Jquery: divje laten vliegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

03/02/2010 17:34:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil mbv jquery een divje over het beeld laten gaan.
Eerst moet hij ontstaan en op het einde moet hij weg gaan.
Daar tussen moet hij een afstand overbruggen (horizontaal).

Dit moet niet gewoon in een rechte lijn maar hij moet wat op en neer gaan, dus niet zo heel simpel om op te klikken. Verder komen er ook meerdere verschillende met verschillende groten.

Zelf ben ik te werk gegaan en daar is dit komen uitrollen, maar kan dit ook korter?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
$(function() {

  // Box1
  $('#box1').animate({"width" : "50px", "height" : "50px" });
  $('#box1').animate({"left" : "50px", "top" : "25px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "100px", "top" : "5px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "95px", "top" : "105px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "178px", "top" : "74px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "224px", "top" : "105px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "214px", "top" : "76px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "254px", "top" : "111px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "298px", "top" : "105px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "350px", "top" : "100px" }, 400);
  $('#box1').animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });
  
  // Box2
  $('#box2').animate({"width" : "36px", "height" : "36px" });
  $('#box2').animate({"left" : "50px", "top" : "100px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "100px", "top" : "74px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "95px", "top" : "84px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "178px", "top" : "74px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "224px", "top" : "65px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "214px", "top" : "55px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "254px", "top" : "45px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "298px", "top" : "50px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "350px", "top" : "100px" }, 400);
  $('#box2').animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });
  
  // Box3
  $('#box3').animate({"width" : "24px", "height" : "24px" });
  $('#box3').animate({"left" : "50px", "top" : "75px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "100px", "top" : "95px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "95px", "top" : "87px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "178px", "top" : "98px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "224px", "top" : "87px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "214px", "top" : "89px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "254px", "top" : "79px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "298px", "top" : "98px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "350px", "top" : "99px" }, 400);
  $('#box3').animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });        

});
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 23:23:27
 

03/02/2010 18:27:00
Quote Anchor link
Het kan sowieso gechained, dus je hoeft niet iedere keer $('#box3') te doen, maar je kunt dus $(blaat).animate(bl).animate(bo).etc... doen.
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

03/02/2010 18:38:00
Quote Anchor link
Ik ben niet zo heel erg thuis is javascript, maar is het mogelijk om een array te maken met left en top erin en dan een foreach die de animatie achter elkaar uitvoert?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
$(function() {

    // Box1
    $('#box1').animate({"width" : "50px", "height" : "50px" })
        .animate({"left" : "50px", "top" : "25px" }, 400)
        .animate({"left" : "100px", "top" : "5px" }, 400)
        .animate({"left" : "95px", "top" : "105px" }, 400)
        .animate({"left" : "178px", "top" : "74px" }, 400)
        .animate({"left" : "224px", "top" : "105px" }, 400)
        .animate({"left" : "214px", "top" : "76px" }, 400)
        .animate({"left" : "254px", "top" : "111px" }, 400)
        .animate({"left" : "298px", "top" : "105px" }, 400)
        .animate({"left" : "350px", "top" : "100px" }, 400)
        .animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });
    
    // Box2
    $('#box2').animate({"width" : "36px", "height" : "36px" })
      .animate({"left" : "50px", "top" : "100px" }, 400)
      .animate({"left" : "100px", "top" : "74px" }, 400)
      .animate({"left" : "95px", "top" : "84px" }, 400)
      .animate({"left" : "178px", "top" : "74px" }, 400)
      .animate({"left" : "224px", "top" : "65px" }, 400)
      .animate({"left" : "214px", "top" : "55px" }, 400)
      .animate({"left" : "254px", "top" : "45px" }, 400)
      .animate({"left" : "298px", "top" : "50px" }, 400)
      .animate({"left" : "350px", "top" : "100px" }, 400)
      .animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });
    
    // Box3
    $('#box3').animate({"width" : "24px", "height" : "24px" })
      .animate({"left" : "50px", "top" : "75px" }, 400)
      .animate({"left" : "100px", "top" : "95px" }, 400)
      .animate({"left" : "95px", "top" : "87px" }, 400)
      .animate({"left" : "178px", "top" : "98px" }, 400)
      .animate({"left" : "224px", "top" : "87px" }, 400)
      .animate({"left" : "214px", "top" : "89px" }, 400)
      .animate({"left" : "254px", "top" : "79px" }, 400)
      .animate({"left" : "298px", "top" : "98px" }, 400)
      .animate({"left" : "350px", "top" : "99px" }, 400)
      .animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });      

});


edit: ik zal zelf even kijken, dit kan ik ook wel zelf vinden..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 

03/02/2010 18:46:00
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

03/02/2010 18:49:00
Quote Anchor link
Zou dit een goede opzet zijn voor de array?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
var box = array();
    box[1] = array(
        // 'grote','gegevens'
        '50px',array(
            // 'left','top','tijd interval'
            '50px;','25px;','400',
            '100px;','5px;','400',
        )
    );


Hierin heb ik de grote (width en height), en een array met posities en tijd interval.
 
Jan geen

Jan geen

03/02/2010 19:28:00
Quote Anchor link
Moet het divje het door jou opgegeven pad volgen of mag dat ook random zijn? Als het ook random mag zijn kan je de left-margin ophogen en de top-margin random genereren
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

03/02/2010 21:05:00
Quote Anchor link
Het beste zou zijn dat het random was,
met een bepaalde snelheid naar een bepaald punt.
 
