kan iemand me helpen met radio?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hans

hans

22/03/2009 17:41:00
Quote Anchor link
ik ben bezig met een radio. (geen live)!

ik heb een script van Windows Media player op je site.

weet iemand hoe ik dit doe? ;

Als je afspeelt, gaat die (bar) naar rechts maar ik wil dat die stil blijft staan.
en dat die, (het liedje) automatisch opnieuw afspeelt.
kan iemand mij helpen?

of heeft iemand nog een radio script (geen live!) ergens nog liggen?

http://nlhoprecords.xtreemhost.com/index.php?p=2_2_hiphop daar staat die op!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<object classid="clsid:6bf52a52-394a-11d3-b153-00c04f79faa6" width="513" height="52" codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701">
<param name="id" value="MediaPlayer" />
<param name="FileName" value="radio.asx" />
<param name="TransparentAtStart" value="true" />
<param name="AutoStart" value="true" />
<param name="AnimationatStart" value="false" />
<param name="ShowControls" value="false" />
<param name="autoSize" value="false" />
<param name="showdisplay" value="false" />
<param name="showstatusbar" value="false" />
<param name="showpositioncontrols" value="false" />
<param name="showtracker" value="false" />
<param name="displaySize" value="0" />
<param name="name" value="MediaPlayer" />
<param name="url" value="radio.asx" />
<param name="url" value="radio.asx" /><embed id="MediaPlayer" type="application/x-mplayer2" width="513" height="52" src="radio.asx" url="radio.asx" name="MediaPlayer" displaysize="0" showtracker="false" showpositioncontrols="false" showstatusbar="false" showdisplay="false" autosize="false" showcontrols="false" animationatstart="false" autostart="true" transparentatstart="true" filename="radio.asx"></embed>
</object>


MVG
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 15:01:37
 
Hans

hans

22/03/2009 18:21:00
Quote Anchor link
iemand? sorry voor spam!

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door hans
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/03/2009 19:07:00
Quote Anchor link
Waarom zou je die bar stil willen hebben staan? Als ie loopt weet je tenminste hoe lang je al onder weg bent en hoelang je nog moet tot het liedje is afgelopen.

Is de herhaling niet iets met de parameter "autoRepeat"?
 
Hans

hans

22/03/2009 19:36:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 22.03.2009 19:07:
Waarom zou je die bar stil willen hebben staan? Als ie loopt weet je tenminste hoe lang je al onder weg bent en hoelang je nog moet tot het liedje is afgelopen.

Is de herhaling niet iets met de parameter "autoRepeat"?


ga ik eens proberen, autoRepeat er bij doen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.