JConfig

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

10/12/2010 20:31:00
Quote Anchor link
hoi,

Ik wil graag dat wanneer ik een update plaats op mijn site, dat ik dan de site offline kan zetten. Je weet wel, bij Joomla! komt er dan een bericht van 'zo terug!' ofzo te staan.

Wat ik nu graag zou willen weten is hoe ik dit het beste kan omzetten naar een volledige pagina, ik wil dus, dat jij eigenlijk op de index pagina komt, maar dat je dan als tekst ziet dat de site zometeen weer terug online is.

Een 'gewone' witte offline pagina lukt me wel, namelijk zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
class JConfig {
    var
$offline= '0';
    var
$offline_message= 'deze site is momenteel offline voor onderhoud';
}

?>


Misschien dat iemand nog een andere manier weet om een offline pagina weer te geven?

in ieder geval alvast bedankt!

Toevoeging op 10/12/2010 22:41:25:

zou ik ook de web pagina die ik wil laten zien kunnen plaatsen in de ''
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
var $offline_message =''
??
Gewijzigd op 10/12/2010 20:31:35 door Jules Kreutzer
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 06:25:41
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/12/2010 10:02:24
Quote Anchor link
Ik vind het een prima idee al. Plaats in ieder geval offline berichten nooit in een database. ;-)
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

11/12/2010 10:18:17
Quote Anchor link
Config.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$maintenance
= 0; // Verander naar 1 als maintenance

if($maintenance = 1){
    header('Location: maintenance.php');
    exit;
}
?>

En dan op maintenance.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Sorry we zijn even in de maintenance mode... Zo terug!


en dan op iedere pagina behalve maintenance.php config.php includen.
 
Niels K

Niels K

11/12/2010 10:20:03
Quote Anchor link
Ligt eraan? Zelf werk ik met zend framework en dan 'laad' ik gewoon een andere layout in. Dat is toch wat jij wilt?

Verder wel in PHP5 programmeren he;)
Gewijzigd op 11/12/2010 10:20:16 door Niels K
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

11/12/2010 11:26:34
Quote Anchor link
Wat ik nu heb, is een index pagina met een nieuws colom, een menu en een inlog gedeelte. Wat ik wil is dat wanneer ik de "offline modus" aan zet dat het menu weg gaat, dat het nieuws gedeelte wordt vervangen door een onderhoudsbericht.

Ik ga vanmiddag eens jouw code proberen Dalando
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/12/2010 12:14:20
Quote Anchor link
Doe dan wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($maintenance == 1){
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

11/12/2010 14:11:30
Quote Anchor link
ok, misschien beetje domme vraag, maar hoe maakte je ook al weer een formuliertje waar je bv. $maintenance van 0 naar 1 kan zetten?
 
Niels K

Niels K

11/12/2010 14:18:22
Quote Anchor link
Dat is toch basis?

Of bedoel je met joomla?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/12/2010 14:18:24
Quote Anchor link
zoiets?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' ){

   if(isset($_POST['main'])) {
  // maintenance aan
} Else {
  // maintenance uit
}
}


?>

<form action="" method="post">
Maintenance : <input type="checkbox" name="main"><br />
<input type="text" value="submit" name="post">
</form>
 
Niels K

Niels K

11/12/2010 14:19:16
Quote Anchor link
@Jordi..

Als ik nu 'Bladiebladieblabalbaalalal' in input main gooit betekend dat dus ook dan maintenance aan moet?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/12/2010 14:21:18
Quote Anchor link
input main is type checkbox
als checkbox aangevinkt is dus
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

11/12/2010 14:21:32
Quote Anchor link
ja niels, ik heb dat JConfig afgeken bij Joomla!, maar ik ben nu bezig met me eigen site zonder joomla te maken, en ook hierbij wil ik graag dat ik me website offline kan zetten.

Wat ik bedoel met het formuliertje, is dat je in een formulier de onderhoud van uit naar aan en omgekeert kan zetten.

Toevoeging op 11/12/2010 14:22:42:

en dan moet ik dus main vervangen door maintenance?
(heb geen goede basis met php ;))
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/12/2010 14:29:33
Quote Anchor link
Kan,het moet in ieder geval de name hebben van je checkbox.
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

11/12/2010 14:33:03
Quote Anchor link
dus ik plaats die code in een bestand bv. onderhoud_activate.php in de map /beheer en dan met als naam maintenance en dan zou het stukje script moeten werken?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/12/2010 14:37:14
Quote Anchor link
sorry
Gewijzigd op 11/12/2010 14:37:43 door Jordi Kroon
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/12/2010 14:37:16
Quote Anchor link
Je, maar dan moet je wel ergens de 'status' van de site opslaan.
Liefst in een bestandje :-)

fopen(), fwrite()
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

11/12/2010 14:38:58
Quote Anchor link
uuhm ok.

En hoe doe ik dat?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/12/2010 14:40:35
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

11/12/2010 14:41:01
Quote Anchor link
- Aar - op 11/12/2010 14:37:16:
fopen(), fwrite()
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/12/2010 14:42:30
Quote Anchor link
fclose();
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

11/12/2010 14:42:30
Quote Anchor link
dankje, ik heb het gevonden, wel met wat moeite, heb van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$handle = file("blablalba");


naar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$handle = @file("blablabla");]/code] veranderd
Gewijzigd op 11/12/2010 23:49:57 door Jules Kreutzer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.