JSON

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »
Derk  Janssen

Derk Janssen

05/09/2011 12:21:55
Quote Anchor link
Hallo ik heb een vraagje.
Ik zou graag een JSON output willen hebben zo dat ik hem af kan handelen met javascript.
Maar het enige wat ik krijg is "Array,ArrayArray,Array".
Kan iemand mijn helpen met wat ik fout doen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$page = "";
$query = tep_db_query("SELECT cu.user_name, cp.permission_name, cpc.id, cpc.name, cpc.description, cpc.date, cpc.published, cpc.permissions, cpc.tld FROM  " . TABLE_CMS_PAGE_CATEGORYS . " AS cpc, " . TABLE_CMS_USERS . " AS cu, ".TABLE_CMS_PERMISSIONS." AS cp WHERE cu.user_id=cpc.created_by AND cu.permissions=cp.permission_level ORDER by cpc.date DESC");
while($row = tep_db_fetch_array($query)) {
    $page .=array( 'id' => $row['id'], 'name' => $row['name'], 'published' => $row['published'], 'date' => $row['date'], 'user_name' => $row['user_name'], 'permission_name' => $row['permission_name'], 'tld' => $row['tld']).",".array( 'id' => $row['id'], 'name' => $row['name'], 'published' => $row['published'], 'date' => $row['date'], 'user_name' => $row['user_name'], 'permission_name' => $row['permission_name'], 'tld' => $row['tld']);      
}
echo json_encode($page);    
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 18:59:04
 
Jelmer -

Jelmer -

05/09/2011 12:29:30
Quote Anchor link
"" en .= is voor strings. Je wilt arrays in arrays gebruiken?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$query
= tep_db_query("...");

$page = array();
while($row = tep_db_fetch_array($query))
    $page[] = $row;

echo json_encode($page);
?>
 
Derk  Janssen

Derk Janssen

05/09/2011 12:42:32
Quote Anchor link
Bedankt.
Wat ik graag wil is dat ik hem met een mootools JSON request kan in laden en er een layout aan kan geven.

Dus ik meen juiste JSON output zien te krijgen zo iets als dit.

{"id":"474","name":"taichi","published":"1","date":"2011-08-18 21:55:54","user_name":"admin","permission_name":"Admin","tld":"nl"},
{"id":"474","name":"taichi","published":"1","date":"2011-08-18 21:55:54","user_name":"admin","permission_name":"Admin","tld":"nl"}
 
Derk  Janssen

Derk Janssen

08/09/2011 11:13:13
Quote Anchor link
Ik heb het nog steeds niet voor elkaar.
Hij geeft geen geldige json output.
Normaal als dat wel zo is krijg je in firebug een tabje json er bij.
Kan iemand mijn helpen.
Mijn javascript is.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
        var getDataTable = new Request.JSON({
            url: this.options.dataLoadUrl,
            method: 'get',  
                        async: true,
            onRequest: function() {  },    
            onFailure: function() { alert("werkt niet"); },    
            onSuccess: function(response) {
                                var obj = JSON.decode(response);
                console.log(obj);

            }
        }).get();



mijn php is dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$rows = array();
$query = tep_db_query("....");
while($row = tep_db_fetch_array($query)) {
    $rows[] = array('id' => $row['id'], 'name' => $row['name'], 'published' => $row['published'], 'date' => $row['date'], 'user_name' => $row['user_name'], 'permission_name' => $row['permission_name'], 'tld' => $row['tld']);  
}

echo json_encode($rows);
 
Jacco Engel

Jacco Engel

08/09/2011 11:16:40
Quote Anchor link
Quote:
Hij geeft geen geldige json output.


Wat geeft hij wel dan
 
Derk  Janssen

Derk Janssen

08/09/2011 11:20:26
Quote Anchor link
Het antwoord wat ik nu krijg is.

[{"id":"479","name":"yu","published":"1","date":"2011-09-05 11:58:44","user_name":"admin","permission_name":"Admin","tld":"nl"},{"id":"474","name":"taichi","published":"1","date":"2011-08-18 21:55:54","user_name":"admin","permission_name":"Admin","tld":"nl"}]
 
Jacco Engel

Jacco Engel

08/09/2011 11:37:31
Quote Anchor link
Heb je er uberhaupt al een parseJSON op geprobeerd :)? Ik net wel namelijk en mij lijkt het gewoon werkbaar
 
Derk  Janssen

Derk Janssen

11/09/2011 11:40:31
Quote Anchor link
Jips bij deze twee screenshots van hoe het er uit moet zien en hoe niet als ik een array parse buiten de while gaat het prima binnen niet.

Deze array staat buiten de while daar zie je dat je bij de request een tabje json er bij krijgt.
http://ramonvanophuizen.nl/metjson.png

Bij deze zie je dat er geen tabje json bij komt en deze staat binnen de while.

http://ramonvanophuizen.nl/zonderjson.png
 
Arjan -

Arjan -

11/09/2011 12:14:34
Quote Anchor link
Je moet geen JSON.decode gebruiken aangezien de JSON request al standaard een json object terug geeft. Dus als het goed is kan je gewoon

response.each(function(item) {
alert(item.id);
});

gebruiken....

Zie: http://mootools.net/docs/core/Request/Request.JSON
Gewijzigd op 11/09/2011 12:19:17 door Arjan -
 
Derk  Janssen

Derk Janssen

11/09/2011 12:24:47
Quote Anchor link
Arjan je bent de held van vandaag! weer iets geleerd maar wat ik dan nog steeds wel raar vind waarom hij geen geldig json object is. Alles werkt nu wel en zo maar vroeg me het gewoon af.
 
Derk  Janssen

Derk Janssen

12/09/2011 16:19:25
Quote Anchor link
Zo ik ben al weer een heel stuk verder.
Nu heb ik nog een vraagje.
Nu zou ik graag alleen de key's willen weten en die verzamelen.
Nu rolt hij bv twee keer de key id en twee keer de key name er uit.
Maar ik wil dat graag maar een keer hebben want met die key namen ga ik colums aan maken.

response.each(function(obj) {
for (var key in obj) {
alert(kay);
}
});
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.