keuzelijst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »
Lieven

lieven

30/12/2004 16:10:00
Quote Anchor link
stel dat ik het volgend drop down menuutje heb

<Select Name="place"><Option value="1">Nieuws+archief<option value="0">Archief<option value="2">archief+nieuws+voorpagina<option value="3">voorpagina</select>

hoe zorg ik er dan voor dat als ik bijvoorbeeld Nieuws + archief aanklik er dan direct een script wordt uitgevoerd. Maw, hoe zorg ik dat de gebeurtenis, select item is (voor de vb kenners onder ons ;p)
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 21:38:39
 
St.Chessere

St.Chessere

30/12/2004 16:13:00
Quote Anchor link
VB is dus niet goed, dat werkt alleen in IE.
 
Lieven

lieven

30/12/2004 16:14:00
Quote Anchor link
haha weetik wel, maar kprbeer duidelijk te maken wa ik bedoel, qua gebeurtenis te omschrijven
 
St.Chessere

St.Chessere

30/12/2004 16:15:00
Quote Anchor link
Jij bent ook lekker bezig vandaag he ;).
 
Lieven

lieven

30/12/2004 16:18:00
Quote Anchor link
haha, wrom? kweet dat het lastige kleine vragen zijn, maja zonder werkt men site te vierkant
 
Jorik

Jorik

30/12/2004 18:47:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
if($_POST['place'] == 1) {
 //script
}elseif($_POST['place'] == 0) {
 //ander script
}else{
 //anders
}
?>

of
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
switch($_POST['place']) {
 case
0:
 //script
 break;
 case
1:
 //script
 break;
}

?>

ofzoiets, moetje ff op php.net naar functie switch kijke, beheer ik nie zo goed :P
 
Lieven

lieven

30/12/2004 23:34:00
Quote Anchor link
mja rmaar hoe zorg ik ervoor dat als er een item in die drop down geselecteerd is, dat hij dan het script uitvoert?
 
Winston Smith

Winston Smith

31/12/2004 00:03:00
Quote Anchor link
Bedoel je zonder knopje? Dat is toch onChange() of zoiets in javascript?
Voor de rest is het al gegeven...
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

31/12/2004 09:31:00
Quote Anchor link
Wat Kasper zegt zal inderdaad aardig in de buurt komen...

Zoiets wellicht:
JS:
<script type="text/javascript">
function submitForm() {
document.form.submit();
}
</script>

HTML:
<form action="blablabla.php" name="form">
<select onchange="submitForm()">
<option value="1">Omschrijving 1</option>
<option value="2">Omschrijving 2</option>
</select>
</form>

Dan moet je er overigens wel voor zorgen dat er een eerste keuze is die geen keuze is. Niet duidelijk hè? :) (nog vroeg)
De selected value moet een keuze zijn die je niet kan kiezen (bijvoorbeeld: "Maak uw keuze"). Waarom: als de selected value een keuze is die je moet kunnen maken, kan dat niet meer, want als je er op klikt is het geen verandering. En de verandering in het dropdown-menu zorgt er juist voor dat het formulier verzonden wordt.

Elwin
 
Lieven

lieven

31/12/2004 10:20:00
Quote Anchor link
hoe doeje dat dan? gwoon de value niet invullen?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

31/12/2004 10:38:00
Quote Anchor link
Dat maakt niet zoveel uit. Als je hem maar selected meegeeft.

