Laten zien als...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »
Guido Piket

Guido Piket

06/06/2007 18:23:00
Quote Anchor link
Ik ben pas begonnen met php, nu heb ik overzicht gemaakt waarin een aantal klant gegevens komen te staan, nu wil ik dat in dat overzicht alleen de klanten komen te staan waarvan een order is ontvangen. Nu weet ik alleen niet hoe ik dit moet doen. Dit is mijn script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
// variabelen initialiseren:
// $username ="uw_gerbuikersnaam";
// $password = "uw_wachtwoord";

$host="localhost";
$dbnaam="barroc-it";
$db=mysql_connect($host) or die (mysql_error());
mysql_select_db($dbnaam, $db) or die (mysql_error());
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
            $result
= mysql_query("SELECT customer_id, Company_name, Address1, Contact_person, Telephone_number1 FROM customers");

            while ($row = mysql_fetch_array($result)){
                $ID                                = $row["customer_id"];
                $company                        = $row["Company_name"];
                $Address1                        = $row["Address1"];
                $Contact_person                    = $row["Contact_person"];
                $Telephone_number1                = $row["Telephone_number1"];
        
            echo("
                <tr>
                    <td width=\"10\">
                    <td valign=\"top\" class=\"tekst\"> $company </td>
                    <td valign=\"top\" class=\"leftborder_td\"><font class=\"tekst\">$Address1</font></td>
                       <td valign=\"top\" class=\"leftborder_td\"><font class=\"tekst\">$Contact_person</font></td>
                       <td valign=\"top\" class=\"leftborder_td\"><font class=\"tekst\">$Telephone_number1</font></td>
                    <td valign=\"top\" align=\"center\" class=\"leftborder_td\"><a href=\"klant_zien.php?ID=$ID\" class=\"webmail\"><img src=\"../images/adres.jpg\" border=\"0\"></a></td>
                    <td valign=\"top\" align=\"center\" class=\"leftborder_td\"><a href=\"project_zien.php?ID=$ID\"                 class=\"webmail\"><img src=\"../images/overzicht.jpg\" border=\"0\"></a></td>
                       <td valign=\"top\" align=\"center\" class=\"leftborder_td\"><a href=\"new_project.php?ID=$ID\"                 class=\"webmail\"><img src=\"../images/offer.jpg\" border=\"0\"></a></td>
                    <td valign=\"top\" align=\"center\" class=\"leftborder_td\"><a href=\"klant_aan.php?ID=$ID\"
                    class=\"webmail\"><img src=\"../images/aanpassen.jpg\" border=\"0\"></a></td>
                       <td width=\"10\"></td>
                   </tr>
                "
);
                }

            ?>

Het gaat erom dat de status uit de tabel 'offers' staat op 'offer recieved', alleen dan wil ik dat de klant in dit overzicht staat. De rest van de gegevens worden gehaald uit de tabel 'customers'. Weet iemand wat ik moet doen zodat dit gaat werken?

Alvasy bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Guido Piket
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 07:42:59
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/06/2007 18:31:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
SELECT
    c.customer_id,
    c.Company_name,
    c.Adress1,
    etc....
FROM
    customers AS c,
    offers AS o
WHERE
    o.customer_id = c.customer_id
AND
    o.status = 'offer received'

o.customer_id is de foreign key uit de offers tabel op de customers tabel.
 
Guido Piket

Guido Piket

06/06/2007 18:34:00
Quote Anchor link
Ik ben pas net begonnen met php, heb dus niet echt veel verstand ervan.
Want wat moet ik nu veranderen? En in wat?
 
Niels

Niels

06/06/2007 20:07:00
Quote Anchor link
Ik zal eens iets proberen,

Voortaan trouwens geen/zo min mogelijk hoofdletters in variabelen gebruiken, is alleen maar lastig.
Ik ben er even mee bezig.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/06/2007 20:12:00
Quote Anchor link
Guido Piket schreef op 06.06.2007 18:34:
Ik ben pas net begonnen met php, heb dus niet echt veel verstand ervan.
Want wat moet ik nu veranderen? En in wat?
Dit is de query zoals hij er ongeveer uit komt te zien. Je zult hem zelf nog wel even moeten aanpassen naar je eigen situatie, dus de juiste tabelnamen en kolomnamen invoeren...
 
