krijg pagination niet werkend door verandering url

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »
Rob Cnossen

Rob Cnossen

24/01/2014 10:43:03
Quote Anchor link
Hallo,
ik heb een simpele pagination script in mijn foto albums. Het werkt goed wanneer ik de album open en van de pagina links gebruik maakt. De url kan er dan zo uitzien;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
http://www.robcnossen.nl/view_album.php?album_id=8&page=2
. Geen problemen daar, maar wanneer ik op een foto klik komt er in de url ook de fotonaam erbij en verdwijnt alles wat met pagination te maken heeft, de url kan er dan zo uitzien;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
http://www.robcnossen.nl/view_album.php?album_id=8&image_id=uploads/8/PICT0181.JPG
.

Mijn code is;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<div id="sidebarleft">
<?php
    if (empty($images)) {
    echo 'Er zijn geen foto\'s in dit album';
    }
else {
    foreach ($albums as $album) {
    foreach ($images as $image) {
        ?>
<div id="fotoos"><?php
            if ($image["album"] === $album["id"])
    echo'<a href="view_album.php?album_id=', $album["id"],'&image_id=uploads/', $image["album"], '/', $image["img_name"],'"><img src="uploads/thumbs/', $image["album"], '/', $image["img_name"],'" title="" /></a><div id="kruisje"><a href="delete_image.php?image_id=', $image["id"],'">_|</div></a>';    
                    ?>
</div><?php                    
    }          
    }
    }

?>

<div id="pagination">
<?php
    if($lastPage !=1){
?>
        
<div class="volgende">
<?php
if($page != $lastPage){
    $next = $page + 1;
     echo '<a href="'. $_SERVER['REQUEST_URI'].'&page='.$next.'">Volgende</a>';
    
}

?>

</div>
<div class="vorige">
<?php
if($page != 1){
    $prev = $page - 1;
     echo '<a href="'. $_SERVER['REQUEST_URI'].'&page='.$prev.'">Vorige</a>';
}
}

?>

</div>

Ik heb onder andere geprobeerd om met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if(isset($image['image_id']));
$all_images = 'image_id=uploads/' . $image['album'] . '/'. $image['img_name'];    
?>

Het ontbrekende stuk erin te passen maar dat is denk ik te simpel gedacht.

Hoe kan ik de pagination werkend krijgen met veranderende url's?
Gewijzigd op 24/01/2014 10:45:23 door Rob Cnossen
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 12:41:16
 
Ivo P

Ivo P

24/01/2014 11:03:02
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
 echo '<a href="view_album.php?album_id='. $album["id"].'&page='.
filter_input(INPUT_GET, 'page'. FILTER_VALIDATE_NUMBER_INT) .
'image_id=uploads/'. $image["album"]. '/'. $image["img_name"].
'"><img src="uploads/thumbs/'. $image["album"]. '/'.
 $image["img_name"].'" title="" /></a><div id="kruisje"><a href="delete_image.php?image_id='. $image["id"].'">_|</div></a>';    
                    ?>
Gewijzigd op 24/01/2014 11:04:56 door Ivo P
 
Rob Cnossen

Rob Cnossen

24/01/2014 11:49:22
Quote Anchor link
Dank Ivo, Dit ziet er een stuk beter uit. Waar ik nu tegenaan loop is dat een andere variabele niet meer herkend wordt. Om het uit te leggen is moeilijker dan het te laten zien, dit is een fotoalbum, http://www.robcnossen.nl/view_album.php?album_id=8.
Wanneer er op een foto geklikt wordt komt deze foutmelding in beeld, 'Notice: Undefined variable: image in /data/home/cnos01/domains/robcnossen.nl/public_html/view_album.php on line 319'. Dat is in dit stuk;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if(isset($image['album'], $image['img_name']));    
        $foto = 'uploads/' . $image['album'] . '/' . $images[0]['img_name'];//dit is lijn 319
        
$standaardwaarde=isset($_GET['image_id']) ? $_GET['image_id'] :$foto;

    echo'<img src="' ,htmlentities($standaardwaarde), '" title="" />'
?>

Ik dacht dat er misschien de filter_input in verwerkt moest worden maar ik krijg deze foutmelding; Fatal error: Can't use function return value in write context in /

Wat moet er hier gebeuren om de foto wel te kunnen laten zien?
 
