Krijg geen post values terug

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »
Francoi gckx

Francoi gckx

30/07/2013 14:39:09
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<form action="" method="post" enctype="multipart/form-data"
        id="frm_inschrijving">
            <div class="nrm_inputs">
                <label for="naam">Naam</label>
                <input  type="text" name="naam1"
                    value="<?php echo $input['naam1']; ?>" />
                <span class="error"><?php echo $error['naam1']; ?></span>    
            </div>    
<div class="post-leav">
        <br />
        <input type="submit" name="inschrijving" id="submit-go" value="SCHRIJF JE IN">
    </form>        
    </div>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST' && isset($_POST['inschrijving']))
    {

        $input['naam1'] = $_POST['naam1'];    
        $input['vletters'] = $_POST['vletters'];    
        $input['naam2'] = $_POST['naam2'];        
        $input['plaats'] = $_POST['plaats'];
        $input['postcode'] = $_POST['postcode'];    
        $input['straat'] = $_POST['straat'];
        $input['bereik'] = $_POST['bereik'];    
        $input['email'] = $_POST['email'];    
        $input['rijbewijs'] = $_POST['rijbewijs'];
        $input['uitkering'] = $_POST['uitkering'];            
        $input['gender'] = $_POST['gender'];
        $input['geboorte'] = $_POST['iJaar'].'-'.$_POST['iMaand'].'-'.$_POST['iDag'];
        
        if (
               $_POST['naam1'] == ''
            || $_POST['vletters'] == ''
            || $_POST['naam2'] == ''
            || $_POST['plaats'] == ''
            || $_POST['postcode'] == ''
            || $_POST['straat'] == ''
            || $_POST['bereik'] == ''
            || $_POST['email'] == ''
            || $_POST['rijbewijs'] == ''
            || $_POST['gender'] == '')
                {


                    if ($_POST['naam1'] == ''
                    && !preg_match('/([a-zA-Z])/', $_POST['naam1']))
                        {

                            $error['naam1'] = 'fout';
                        }

?>


$error wordt wel gevuld maar hij laat het niet zien (als ik naam leeglaat)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 15:22:12
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2013 14:46:08
Quote Anchor link
Francoi gckx op 30/07/2013 14:39:09:
$error wordt wel gevuld


Hoe weet je dat?
Zet error_reporting(E_ALL) eens aan.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

30/07/2013 14:49:48
Quote Anchor link
- SanThe - op 30/07/2013 14:46:08:
Francoi gckx op 30/07/2013 14:39:09:
$error wordt wel gevuld


Hoe weet je dat?
Zet error_reporting(E_ALL) eens aan.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if ($_POST['naam1'] == ''
                    && !preg_match('/([a-zA-Z])/', $_POST['naam1']))
                        {

                            $error['naam1'] = 'fout';
                        }

print_r($error);
?>


Dan krijg ik
Array ( [naam1] => fout

Met error_reporting krijg ik alleen Notices
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2013 14:53:03
Quote Anchor link
Francoi gckx op 30/07/2013 14:49:48:
Met error_reporting krijg ik alleen Notices

Oplossen dus.


Francoi gckx op 30/07/2013 14:49:48:
Dan krijg ik
Array ( [naam1] => fout


En dit staat uiteraard bóven het formulier.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

30/07/2013 14:53:35
Quote Anchor link
Als $_POST['naam1'] == '' op regel 30 al geldt, dan heeft de tweede conditie met preg_match() op regel 31 geen betekenis. Bedoel je hier niet || voor "of" in plaats van && voor "en"?
 
Francoi gckx

Francoi gckx

30/07/2013 14:58:15
Quote Anchor link
Ward van der Put ik heb het veranderd naar || mocht geen verschil uitmaken

@SanThe

Nee het staat onder de formulier (in de controlle), maar ik snap niet wat je daar mee bedoeld
als ik het juist er boven of erin zet geeft die niks
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2013 15:03:30
Quote Anchor link
Ward van der Put op 30/07/2013 14:53:35:
Als $_POST['naam1'] == '' op regel 30 al geldt, dan heeft de tweede conditie met preg_match() op regel 31 geen betekenis.

Bij && (and) wordt als conditie 1 true geeft altijd naar de volgende conditie gekeken. Die moet namelijk ook true opleveren.

Francoi gckx op 30/07/2013 14:58:15:
Nee het staat onder de formulier

Je kan nooit een $var in het formulier in een echo zetten als die $var pas na het formulier wordt gevuld. Geeft dus een Notice die je moet oplossen.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

30/07/2013 15:11:41
Quote Anchor link
Ok maar die notices is gewoon als je voor het eerst op de formulier komt dan zijn die waardes uiteraard leeg
dan kan ik wel voor alles een if check en dan pas echoen, maar het zou niet moeten uitmaken.

Het werkt wel als ik de controlle bovenaan de pagina zet dus voor de formulier maar ik wil het niet op dezelfde pagina als de formulier ik wil de action uiteindelijk naar de controlle script sturen
 
Chris Niese

Chris Niese

01/08/2013 20:49:05
Quote Anchor link
Ik heb een vraagje over een formhandler waarin ik het email adres niet kan veranderen.
Is dat hier mogelijk?
 
- SanThe -

- SanThe -

01/08/2013 21:22:58
Quote Anchor link
Open gewoon even een eigen nieuw topic.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.