kom dr niet uit

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Berno

berno

25/02/2005 08:34:00
Quote Anchor link
ik heb nu een heel loginscript gemaakt.. maar nu wil ik een pagina hebben dat als je ingelogd bent dat je dan je profiel kan wijzigen... weet iemand daar een scriptje voor? alvast bedankt..
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 17:10:11
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

25/02/2005 11:27:00
Quote Anchor link
Tip:
- Geef relevante code
- Geef een duidelijke omschrijving
- Geef eventuele foutmeldingen
- Geef eventueel de URL

Elwin
 
Berno

berno

25/02/2005 14:03:00
Quote Anchor link
ok, ik heb dus een loginscript gemaakt: http://bernostyle.nl/forum/forumzelf dat is het dus.. en nu wil ik dat als je ingelogd bent dat je je eigen profiel (dat zit er ook ingebouwd) kunt wijzigen!
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

25/02/2005 14:10:00
Quote Anchor link
Oké, als jij het simpel houdt, doe ik dat ook:

Maak een script waarin je de gegevens van het profiel laat zien in een formulier. En laat de action van het formulier een UPDATE-query draaien.

Elwin

[Edit: Typo]
Gewijzigd op 25/02/2005 14:52:00 door Elwin - Fratsloos
 
Berno

berno

25/02/2005 14:11:00
Quote Anchor link
jah ik snap het wel maar is het ongeveer net zoals registreren?

en wat voor script moet je hebben?
 
Berno

berno

25/02/2005 14:12:00
Quote Anchor link
ik hoef het niet simpel te houden maar zeg even wat je nodig bent..
 
Roy Bongers

Roy Bongers

25/02/2005 15:52:00
Quote Anchor link
Kijk niemand kan je helpen als we niet weten hoe je login code in elkaar steekt en hoe je profiel pagina er nu uit ziet. Het moet iets in deze richting worden meer kan ik op dit moment oko niet doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?
if (!isset($_SESSION['login_id']))
{

 die('Eerst inloggen!');
}


if (isset($_POST['submit'])
{

// sql query voor het updaten van het profiel
echo "Bedankt profiel is geupdate";
}

else
{
?>

<form method="post" action="thisDoc.php">
<!-- je profiel html code / forumlier-->

<input type="submit" name="submit" value="update">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
}
?>
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

25/02/2005 16:03:00
Quote Anchor link
Roy:
Kijk niemand kan je helpen als we niet weten hoe je login code in elkaar steekt en hoe je profiel pagina er nu uit ziet.
Dank je wel!

Maar dat zei ik al in de eerste post.. ;)

Elwin
 
Roy Bongers

Roy Bongers

25/02/2005 16:26:00
Quote Anchor link
Weet ik maar berno vroeg het zo vriendelijk dus ik dacht post het opnieuw :)
 
Berno

berno

27/02/2005 21:28:00
Quote Anchor link
ok sorry ik moet er even bij zeggen het script staat op bernostyle.nl en meld ma ffe aan en zie hoe het eruit ziet... profiel: http://bernostyle.nl/login/profiel?mid=1 is mijn profiel:P kijk ma ffe ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.