Elwin
 
Lieven

lieven

31/12/2004 11:19:00
Quote Anchor link
ja k, hij werkt als hij alleen staat, maar ik steek het in mijn forum om zo aan elk topic een level te kunnen toekennen (achteraf veranderen) maar dan werkt hij niet, dit komt denkik omdat elk form een unieke naam moet hebben, dus hebik er maar overaan id na gezet, maar dan werkt hij ook nog niet. moet het formulier form heten of niet?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

31/12/2004 11:48:00
Quote Anchor link
Als je dus meerdere dropdowns krijgt zou ik het zo doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
// SQL samenstellen
$sql = "SELECT id FROM topic";  // Om ff een idee te krijgen
$query = mysql_query($sql);

echo "<script type=\"text/javascript\">\n";
while($topic = mysql_fetch_object($query))
{

   echo "  function submitForm".$topic->id."(){\n";
   echo "    document.form".$topic->id.".submit;\n";
   echo "  }\n";
}

echo "</script>\n";
/* Dit geeft dus voor elke topic een functie in de JS */

mysql_data_seek($query,0); // Om de query opnieuw te gebruiken

// En nu elk topic laten zien

while($topic = mysql_fetch_object($query))
{

   echo "Andere gegevens van de topic, die je dus ook nog in de query moet douwen.";
   echo "<form action=\"blablabla.php\" method=\"post\" name=\"form".$topic->id."\">\n";
   echo "<select onchange=\"submitForm".$topic->id."\">\n";
   echo "<option value=\"dummy\" selected>Maak uw keuze</option>\n";
   echo "<option value=\"0\">Optie 0</option>\n";
   echo "<option value=\"1\">Optie 1</option>\n";
   echo "<option value=\"2\">Optie 2</option>\n";
   echo "</select>\n";
   echo "</form>\n";
}

?>


Elwin

[Edit: Foutje in code]
Gewijzigd op 31/12/2004 12:18:00 door Elwin - Fratsloos
 
Lieven

lieven

31/12/2004 12:02:00
Quote Anchor link
moeilijk, ksnap het niet goed, maar kprobeer toch ff
 
Lieven

lieven

31/12/2004 12:16:00
Quote Anchor link
hij geeft een foutmelding als deze:

Notice: Undefined property: stdClass::$id in c:\program files\apache group\Apache\htdocs\YFP\News.php on line 84


Notice: Undefined property: stdClass::$id in c:\program files\apache group\Apache\htdocs\YFP\News.php on line 85
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

31/12/2004 12:19:00
Quote Anchor link
Er zat nog wat fout in de code, een paar keer de " niet ge-escaped. Helaas heb ik nu geen tijd meer om te kijken, ik moet gaan werken.

BTW: de code is wel aangepast...

Elwin
 
Lieven

lieven

31/12/2004 12:20:00
Quote Anchor link
thx anayway, ik toon u ff de volledige code
Werken op 31 december? Veel gluk er mee anayway :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
require ("Links.php");
?>


<table cellspacing=0 cellpadding=5 border=1px bordercolor=#000000>
<tr>
<td bgcolor="#9A2F2F" width=660 height=20>
<font color="#FFFFF">Nieuws:</font>
</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor="#FFFFFF" height=100 width=660 Valign="top">

<P><br>In het onderdeel nieuws brengen wij actuele zaken naar voor. We proberen de feiten zo objectief mogelijk weer te geven. Op deze artikelen
geven wij (YFP) dan onze mening of proberen wij het onderwerp te verklaren vanuit ons standpunt. Achteraf is het dan mogelijk om op het artikel
of om op onze mening te reageren. Wij vragen u echter wel om uw mening te staven en geen hersenloze clichés na te laten.</P>

</td>
</tr>
</table>

<table>
<tr>
<td height=10>
</td>
</table>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
<?



if(!isset($_GET['page'])){


$page = 1;


}
else{


$page = $_GET['page'];


}





$max_results = 3;




$from = (($page * $max_results) - $max_results);