Niels

Niels

06/06/2007 20:18:00
Quote Anchor link
Wat blanche zegt,
Ik heb m al in je code gezet en je code even op orde gebracht:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?php
//Pas hieronder je variabelen aan:

// Vervang gebruiker door je database username

$user = "gebruiker";
// Vervang wachtwoord door je database wachtwoord
$pass = "wachtwoord";
// Laat localhost staan
$host = "localhost";
// Laat barroc-it staan indien het de database is die je wilt gebruiken
$database = "barroc-it";


//Connect met database
mysql_connect($host, $user, $pass) or die (mysql_error());
mysql_select_db($database) or die (mysql_error());

$result = mysql_query("
                        SELECT
                            c.customer_id,
                            c.company_name,
                            c.adress1,
                            c.contact_person,
                            c.telephone_number
                        FROM
                            customers AS c,
                            offers AS o
                        WHERE
                            o.customer_id = c.customer_id
                        AND
                            o.status = 'offer received'
                    "
);

while ($row = mysql_fetch_array($result)){
    $id    = $row["customer_id"];
    $company = $row["company_name"];
    $address1 = $row["address1"];
    $contact_person = $row["contact_person"];
    $telephone_number1 = $row["telephone_number1"];
        
    echo("
        <table>
            <tr>
                <td width=\"10\">
                </td>
                <td valign=\"top\" class=\"tekst\">
                    "
. $company . "
                </td>
                <td valign=\"top\" class=\"leftborder_td\">
                    <font class=\"tekst\">"
. $address1 . "</font>
                </td>
                <td valign=\"top\" class=\"leftborder_td\">
                    <font class=\"tekst\">"
. $contact_person . "</font>
                </td>
                <td valign=\"top\" class=\"leftborder_td\">
                    <font class=\"tekst\">"
. $telephone_number1 . "</font>
                </td>
                <td valign=\"top\" align=\"center\" class=\"leftborder_td\">
                    <a href=\"klant_zien.php?id="
. $id . "\" class=\"webmail\"><img src=\"images/adres.jpg\" border=\"0\"></a>
                </td>
                <td valign=\"top\" align=\"center\" class=\"leftborder_td\">
                    <a href=\"project_zien.php?id="
. $id . "\"class=\"webmail\"><img src=\"images/overzicht.jpg\" border=\"0\"></a>
                </td>
                <td valign=\"top\" align=\"center\" class=\"leftborder_td\">
                    <a href=\"new_project.php?id="
. $id . "\"class=\"webmail\"><img src=\"images/offer.jpg\" border=\"0\"></a>
                </td>
                <td valign=\"top\" align=\"center\" class=\"leftborder_td\">
                    <a href=\"klant_aan.php?id="
. $id . "\"class=\"webmail\"><img src=\"images/aanpassen.jpg\" border=\"0\"></a>
                </td>
                <td width=\"10\">
                </td>
            </tr>
        </table>
        "
);
}

?>
 
Guido Piket

Guido Piket

06/06/2007 20:28:00
Quote Anchor link
Hartstikke bedankt dit werkt nu, ik ben wel lastig, maa heb nog een vraag. Als er nu meerdere order zijn komt hij ook meerdere keren in het overzicht, is het ook mogelijk dat als hij er maximaal maar 1x in komt.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

06/06/2007 20:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
$result
= mysql_query("
                        SELECT
                            c.customer_id,
                            c.company_name,
                            c.adress1,
                            c.contact_person,
                            c.telephone_number
                        FROM
                            customers AS c,
                            offers AS o
                        WHERE
                            o.customer_id = c.customer_id
                        AND
                            o.status = 'offer received'
                    "
);
?>

Verranderen in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
$result
= mysql_query("
                        SELECT
                            c.customer_id,
                            c.company_name,
                            c.adress1,
                            c.contact_person,
                            c.telephone_number
                        FROM
                            customers AS c,
                            offers AS o
                        WHERE
                            o.customer_id = c.customer_id
                        AND
                            o.status = 'offer received'
                        GROUP BY
                            c.customer_id
                    "
);
?>
 
Guido Piket

Guido Piket

06/06/2007 21:10:00
Quote Anchor link
Ja hartstikke bedankt, precies wat ik moest hebben
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/06/2007 21:29:00
Quote Anchor link
@TJVB, dat is niet de juiste manier. Een GROUP BY hoor je alleen te gebruiken in combinatie met een aggregate functie als COUNT() of SUM().

In zo'n geval als dit zul je DISTINCT moeten gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
SELECT
    DISCTINCT c.customer_id,
    c.company_name,
    c.adress1,
    c.contact_person,
    c.telephone_number
FROM
    customers AS c,
    offers AS o
WHERE
    o.customer_id = c.customer_id
AND
    o.status = 'offer received'
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.