Keywoords filter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »
Smoke nvt

Smoke nvt

05/11/2010 10:00:15
Quote Anchor link
Beste leden ik zit met een probleem.

Ik wil een een filter gaan bouwen die gaat filteren op keywoords die ik zelf heb toegevenzen aan een product.

hier is de code die ik gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
if ($_GET['filter'])
{
    $ui = $_GET[filter];
    $string = "";
        
                
    $a = 1;
    $b = count($ui);
    echo $b;            
    foreach ($ui as $key => $value)
        {
        if(count($ui) == 1)
        {
            $string .= 'k.keyword_id = "' .$value. '"';
        }
        else
        {
            $uri = 'k.keyword_id';
            if ($a == 1)
            {
                $string .= ' IN (' .$value. ', ';
                $a++;
            }
            elseif ($a == $b)
            {
                $string .= $value. ')';
            }
            else
            {
                $string .= $value . ', ';
                $a++;
            }
                
        }
    }
        
    if ($a != 1)
    {
        $string = $uri ." " .$string;
    }
}


hij krijgt via de $_GET een nummer door dat bij dat id hoort
Het gaat allemaal goed zolang het maar filter is maar zijn het er meer dan heeft die er geen zin meer in

wat kan ik er doen

mvg
peter
Gewijzigd op 05/11/2010 10:00:31 door Smoke nvt
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 20:38:18
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/11/2010 10:11:53
Quote Anchor link
$ui = $_GET[filter]; daar ben je zowiezo nog quotes vergeten
 
Smoke nvt

Smoke nvt

05/11/2010 10:41:09
Quote Anchor link
Teun Hesseling op 05/11/2010 10:11:53:
$ui = $_GET[filter]; daar ben je zowiezo nog quotes vergeten


Ik heb ze er bij gezet maar krijg nog steeds het probleem
ik gebruik deze code om de producten uit te lezen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
static function getList($siteID = 0, $languageID = 0, $frontEnd = false, $parentID = false, $currencyID = 0, $offset = 0, $count = 30, $orderBy = '', $orderDir = '', $where = '', $options='loadprices,loadoldprices,loadkeywords,loadproperties,loadsites,loadimages,loadaccessoires,loadsuggestions,loadtax,loadoptions')
    {
        $options = Product::parseOptions($options);
        
        //print_r($where);
        
        if (!checkInt($siteID) || !checkInt($languageID) || !checkBool($frontEnd) || !checkInt($currencyID) || !checkInt($count) || !checkInt($offset))
            return false;
        
        // $query = 'SELECT *, UNIX_TIMESTAMP(`dateadded`) as `dateadded`, UNIX_TIMESTAMP(`datemodified`) as `datemodified`, UNIX_TIMESTAMP(`dateexpected`) as `dateexpected`, UNIX_TIMESTAMP(`dateactive`) as `dateactive` FROM `'. TABLE_PREFIX .'product` WHERE 1';
        $query = '
        SELECT DISTINCT
            p.*,
            ' . ((checkOption('loadprices', $options)) ? 'pp.price,' : ''). '
            ' . ((checkOption('loadoldprices', $options)) ? 'pop.oldprice,' : ''). '
            UNIX_TIMESTAMP(p.`dateadded`) as `dateadded`,
            UNIX_TIMESTAMP(p.`datemodified`) as `datemodified`,
            UNIX_TIMESTAMP(p.`dateexpected`) as `dateexpected`,
            UNIX_TIMESTAMP(p.`dateactive`) as `dateactive`
        FROM
            `'.TABLE_PREFIX.'product` `p`
        ';
        if(checkOption('loadprices', $options)){
        $query .= '
        LEFT JOIN
            `'.TABLE_PREFIX.'productprice` `pp`
        ON
            p.id = pp.product_id AND pp.site_id = ' . $siteID . ' AND pp.currency_id = ' . $currencyID. '
        ';
        }
        if(checkOption('loadoldprices', $options)){
        $query .= '
        LEFT JOIN
            `'.TABLE_PREFIX.'productoldprice` `pop`
        ON
            p.id = pop.product_id AND pop.site_id = ' . $siteID . ' AND pop.currency_id = ' . $currencyID. '
        ';
        }
        if(checkOption('loadproperties', $options)){
        $query .= '
        LEFT JOIN
            `'.TABLE_PREFIX.'propertyvalue` `pprop`
        ON
            p.id = pprop.product_id
        ';
        }
        if(checkOption('loadoptions', $options)){
        $query .= '
        LEFT JOIN
            `'.TABLE_PREFIX.'optionvalue` `popt`
        ON
            p.id = popt.product_id
        ';
        }
        if(checkOption('loadkeywords', $options)){
        $query .= '
        LEFT JOIN
            `'.TABLE_PREFIX.'keywordlink` `k`
        ON
            p.id = k.link_id AND k.type = \'product\'
        ';
        }
        $query .= '
        WHERE
            (`p`.`site_id` = "'.SITE_ID.'" OR `p`.`omnipresent` = "1")
        ';
        if (checkInt($parentID))
            $query .= ' AND `p`.`category_id` = "'.$parentID.'"';
        if ($frontEnd)
            $query .= ' AND `p`.`active` = "1"';
        if ($languageID)
            $query .= ' AND `p`.`language_id` = "'.$languageID.'"';
        if (checkString($where))
            $query .= ' AND ('.$where . ')';
        $query .= ' ORDER BY ';
        if (checkString($orderBy))
        {
            $query .= '`'.$orderBy.'` ';
            if (checkOrderDir($orderDir))
                $query .= $orderDir;
            $query .= ', ';
        }
        $query .= '`order` ASC';
        if ($count > 0)
            $query .= ' LIMIT '.$offset.', '.$count;