$sql=mysql_query("SELECT * FROM nieuws WHERE place='1' OR place='2' ORDER BY newsid DESC LIMIT $from, $max_results");
$picid = 0;

echo "<script type=\"text/javascript\">\n";
while($topic = mysql_fetch_object($sql))
{

   echo "  function submitForm".$topic->id."(){\n";
   echo "    document.form".$topic->id.".submit;\n";
   echo "  }\n";
}
  
echo "</script>\n";

mysql_data_seek($sql,0);

if(mysql_num_rows($sql) >= 1){
while($row=mysql_fetch_array($sql)){

$string = $row['message'];
$teller = $row['newsid'];
echo "<table cellspacing=0 cellpadding=5 border=1px bordercolor=#000000><tr><td bgcolor=\"#9A2F2F\" width=660 height=20><table width=660><tr><td><font color=\"#FFFFF\">
<font size=2>[$row[date]]</font><B> $row[title]</B></td>"
;

$getal=$row['newsid'];

echo "<td align=\"right\">";

while($topic = mysql_fetch_object($sql)){
 echo "<form action=\"blablabla.php\" method=\"post\" name=\"form".$topic->id."\">\n";
   echo "<select onchange=\"submitForm".$topic->id."\">\n";
   echo "<option value=\"dummy\" selected>Maak uw keuze</option>\n";
   echo "<option value=\"0\">Optie 0</option>\n";
   echo "<option value=\"1\">Optie 1</option>\n";
   echo "<option value=\"2\">Optie 2</option>\n";
   echo "</select>\n";
   echo "</form>\n";

}




echo "</td></tr></table>";


echo "</font></td></tr><tr><td bgcolor=\"#FFFFFF\" height=100 width=660 Valign=\"top\">";

if($row['pic'] == 0){

print ubb_code($string);

echo "<P align=\"right\"><a href=\"Reacties.php?id=$row[newsid]\">[Lees meer ...]</a>";
}
else{
echo "<table cellpadding=5><tr><td width=150><img src=\"images/news" . $row['newsid'] . "</td><td width=500 Valign=\"top\">$row[message]<P align=\"right\"><a href=\"Reacties.php?id=$row[newsid]\">[Lees meer ...]</a></td></tr></table>";
}

echo "</td></tr></table><table><tr><td height=10></td></table>";

}
}




$total_results = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(*) as Num FROM nieuws"),0);





$total_pages = ceil($total_results / $max_results);


echo "<table cellspacing=0 cellpadding=5 border=1px bordercolor=#000000><tr><td bgcolor=\"#9A2F2F\" width=660 height=20><font color=\"#FFFFF\">";


echo "<center>Selecteer een pagina:</center></td></tr><tr><td bgcolor=\"#FFFFFF\"><center>";





if($page > 1){


$prev = ($page - 1);


echo "<a href=\"News.php?page=$prev\"><</a>&nbsp;";


}





for($i = 1; $i <= $total_pages; $i++){


if(($page) == $i){


echo "[$i] ";


}
else{


echo "<a href=\"News.php?page=$i\">$i</a>&nbsp;";


}


}






if($page < $total_pages){


$next = ($page + 1);

echo "<a href=\"News.php?page=$next\">></a>&nbsp;";


}






echo "</center></td></tr></table><table><tr><td height=10></td></tr></table>";

if (isset($level)){
if ($level>=2){

echo "<table cellspacing=0 cellpadding=4 border=1px bordercolor=#000000><tr><td bgcolor=\"#9A2F2F\" width=660 height=20><form action=\"scripts/SubmitNews.php\" Method=\"post\" enctype=\"multipart/form-data\"><font color=\"#FFFFF\"><B>Onderwerp:</B>
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
<input class=text2 style=\"WIDTH: 300px\"  name=\"onderwerp\"><B> Place: <Select Name=\"place\"><Option value=\"1\">Nieuws+archief<option value=\"0\">Archief"
;
if ($level ==3){
echo "<option value=\"2\">archief+nieuws+voorpagina<option value=\"3\">voorpagina";
}

echo "</select></B></font></td></tr><tr><td bgcolor=\"#FFFFFF\" height=100 width=660 align=\"center\" Valign=\"top\">

