Klikbare foto?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Arwin  vdv

Arwin vdv

01/12/2007 12:34:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

De meeste kennen wel de lightbox fotoviewer,
daar kan je door middel van op de ene helft van de foto te klikken, naar de volgende foto gaan.
Nu wil ik ook zo iets, maar dan dat je gewoon een foto op een pagina hebt, en dan je dan op de ene helft van de foto klikt, en dat je dan naar de volgende foto ( pagina ) gaat.

Weet iemand hoe ik het zo kan maken dat je dus op de en helft van de foto klikt, en dat je dan naar de volgende foto gaat, en dan andere helft, naar de vorige foto. En ook hoe je dan als je op zo'n helft met je muis gaat staan, dan je dan een plaatje krijgt op de foto om naar de volgende te gaan.

Mvg. Arwin
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 20:09:45
 
Wouter K

Wouter K

01/12/2007 14:52:00
Quote Anchor link
dus next - prev
 
- SanThe -

- SanThe -

01/12/2007 14:54:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 01.12.2007 14:52:
dus next - prev

Ja, maar dan op de foto zelf.
 
Vincent

Vincent

01/12/2007 14:56:00
Quote Anchor link
dat kan toch via map coords?
http://www.w3schools.com/tags/tag_map.asp
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Aaa Trump

aaa Trump

01/12/2007 16:02:00
Quote Anchor link
Jup's of een beetje kutten met php5?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

01/12/2007 16:03:00
Quote Anchor link
waarom php5? kan toch gewoon met divs? of begrijp ik het nou verkeerd?
 
Aaa Trump

aaa Trump

01/12/2007 16:07:00
Quote Anchor link
Zou ook nog kunnen, er zijn genoeg mogelijkheden. Zelf zou ik voor php5 gaan of voor div's.
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

02/12/2007 12:05:00
Quote Anchor link
Bedankt allemaal!,
Ik heb nu dit, maar ik heb al een beetje zitten prutsen met mouseovers, maar ik het wil maar niet lukken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<img src ="IMG_3044.jpg"
width="667" height="1000"
alt="Planets"
usemap ="#prevnext" />

<map id ="prevnext"
name="prevnext">
<area shape ="rect" coords ="0,0,333,1000"
  href ="prev.htm" target ="_blank"
  alt="Prev" mouseover />
<area shape ="rect" coords ="667,1000,333"
  href ="next.htm" target ="_blank"
  alt="Next" />
</map>


Weet iemand hoe ik ervoor kan zorgen dat hij als je op de ene helft klikt dat hij dan een plaatje laat zien, net zoals bij de lightbox fotoviewer?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

02/12/2007 12:06:00
Quote Anchor link
Waarom kijk je niet in de code van lightbox hoe het daar is gedaan?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

02/12/2007 12:15:00
Quote Anchor link
robin schreef op 01.12.2007 16:07:
Zou ook nog kunnen, er zijn genoeg mogelijkheden. Zelf zou ik voor php5 gaan of voor div's.


PHP heeft hier geen ruk mee te maken. De enige rol die PHP heeft in dit topic is de foto's laden uit een map/database. Niets meer.
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

02/12/2007 12:24:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 02.12.2007 12:06:
Waarom kijk je niet in de code van lightbox hoe het daar is gedaan?


Daar werken ze vooral met javascript, en ik heb de ballen verstand van javascript :), dus is de code te gaan kijken zal weinig nut hebben. Daar werken ze trouwens ook niet met map coords.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

02/12/2007 12:27:00
Quote Anchor link
Maar ik neem aan dat je het gewoon kopieerd. En ik neem ook aan dat alle foto's een ander formaat kunnen hebben en je dus niet met coords kunt werken. Ik zou toch even kijken naar hun code.

@Jurgen:
mijzelf@hier_ergens_boven:
waarom php5? kan toch gewoon met divs? of begrijp ik het nou verkeerd?

zei ik ook al...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

02/12/2007 12:32:00
Quote Anchor link
Dat is dus wel het geval, alle foto's hebben hetzelfde formaat.

