JQuery show hide

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »
Ferdi R

Ferdi R

08/11/2014 19:30:41
Quote Anchor link
Ik heb dit stukje code die een div laat zien als je op een link klikt, als je er nog een keer op klikt komt de div weer terug maar de div moet dan juist weer verdwijnen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
    <script type="text/javascript">
    $(function(){
        $('.showSingle').click(function(){
              $('.toggles').hide();
              $('.toggles').slideUp('slow');

              $('#togglediv'+$(this).attr('target')).slideToggle('slow');
              
              return false;
        });
    });
    </script>



HTML

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
      <button class="showSingle" target="showlinks" id="reslinks" type="submit"></button>
        <button class="showSingle" target="showvolgen" id="resvolgen" type="submit"></button>
        <button class="showSingle" target="showzoek" id="reszoek" type="submit"></button>

        <div id="toggledivshowlinks" class="toggles">
        div 1
        </div>
        <div id="toggledivshowvolgen" class="toggles">
          div 2
        </div>
        <div id="toggledivshowzoek" class="toggles">
        div 3
        </div>
Gewijzigd op 08/11/2014 19:36:27 door Ferdi R
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 23:51:22
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

09/11/2014 01:08:34
Quote Anchor link
Je javascript:

regel 4: verberg alle div's met de class toggles,
regel 5: slide up alle div's met de class toggles. Heeft geen zin want op regel vier zijn ze al verborgen gemaakt.
regel 7: slideToggle (langzaam te voorschijn komen) van de div met id togglediv.......

Bij de laatste regel komt dus één div te voorschijn als ie verborgen is of wordt verborgen als ie zichtbaar is (Toggle)
Echter wordt de div op regel 4 altijd verborgen en zal deze dus altijd op regel 7 weer te voorschijn komen.

Toevoeging op 09/11/2014 01:08:36:

Je javascript:

regel 4: verberg alle div's met de class toggles,
regel 5: slide up alle div's met de class toggles. Heeft geen zin want op regel vier zijn ze al verborgen gemaakt.
regel 7: slideToggle (langzaam te voorschijn komen) van de div met id togglediv.......

Bij de laatste regel komt dus één div te voorschijn als ie verborgen is of wordt verborgen als ie zichtbaar is (Toggle)
Echter wordt de div op regel 4 altijd verborgen en zal deze dus altijd op regel 7 weer te voorschijn komen.
 
Ferdi R

Ferdi R

12/11/2014 12:11:17
Quote Anchor link
Ik weet juist niet veel van javascript, hoe kan ik het aanpakken om het goed te krijgen.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

12/11/2014 13:17:54
Quote Anchor link
Je mag eerst het gewenste resultaat eens goed omschrijven . De mogelijkheden zijn legio. Moet er bijv. 1 div tegelijk open of mogen ze allemaal open?
 
Ferdi R

Ferdi R

12/11/2014 13:46:07
Quote Anchor link
Er moet 1 div openen, zo werkt het stukje nu ook, als ik op een andere button klik gaat de ene weer dicht en de andere open, maar als ik de div die ik geopend heb weer dicht wil klikken via de button dan gaat de div dicht maar ook weer gelijk open. Deze zal dus dicht moeten blijven.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

12/11/2014 17:52:05
Quote Anchor link
Precies en dan werkt toggle niet zo heel handig.

Voor de duidelijkheid: Toggle laat de div zien als die verborgen is en verbergt hem als ie zichtbaar is.

Omdat je ze allemaal wilt verbergen en dan één wilt openen kun je dan beter geen toggle gebruiken.

Hier jouw voorbeeld wat uitgewerkt: http://codepen.io/anon/pen/VYwLKv

HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<button class="showSingle" target="showlinks" type="submit">Links</button>
<button class="showSingle" target="showvolgen" type="submit">Volgen</button>
<button class="showSingle" target="showzoek" type="submit">Zoek</button>

<div id="showlinks" class="showSingle">
  div 1
</div>
<div id="showvolgen" class="showSingle hidden">
  div 2
</div>
<div id="showzoek" class="showSingle hidden">
  div 3
</div>

CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
.hidden {
  display:none;
}

JQuery:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
$(function(){
  $('button.showSingle').click(function() {
    
    // bepaal welke div bij de button hoort
    var target = '#' + $(this).attr('target');
    
    // indien de div al zichtbaar is dan geen actie
    if($(target).is(':visible'))
      return false;
    
    // Alle div's verbergen
    $('div.showSingle').slideUp().delay(500);
    
    // En alleen de juiste div openen
    $(target).slideDown('slow');
    
    return false;
  });
});
Gewijzigd op 12/11/2014 17:58:48 door Frank Nietbelangrijk
 
Ferdi R

Ferdi R

12/11/2014 23:00:49
Quote Anchor link
Dit heb ik ervan gemaakt, de IF ELSE statement is het zelfde als php dus dat lukt me nog wel

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
$(function(){
  $('button.showSingle').click(function() {
    
    // bepaal welke div bij de button hoort
    var target = '#' + $(this).attr('target');
    
    // Alle div's verbergen
    $('div.showSingle').slideUp().delay(500);
    
    // indien de div al zichtbaar is dan geen actie
    if($(target).is(':visible')){
      $(target).slideUp('slow');
    }else{
    
    
    // En alleen de juiste div openen
    $(target).slideDown('slow');
    return false;
    }
  });
});
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

12/11/2014 23:27:09
Quote Anchor link
Het verschil is dat je nu ook alle div's kunt sluiten. Als je dat wilt dan is dat prima.
 
Ferdi R

Ferdi R

13/11/2014 13:47:12
Quote Anchor link
Dat is inderdaad wat ik wou, heel erg bedank Frank.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.