Ivo P

Ivo P

24/01/2014 12:07:32
Quote Anchor link
ik mis in mijn code een &

mijn regel 4:

'image

moet zijn

'&image
 
Rob Cnossen

Rob Cnossen

24/01/2014 12:32:34
Quote Anchor link
Ah, het kan zo simpel zijn.
Ivo, heel hartelijk dank voor jou hulp.


Toevoeging op 25/01/2014 00:02:29:

Er zijn nog een paar zaken waarvan ik dacht, dat komt wel goed, maar die ik toch niet goed krijg. Ik krijg namelijk een paar foutmeldingen;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Notice: Use of undefined constant FILTER_VALIDATE_NUMBER_INT - assumed 'FILTER_VALIDATE_NUMBER_INT' in
en
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: filter_input() expects parameter 3 to be long, string given in
. Ik denk dat de paginanummer hierdoor ook niet in de url verschijnt.

Er missen dan ergens haakjes, maar ik zie niet waar, of het betekend iets anders.
de code is;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php
if(isset($_GET['page'])){
    $page = preg_replace("#[^0-9]#","",$_GET['page']);
}
else{
    $page = 1;
}

$limit = 3;
$lastPage = ceil($count/$limit);

if($page<1){
    $page = 1;
}
elseif($page>$lastPage){
    $page = $lastPage;
}


$offset = ($page-1)*$limit;
$images = array();
    
    $query = $db->prepare("SELECT `image_id`, `image_name`, `album_id`, `timestamp`, `ext` FROM `images` WHERE `album_id`=? ORDER BY `timestamp` DESC LIMIT ?,?");
    
    $query->bindValue(1, $album_id);
    $query->bindParam(2, $offset, PDO::PARAM_INT);
    $query->bindParam(3, $limit, PDO::PARAM_INT);
        
    try{
    $query->execute();
    
    while ($images_row = $query->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)) {        
        $images[] = array(
        'id' => $images_row['image_id'],
        'img_name' => $images_row['image_name'],
        'album' => $images_row['album_id'],
        'timestamp' => $images_row['timestamp'],
        'ext' => $images_row['ext']
        );
    }

    //return $images;
}catch(PDOException $e){
die($e->getMessage());
}
}

?>

</div>
<div id="sidebarleft">
<?php
    if (empty($images)) {
    echo 'Er zijn geen foto\'s in dit album';
    }
else {
    foreach ($albums as $album) {
    foreach ($images as $image) {
        ?>
<div id="fotoos"><?php
            if ($image["album"] === $album["id"])
     echo '<a href="view_album.php?album_id='. $album["id"].'&page='.
filter_input(INPUT_GET, 'page', FILTER_VALIDATE_NUMBER_INT) .
'&image_id=uploads/'. $image["album"]. '/'. $image["img_name"].
'"><img src="uploads/thumbs/'. $image["album"]. '/'.
 $image["img_name"].'" title="" /></a><div id="kruisje"><a href="delete_image.php?image_id='. $image["id"].'">_|</div></a>';    
                    ?>
</div><?php                    
    }          
    }
    }

?>

<div id="pagination">
<?php
    if($lastPage !=1){
?>
        
<div class="volgende">
<?php
if($page != $lastPage){
    $next = $page + 1;
     echo '<a href="'. $_SERVER['REQUEST_URI'].'&page='.$next.'">Volgende</a>';
    
}

?>

</div>
<div class="vorige">
<?php
if($page != 1){
    $prev = $page - 1;
     echo '<a href="'. $_SERVER['REQUEST_URI'].'&page='.$prev.'">Vorige</a>';
}
}

?>

</div>

Hoe krijg ik deze foutmeldingen weg?
Gewijzigd op 25/01/2014 00:03:08 door Rob Cnossen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.