Edit:
typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arwin vdv
 
Niek Weevers

Niek Weevers

03/12/2007 11:04:00
Quote Anchor link
Oeps had je vraag verkeerd opgevat.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek Weevers
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

09/12/2007 18:07:00
Quote Anchor link
Maar weet iemand hoe ik er nu voor kan zorgen dat er op de foto ook een pijltje verschijnt, als je er met de muis overheen gaat?
 
Crispijn -

Crispijn -

09/12/2007 18:21:00
Quote Anchor link
ik denk dat je een image als achtergrond in een div moet instellen

dus

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<div class="image" style=" background-image: url('images/jouimage.jpg');">
    <div class="prev" onmouseover="PrevImg()"></div>
    <div class="next" onmouseover="NextImg()"></div>    
</div>


met een css

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
.image {
    width: 200px;
    }
    
.prev {
    float: left;
    width: 200px;
    }
    
.next {
    margin-left: 100px;
    }


Nu een js functie klussen die dus regelt naar welke pagina de links moeten gaan...

edit:
Je kan natuurlijk een plaatje (vorige, volgende) als background instellen in .prev en .next dit geheel naar je eigen creativiteit!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Crispijn -
 
PHP Newbie

PHP Newbie

09/12/2007 19:09:00
Quote Anchor link
Ik heb even gekeken voor je, en Lightbox geeft dit als output:

<img id="lightboxImage" style="opacity: 0.999999;" src="images/image-3.jpg"/>
<div id="hoverNav" style="">
<a id="prevLink" href="#" style="display: none; height: 338px;"/>
<a id="nextLink" href="#" style="height: 338px;"/>
</div>
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

09/12/2007 20:07:00
Quote Anchor link
Bedankt!
Ik heb het nu bijna, alleen laat hij nu steeds de next knop zien, en als je er dan op komt, verdwijnt hij, maar omdat ik nogal en n00b ben op het gebied javascript, lukt mij het niet om het om te draaien.

Dit is nu de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">

<html>
<head>
    <title>Untitled</title>
    <style>
    .image {
    width: 675px;
    height: 450px;
    }
    
.prev {
    float: left;
    width: 337px;
    height: 450px;
    text-align: left;
    }
    
.next {
    float: left;
    margin-top: 0px;
    width: 337px;
    height: 450px;
    text-align: right;
    }
    </style>
          <script type="text/javascript">

      function displayprev(){

      var row = document.getElementById("captionprev");

      if (row.style.display == '') row.style.display = 'none';

      else row.style.display = '';

      }
      
            function displaynext(){

      var row = document.getElementById("captionnext");

      if (row.style.display == '') row.style.display = 'none';

      else row.style.display = '';

      }

      </script>
</head>

<body>


<div class="image" style=" background-image: url('http://www.dnlfotografie.nl/bigresize.php?image=ALBUMS/001LANDSCHAPPEN/001Arkemheense%20Polder%2005-19-2007.jpg');">
    <div class="prev" onmouseover="displayprev()" onMouseOut="displayprev()"><img src="http://www.dnlfotografie.nl/test/prev.gif" id="captionprev" width="45" height="45" alt="" border="0"></div>
    <div class="next" onmouseover="displaynext()" onMouseOut="displaynext()"><img src="http://www.dnlfotografie.nl/test/next.gif" id="captionnext" width="45" height="45" alt="" border="0"></div>    
</div>

 
</body>
</html>


Hier staat hij

Weet iemand hoe ik het dus kan omdraaien?, dat hij eerst de pijltjes niet laat zien, en als je er dan op komt, dan wel?
 
Wouter K

Wouter K

09/12/2007 20:53:00
Quote Anchor link
Hehe, ik kan niet wisselen van foto :(

De pijltjes spelen met je voeten


Kan je niet met Mouseover , of met css A:hover werken ?
 
Vincent

Vincent

09/12/2007 21:13:00
Quote Anchor link
Dude, wouter dit is mouseover
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Joren vh

joren vh

09/12/2007 21:46:00
Quote Anchor link
Onemouseout en onmouseover

kan je het daar niet mee?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.