jQuery vticker

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 15:40:03
Quote Anchor link
Deze vticker werkt niet? Mischien zien jullie het?
Url waar het wel werkt: http://www.jugbit.com/jquery/vticker.php


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" src="jquery.vticker-min.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(function(){
    $('#navigation').vTicker({
        speed: 500,
        pause: 3000,
        animation: 'fade',
        mousePause: false,
        showItems: 3
    });
});
</script>
</head>

<body>

   <!-- Begin Wrapper -->
   <div id="wrapper">
  
         <!-- Begin Header -->
         <div id="header">
        
              
              
         </div>
         <!-- End Header -->
        
         <!-- Begin Navigation -->
         <div id="navigation">
        
               <ul>
                <li><div>Er is op dit moment 5400 kilo verloren door 400 nederlanders.</div></li>
                <li><div>Er zijn op dit moment 3000 mensen online.</div></li>
                <li><div>Het recept van de week is spinazie al le buffle.</div></li>
               </ul>
   </div>
   <!-- End Wrapper -->
  
</body>
</html>
              
Gewijzigd op 27/05/2011 15:41:12 door Ocirina Ocirina
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 15:13:02
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/05/2011 16:08:04
Quote Anchor link
Gokje, de JS-files zijn niet geupload, of het pad klopt niet?
Gewijzigd op 27/05/2011 16:08:33 door - Ariën -
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 16:45:15
Quote Anchor link
Nou dat is het juist, als ik in de brondcode kijk en dan is er een link zeg maar.
Als ik op de link klik opent hij de file gewoon?
 
Niels K

Niels K

27/05/2011 16:56:08
Quote Anchor link
Geeft firebug een melding? Of kan je het ergens online zetten, want het is nu gokken?
 
- Mark -

- Mark -

27/05/2011 16:58:36
Quote Anchor link
Je hebt er maar 3 items in staan. De ticker zal wel niet worden geactiveerd omdat het niet nodig is.
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 17:13:56
Quote Anchor link
Weet nog steeds niet wat he probleem is. Heb het opgelost door middel van de directe bron te gebruiken.

In ieder geval bedankt
 
- Mark -

- Mark -

27/05/2011 17:16:05
Quote Anchor link
Verander

showItems: 3

eens in

showItems: 2

op regel 10.

of dump wat meer items in je navigation menu.
Gewijzigd op 27/05/2011 17:16:28 door - Mark -
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 17:18:51
Quote Anchor link
Heb nu al meer dan 3 items, maar het werkt niet. Als ik de link van de bron gebruik wel?

code Vticker:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
/*
* vertical news ticker
* Tadas Juozapaitis ( [email protected] )
* http://www.jugbit.com/jquery-vticker-vertical-news-ticker/
*/
(function($){
$.fn.vTicker = function(options) {
    var defaults = {
        speed: 700,
        pause: 4000,
        showItems: 1,
        animation: '',
        mousePause: true,
        isPaused: false,
        direction: 'up',
        height: 0
    };

    var options = $.extend(defaults, options);

    moveUp = function(obj2, height, options){
        if(options.isPaused)
            return;
        
        var obj = obj2.children('ul');
        
        var clone = obj.children('li:first').clone(true);
        
        if(options.height > 0)
        {
            height = obj.children('li:first').height();
        }        
        
        obj.animate({top: '-=' + height + 'px'}, options.speed, function() {
            $(this).children('li:first').remove();
            $(this).css('top', '0px');
        });
        
        if(options.animation == 'fade')
        {
            obj.children('li:first').fadeOut(options.speed);
            if(options.height == 0)
            {
            obj.children('li:eq(' + options.showItems + ')').hide().fadeIn(options.speed).show();
            }
        }

        clone.appendTo(obj);
    };
    
    moveDown = function(obj2, height, options){
        if(options.isPaused)
            return;
        
        var obj = obj2.children('ul');
        
        var clone = obj.children('li:last').clone(true);
        
        if(options.height > 0)
        {
            height = obj.children('li:first').height();
        }
        
        obj.css('top', '-' + height + 'px')
            .prepend(clone);
            
        obj.animate({top: 0}, options.speed, function() {
            $(this).children('li:last').remove();
        });
        
        if(options.animation == 'fade')
        {
            if(options.height == 0)
            {
                obj.children('li:eq(' + options.showItems + ')').fadeOut(options.speed);
            }
            obj.children('li:first').hide().fadeIn(options.speed).show();
        }
    };
    
    return this.each(function() {
        var obj = $(this);
        var maxHeight = 0;

        obj.css({overflow: 'hidden', position: 'relative'})
            .children('ul').css({position: 'absolute', margin: 0, padding: 0})
            .children('li').css({margin: 0, padding: 0});

        if(options.height == 0)
        {
            obj.children('ul').children('li').each(function(){
                if($(this).height() > maxHeight)
                {
                    maxHeight = $(this).height();
                }
            });

            obj.children('ul').children('li').each(function(){
                $(this).height(maxHeight);
            });

            obj.height(maxHeight * options.showItems);
        }
        else
        {
            obj.height(options.height);
        }
        
        var interval = setInterval(function(){
            if(options.direction == 'up')
            {
                moveUp(obj, maxHeight, options);
            }
            else
            {
                moveDown(obj, maxHeight, options);
            }
        }, options.pause);
        
        if(options.mousePause)
        {
            obj.bind("mouseenter",function(){
                options.isPaused = true;
            }).bind("mouseleave",function(){
                options.isPaused = false;
            });
        }
    });
};
})(jQuery);
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/05/2011 17:40:11
Quote Anchor link
Heb je geen werkend voorbeeld?
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 22:06:55
Quote Anchor link
De link in mijn eerste post bevat een werkend voorbeeld.



BTW, Wat vinden jullie hier van? Klikje.
Wat moet ik nog allemaal veranderen?
Gewijzigd op 27/05/2011 22:11:55 door Ocirina Ocirina
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/05/2011 22:12:53
Quote Anchor link
Ik doelde op een voorbeeld die niet werkt... :-)
Kunnen we die bekijken?
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 22:16:47
Quote Anchor link
Oh zo, haha verkeerde gelezen.
nou de link in mijn vorige post bevat de niet werkende nu.
Wat vind je zelf van het design. Wat moet ik veranderen?
 
Niels K

Niels K

27/05/2011 22:24:00
Quote Anchor link
JQuery is verkeerd ingeladen, ik dacht dat je de broncode had gecheckt?
Gewijzigd op 27/05/2011 22:27:10 door Niels K
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 22:44:09
Quote Anchor link
Hoe bedoel je? Net werkte hij?
 
Niels K

Niels K

27/05/2011 22:44:45
Quote Anchor link
Bekijk je jquery.js eens ...
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

27/05/2011 23:29:45
Quote Anchor link
Quote:
Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined
jquery.vticker-min.js:6Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined
ocirina.bplaced.net:12Uncaught ReferenceError: $ is not defined


Je moet we de jquery file inladen. Je laad nu de vticker zonder het jquery framework
Gewijzigd op 27/05/2011 23:30:01 door Vincent Huisman
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.