Jan geen

Jan geen

03/02/2010 22:44:00
Quote Anchor link
Leef je uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html>
    <head>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
        <title>Untitled Document</title>
        <script src="jquery-1.3.2.js"></script>
        
        <script type="text/javascript">
            $(function() {
                var left = 0;
                var step = 50;
                var width = screen.width-200;
                var height = screen.height - 200;
                $("#float").hide().fadeIn(2000);
                for(i=0; i<width/step;i++) {
                    $("#float").animate({
                        "left": left+"px",
                        "top": (Math.random()*height)+"px"
                    }, 100);
                    left = left + step;
                }
                $("#float").fadeOut();                                
            });
        </script>
        
        <style type="text/css">
            
            #float {
                width: 200px;
                height: 200px;
                background-color: red;
                position: absolute;
            }
        </style>
    </head>
    <body>
        
        <div id="float"></div>
    </body>
</html>
?>

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan geen
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

04/02/2010 16:30:00
Quote Anchor link
Leuk gemaakt!
Alleen vliegt hij soms onder een deel of helemaal uit me beeldscherm, is dit op te lossen?

edit: ik weet al hoe het komt, in mijn browser is boven en onder nog een balk, waardoor er minder plaats is dan de beeldscherm hoogte.

edit2: Dit is geen probleem meer, ik heb de breedte en hoogte allebei op 500 px gezet zodat hij in me lay-out past.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

04/02/2010 16:59:00
Quote Anchor link
Mijn onderstaande scriptje werk niet, weet iemand wat er fout aan is?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
$(function() {
    var left = 0;
    var step = 50;
    var width = 500;
    var height = 500;
    var size = 50;
    var arr = new Array(50,25,20,35,15);
    for (num=0;num<arr.length;i++) {
        
        $("#float").animate({height: arr[num]+'px',"left": "0px","top": "0px"});
        $("#float").animate({width: arr[num]+'px'},100);
        
        for(i=0; i<width/step;i++) {
            $("#float").animate({
                "left": left+"px",
                "top": (Math.random()*height)+"px"
            }, 300);
            left = left + step;
        }
        
        $("#float").animate({marginLeft:'50px',width: '0px'},100);  
    }                          
});
 
Wim E

Wim E

04/02/2010 17:25:00
Quote Anchor link
Al gekeken of je kon oplossen met firebug? Er wordt je zoveel aangeboden, zo leer je het natuurlijk zelf ook nooit.
Ok ok het klopt dat je altijd wel kunt vragen, maar eerst kijken en dan vragen:-) evt kun je alerts toevoegen om te kijken wat voor uitkomsten dat geeft...en ga zo maar verder
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

04/02/2010 17:48:00
Quote Anchor link
Quote:
Een script op deze pagina is bezig, of het reageert niet meer. U kunt het script nu stoppen, de scriptdebugger openen, of het script door laten gaan.

Script: http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.0/jquery.min.js:27


Ik krijg deze foutmelding, ik weet niet echt wat ik hiermee moet..
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

04/02/2010 20:57:00
Quote Anchor link
Even scriptje van google omgezet naar me eigen server.

Ik heb het nu al een heel stuk verder, de score word alleen niet weergegeven omdat hij score2 niet vind in de hit functie. Hoe maak ik dit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
$(function() {
    var left = 0;
    var step = 50;
    var count = 1;
    var max = 8;
    
    
    var left2 = 500;
    var step2 = 75;
    var count2 = 1;
    var max2 = 7;
    
    var score2 = 0;
    var width = 500;
    var height = 150;
    var arr = new Array(50,33,25,33,25,33,50,25);
    for (num=0;num<arr.length;num++) {
        
        $("#float").animate({height: arr[num]+'px',"left": "0px","top": "0px"},0);
        $("#float2").animate({height: arr[num]+'px',"left": "500px","top": "500px"},0);
        
        $("#float").animate({width: arr[num]+'px'},300);
        $("#float2").animate({width: arr[num]+'px'},300);  
        
        for(i=0; i<width/step;i++) {
            
            $("#float").animate({
                "left": left+"px",
                "top": (Math.random()*height)+"px"
            }, 500);
            left = left + step;
            count++;
            
            if(count2 <= max2) {
                
                $("#float2").animate({
                    "left": left2+"px",
                    "top": (Math.random()*height)+"px"
                }, 500);
                left2 = left2 - step2;
                count2++;
            }
            
        }
        left = 0;
        left2 = 500;
        
        count = 1;
        count2 = 1;
        
        $("#float").animate({width: '0px', height: '0px'},0);  
        $("#float2").animate({width: '0px', height: '0px'},0);
    }                          
});

function hit(addscore,div) {

    $('#score').html((score2 + addscore) + ' punten');
    score2++;
}
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

05/02/2010 15:07:00
Quote Anchor link
Weet iemand hier de oplossing van?
 
Jan geen

Jan geen

05/02/2010 16:11:00
Quote Anchor link
score2 buiten $(function) halen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan geen
 

05/02/2010 19:53:00
Quote Anchor link
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

05/02/2010 23:21:00
Quote Anchor link
?php die(); schreef op 05.02.2010 19:53:
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!

En jij bent ook gay!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.