Datum [YYYY/MM/DD]: <input class=text style=\"width: 120px\" name=\"datum\"> <select Name=\"regio\"><Option value=\"Algemeen\">Algemeen<option value=\"Afrika\">Afrika<option value=\"Oceanie\">Oceanië<option value=\"Azie\">Azië<option value=\"Canada\">Canada<option value=\"CentraalAmerika\">Centraal-Amerika<option value=\"Europa\">Europa<option value=\"MiddenOosten\">Midden-oosten<option value=\"Rusland\">Rusland<option value=\"VK\">VK+Ierland<option value=\"VS\">Verenigde Staten<option value=\"ZuidAmerika\">Zuid-Amerika</select><br><br>


<textarea name=\"message\" style=\"width:100%; height:200\">
Laad eerst eventuele foto's op. Alvorens tekst in te geven.
</textarea><br>


<script language=\"javascript1.2\">
var config = new Object();    // create new config object

config.width = \"90%\";
config.height = \"200px\";
config.bodyStyle = 'background-color: white; font-family: \"Verdana\"; font-size: x-small;';
config.debug = 0;

// NOTE:  You can remove any of these blocks and use the default config!

config.toolbar = [
    ['fontname'],
    ['fontsize'],
    ['fontstyle'],
    ['linebreak'],
    ['bold','italic','underline','separator'],
    ['strikethrough','subscript','superscript','separator'],
    ['justifyleft','justifycenter','justifyright','separator'],
    ['OrderedList','UnOrderedList','Outdent','Indent','separator'],
    ['forecolor','backcolor','separator'],
    ['HorizontalRule','Createlink','InsertImage','htmlmode','separator'],
    ['about','help','popupeditor'],
];

config.fontnames = {
    \"Arial\":           \"arial, helvetica, sans-serif\",
    \"Courier New\":     \"courier new, courier, mono\",
    \"Georgia\":         \"Georgia, Times New Roman, Times, Serif\",
    \"Tahoma\":          \"Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif\",
    \"Times New Roman\": \"times new roman, times, serif\",
    \"Verdana\":         \"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\",
    \"impact\":          \"impact\",
    \"WingDings\":       \"WingDings\"
};
config.fontsizes = {
    \"1 (8 pt)\":  \"1\",
    \"2 (10 pt)\": \"2\",
    \"3 (12 pt)\": \"3\",
    \"4 (14 pt)\": \"4\",
    \"5 (18 pt)\": \"5\",
    \"6 (24 pt)\": \"6\",
    \"7 (36 pt)\": \"7\"
  };


  
config.fontstyles = [   // make sure classNames are defined in the page the content is being display as well in or they won't work!
  { name: \"headline\",     className: \"headline\",  classStyle: \"font-family: arial black, arial; font-size: 28px; letter-spacing: -2px;\" },
  { name: \"arial red\",    className: \"headline2\", classStyle: \"font-family: arial black, arial; font-size: 12px; letter-spacing: -2px; color:red\" },
  { name: \"verdana blue\", className: \"headline4\", classStyle: \"font-family: verdana; font-size: 18px; letter-spacing: -2px; color:blue\" }


];

editor_generate('message',config);
</script>
</td></tr><tr><td align=\"center\" bgcolor=#FFFFFF><br>
<input type=\"file\" name=\"imagefile\"><br>
<input type=\"Submit\" value=\"toevoegen\">
</form>
</td>
</tr>
</table>"
;

}
}

require("Rechts.php");

?>
 
Niek s

niek s

31/12/2004 12:26:00
Quote Anchor link
btw VB werkt alleen in IE maar als je een goede firewall hebt dan werkt het ook niet in IE...
 
Lieven

lieven

31/12/2004 13:29:00
Quote Anchor link
vb doet hier feitelijk niet terzake, het was enkel om de event te beschrijven :)
 
Lieven

lieven

31/12/2004 13:37:00
Quote Anchor link
ja, ik heb hem gevonde erwin, thank u very much. het kan allemaal in 1 loop hoor dusja eenvoudiger, I own you big time man
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.