kan bestand niet vinden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »
Kenzo

kenzo

18/12/2009 14:42:00
Quote Anchor link
Ik gebruik de volgende code om te kijken hoe hoog of breed een image is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?PHP
list($width, $height, $type, $attr) = getimagesize("../../images/producten/".$aFetch['foto1']."");

?>




Daarna kijk ik of hij breder dan hoog of hoger dan breed is.. Hierna geef ik het plaatje of een standaard breedte, of een standaard hoogte.


Dit werkt. Ook als ik hem via de nieuwsbrief verstuur. Alleen krijg ik dan per plaatje de volgende foutmelding:


Warning: getimagesize(../../images/producten/09_12_2009-05_42_48____1.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/shamrock/public_html/paginas/beheer/brief.php on line 209




Ik snap het probleem... Hij kan de foto's niet vinden, maar hij verkleint ze wel op de goede manier? (dus zou hij ze toch gevonden moeten hebben)....


Iemand een idee?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kenzo
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 12:30:35
 
Kasper Heyndrickx

Kasper Heyndrickx

18/12/2009 14:50:00
Quote Anchor link
ik denk dat ik het antwoord niet zal weten.. Maar mss eens proberen ipv "../" "./" te gebruiken.

En btw wat doet dit ."" op het einde van de regel, je voegt niets in met dit en is dus toch overbodig?

mvg kasper
 
Mr.Ark

Mr.Ark

18/12/2009 14:55:00
Quote Anchor link
Probeer eens het volledige pad op te geven.

Probeer ook eens je map op 0777 te zetten, probeer het daarna nog een keer om te kijken of die de error nog steeds geeft.

Let op: 0777 is niet goed als map recht, dit is puur om te testen of het daaraan ligt, zet het daarna gelijk weer terug.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
Kenzo

kenzo

18/12/2009 14:59:00
Quote Anchor link
@kasper: "../../images/producten/ ".$aFetch['foto1']." "
".$aFetch['foto1']." staat los in "../../images/producten/" dus dit klopt

@Mr.Ark: dit heb ik geprobeerd maar krijg ik deze error:

Warning: getimagesize() [function.getimagesize]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/username/public_html/paginas/beheer/brief.php on line 209

Warning: getimagesize(http://www.shamrock-maastricht.nl/images/producten/12_12_2009-08_42_09____1.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/username/public_html/paginas/beheer/brief.php on line 209
 
Kasper Heyndrickx

Kasper Heyndrickx

18/12/2009 15:02:00
Quote Anchor link
jaja ik weet het ;D
maar er staat op het einde een .""

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?PHP
list($width, $height, $type, $attr) = getimagesize("../../images/producten/".$aFetch['foto1']."");

//moet worden:
list($width, $height, $type, $attr) = getimagesize("../../images/producten/".$aFetch['foto1']); //ik weet dat het een klein "foutje" is, het kan ook geen kwaad deon, maar het is gewoon overbodig dat dit er stond.
?>
 
Mr.Ark

Mr.Ark

18/12/2009 15:05:00
Quote Anchor link
@ Kenzo

Er is een optie op je server uitgeschakeld als ik het goed heb, volgens mij url_fopen.

Wat je zou kunnen doen is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?PHP

list($width, $height, $type, $attr) = @getimagesize('../../images/producten/'.$aFetch['foto1']);

?>


Nu zal de fout verborgen blijven maar alle andere fouten ook. (die met getimagesize te maken heeft)

Vraag aan je host of ze allow_url_fopen kunnen aanzetten.

Weet dit niet helemaal zeker dus wat je kan doen is eerst die 1e optie van mij gebruiken.

Misschien dat iemand hier verdere toelichting over kan geven.

Edit:


Bedenk me net, wat je ook zou kunnen proberen is niet de url te gebruiken als pad maar het ip van de server.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
Kenzo

kenzo

18/12/2009 15:10:00
Quote Anchor link
ik heb gechmod naar 0777 maar dit helpt ook niet (zelfde fout)...

ik zal eens proberen met het ip anders de code hierboven


ik wil geen statisch ip opgeven (mocht ik van hosting veranderen werkt het niet meer... hoe krijg ik het ip van de server waar ik op draai?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kenzo
 
Kenzo

kenzo

18/12/2009 15:28:00
Quote Anchor link
heb geprobeerd maar met het ip adres geeft hij dezelfde fout aan

met de @ ervoor geeft hij geen fout meer aan maar zal denk ik niet echt goed zijn?
 
Kasper Heyndrickx

Kasper Heyndrickx

18/12/2009 15:29:00
Quote Anchor link
ik dacht dat je zo je ip van de server kon krijgen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$_SERVER
["SERVER_ADDR"];

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kasper Heyndrickx
 
Kenzo

kenzo

18/12/2009 15:45:00
Quote Anchor link
jah, heb dit inderdaad geprobeerd en werkt ook (krijg het ip mee), maar geeft toch nog dezelfde fout
 
- SanThe -

- SanThe -

18/12/2009 16:21:00
Quote Anchor link
Je moet niet met een ip of een url werken. Je moet het relative path hebben.
 
Kenzo

kenzo

18/12/2009 16:23:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
getimagesize("../../images/producten/".$aFetch['foto1']);
?>


is dit niet relative?
 
- SanThe -

- SanThe -

18/12/2009 16:31:00
Quote Anchor link
Dat zou gewoon moeten werken. Staan de rechten wel goed?
 
Kenzo

kenzo

18/12/2009 16:43:00
Quote Anchor link
jah
 
Mr.Ark

Mr.Ark

18/12/2009 18:02:00
Quote Anchor link
@ Kenzo

Lees mijn reactie en je probleem is opgelost.

En dan bedoel ik de vieze en de juiste manier.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.