ook hierbij wil ik graag dat ik me website offline kan zetten.

Wat ik bedoel met het formuliertje, is dat je in een formulier de onderhoud van uit naar aan en omgekeert kan zetten.

Toevoeging op 11/12/2010 14:22:42:

en dan moet ik dus main vervangen door maintenance?
(heb geen goede basis met php ;))
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/12/2010 14:29:33
Quote Anchor link
Kan,het moet in ieder geval de name hebben van je checkbox.
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

11/12/2010 14:33:03
Quote Anchor link
dus ik plaats die code in een bestand bv. onderhoud_activate.php in de map /beheer en dan met als naam maintenance en dan zou het stukje script moeten werken?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/12/2010 14:37:14
Quote Anchor link
sorry
Gewijzigd op 11/12/2010 14:37:43 door Jordi Kroon
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/12/2010 14:37:16
Quote Anchor link
Je, maar dan moet je wel ergens de 'status' van de site opslaan.
Liefst in een bestandje :-)

fopen(), fwrite()
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

11/12/2010 14:38:58
Quote Anchor link
uuhm ok.

En hoe doe ik dat?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/12/2010 14:40:35
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

11/12/2010 14:41:01
Quote Anchor link
- Aar - op 11/12/2010 14:37:16:
fopen(), fwrite()
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/12/2010 14:42:30
Quote Anchor link
fclose();
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

11/12/2010 14:42:30
Quote Anchor link
dankje, ik heb het gevonden, wel met wat moeite, heb van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$handle = file("blablalba");


naar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$handle = @file("blablabla");]/code] veranderd
Gewijzigd op 11/12/2010 23:49:57 door Jules Kreutzer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.