        $db = new DB;
        if (!$db->query($query) || $db->num_rows() == 0)
            return array();
            
        $list = array();
        $product = false;
        $previousID = false;
        $order_array = array();
        $order = 0;
        while($row = $db->next_record())
        {                
                $error = false;
                $order ++;
                if (empty($list[$row['id']]))
                    $list[$row['id']] = new Product($siteID, $row['id'], $languageID, $currencyID, $frontEnd, $row);
                if (empty($order_array[$row['id']]))
                    $order_array[$row['id']] = $order;
                
                if (checkOption('loadprices', $options) && !$list[$row['id']]->loadPrices())
                    $error = 2;
    
                if (checkOption('loadoldprices', $options) && !$list[$row['id']]->loadOldPrices())
                    $error = 3;
    
                if (checkOption('loadkeywords', $options) && !$list[$row['id']]->loadKeywords())
                    $error = 4;
    
                if (checkOption('loadproperties', $options) && !$list[$row['id']]->loadProperties())
                    $error = 5;
    
                if (checkOption('loadsites', $options) && !$list[$row['id']]->loadSites())
                    $error = 6;
    
                if (checkOption('loadimages', $options) && !$list[$row['id']]->loadImages())
                    $error = 7;
                    
                if (checkOption('loadaccessoires', $options) && !$list[$row['id']]->loadAccessoires())
                    $error = 8;
                    
                if (checkOption('loadsuggestions', $options) && !$list[$row['id']]->loadSuggestions())
                    $error = 9;
    
                if (checkOption('loadtax', $options) && !$list[$row['id']]->loadTax())
                    $error = 10;
                
                if (checkOption('loadoptions', $options) && !$list[$row['id']]->loadOptions())
                    $error = 11;
                    
                if (!$list[$row['id']]->loadSubscriptionPrices())
                    $error = 12;
                            
                $list[$row['id']]->currentTitle                = (isset($row['title'])                ?urldecode($row['title'])            :null);
                $list[$row['id']]->currentDescription        = (isset($row['description'])        ?urldecode($row['description'])        :null);
                $list[$row['id']]->currentShortDescription    = (isset($row['shortdescription'])    ?urldecode($row['shortdescription']):null);
                
                $list[$row['id']]->languages[$row['language_id']]['title']                = (isset($row['title'])                ?urldecode($row['title'])            :null);
                $list[$row['id']]->languages[$row['language_id']]['description']        = (isset($row['description'])        ?urldecode($row['description'])        :null);
                $list[$row['id']]->languages[$row['language_id']]['shortDescription']    = (isset($row['shortdescription'])    ?urldecode($row['shortdescription']):null);
                $list[$row['id']]->languages[$row['language_id']]['meta_description']        = (isset($row['meta_description'])        ?urldecode($row['meta_description'])        :null);
                $list[$row['id']]->languages[$row['language_id']]['meta_keyword']        = (isset($row['meta_keyword'])        ?urldecode($row['meta_keyword'])        :null);
                $list[$row['id']]->languages[$row['language_id']]['window_title']        = (isset($row['window_title'])        ?urldecode($row['window_title'])        :null);
                $list[$row['id']]->languages[$row['language_id']]['url_rewrite']        = (isset($row['url_rewrite'])        ?urldecode($row['url_rewrite'])        :null);
        }
        
        $sorted_list = array();
        foreach($order_array as $key => $order)
            $sorted_list[$order] = $list[$key];

        return $sorted_list; // Success (list with Product instances)
    }
 
Seb D

Seb D

07/11/2010 12:09:12
Quote Anchor link
je gaat er vanuit dat de informatie die je via je GET binnenkrijg een array is.

Ik denk dat daar je probleem zit. Wat stuur je door naar je GET bij meerdere id's?

Tevens kan ik je aanraden om duidelijke variabelen namen te kiezen en dus niet $a en $b daardoor raak je snel het overzicht kwijt.

je hebt ook boven in je script staan: $a=1; verderop heb je een if statement met daarin if($a==1) en een elseif en else maar die worden natuurlijk nooit bereikt omdat $a altijd 1 is in dit script.

succes
 
Smoke nvt

Smoke nvt

09/11/2010 13:55:14
Quote Anchor link
ik stuur dit mee in me GET :
http://dc.iteeuwen.nl/page/980/products.html?filter[0]=1&filter[10]=11

die lees ik uit via het script (staat bovenaan) en geef die mee aan de query die word opgebouwd.

Zolang ik er maar 1 selecteerd gaat alles goed maar zijn het er meerdere dan laat die niks meer zien.

ik denk dat er iets iets niet goed staat in de query.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.