Layout alleen goed in ie.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Paul v.Dun

Paul v.Dun

04/05/2005 23:20:00
Quote Anchor link
Heej ik zit met een probleempje ik heb nu een layout gemaakt maar hij werkt niet goed in firefox maar wel in internet explorer.
en ik kan tog niets fout vinden in mijn lay.
--- Knip ---(men haren hoeven nie geknipt te worden mitch;))
Kan iemand helpen?
Gewijzigd op 05/05/2005 13:51:00 door Paul v.Dun
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 00:52:44
 
Mitch X

Mitch X

04/05/2005 23:22:00
Quote Anchor link
Kijk 'ns wat de validator zegt :)
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

04/05/2005 23:48:00
Quote Anchor link
? validator wtf wat is dat?
 
Mitch X

Mitch X

04/05/2005 23:55:00
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

05/05/2005 00:01:00
Quote Anchor link
werkt niet op php bestanden krijg alleen gemouw :S
mitch kun je mijn niet toevoegen ([email protected])

edit: krijg 0 errors :S
en tog is de layout gaar in firefox.
Gewijzigd op 05/05/2005 00:06:00 door Paul v.Dun
 
Alfred -

Alfred -

05/05/2005 00:15:00
Quote Anchor link
@Paul:
Quote:
? validator wtf wat is dat?

Ontzettend stoere reactie :)
Quote:
mitch kun je mijn niet toevoegen ([email protected])

Als je hier mooi je probleem oplost, hebben anderen er ook wat aan :)
Quote:
edit: krijg 0 errors :S

Je site is dus (X)HTML valid? Check dan je css maar eens :)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

05/05/2005 00:19:00
Quote Anchor link
PHP heeft niks met je layout te maken, HTML en CSS zorgen voor je opbouw....
 
DaeDaluz

DaeDaluz

05/05/2005 07:57:00
Quote Anchor link
Heb je misschien een linkje zodat we mee kunnen kijken, of moeten we gokken wat er fout is?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

05/05/2005 12:08:00
Quote Anchor link
Nee.. poets je glazen bol maar op... :)

Elwin
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

05/05/2005 12:10:00
Quote Anchor link
Wat ben je weer behulpzaam Elwin :P
 
Steff   an

Steff an

05/05/2005 12:48:00
Quote Anchor link
Zo schoon genoeg??
Afbeelding
Gewijzigd op 05/05/2005 12:49:00 door Steff an
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

05/05/2005 13:36:00
Quote Anchor link
Lol effe ontopic ja ik wa sgisteren in slaap gevallen srry.
Nu egt on topic hier de site link :Http://84.24.79.76/debudjes .
In firefox is de site verne*kt en in ie niet.
Probeer het al de heletijd op te lossen maar lukt nie :S

Edit: Typo.
Gewijzigd op 05/05/2005 13:39:00 door Paul v.Dun
 
Alfred -

Alfred -

05/05/2005 13:41:00
Quote Anchor link
Je url werkt niet :)
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

05/05/2005 13:42:00
Quote Anchor link
Nu werkt hij nu wel?

Edit:
Link : http://84.24.79.76/debudjes/index.php

Edit: Hij Werkt!
Gewijzigd op 05/05/2005 13:49:00 door Paul v.Dun
 
Alfred -

Alfred -

05/05/2005 13:45:00
Quote Anchor link
Hier toch al niet :)
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

05/05/2005 13:47:00
Quote Anchor link
wtf wat is dit bij andere werkt het wel weird naja dan moet iemand anders maar kijken. :S
ontopic!

Edit : rafael je zit gewoon te spammen want hij werkt gewoon.
spammer!

weer ontopic.
Gewijzigd op 05/05/2005 13:49:00 door Paul v.Dun
 
Alfred -

Alfred -

05/05/2005 13:51:00
Quote Anchor link
Erm... Paul, nu wel ja... Maar je hebt ondertussen je linkje wel mooi aangepast... de 'index.php' stond er daarnet niet bij...

Dus please, grow up kerel :)

Edit:
Validator , ja dit zijn echt 0 errors zoals je zei he?

Quote:
<link rel="stylesheet" href="style.css">
</HEAD>
<link rel="stylesheet" href="style.css">

1x je stylesheet aanroepen is voldoende, het zal niet beter werken zo... Je voegt hem namelijk 3x in...

CSS Validator

Maw, je site trekt op niets, zei de 'spammer' :)

Edit2:
Quote:
nee maar zonder index.php deed hij het ook al :S dus niet zeuren :S
ontopic zei ik dus nu ontopic.


Mijn reacties zijn geheel on topic, want ze gaan over de locatie van je website...
Gewijzigd op 05/05/2005 14:06:00 door Alfred -
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

05/05/2005 13:52:00
Quote Anchor link
nee maar zonder index.php deed hij het ook al :S dus niet zeuren :S
ontopic zei ik dus nu ontopic.
edit: die css validator hij gaf d egoeie css file nou ik voeg hem in werkt nog nie eens en de oude werkt wel dus aan css ligt et nie.
edit : wat jij zegt dat je ontopic bent is niet want het gaat over mijn layout en niet om de locatie.
Gewijzigd op 05/05/2005 14:08:00 door Paul v.Dun
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

05/05/2005 14:07:00
Quote Anchor link
*****Srry men firefox flipte*****
Gewijzigd op 05/05/2005 14:07:00 door Paul v.Dun
 
Alfred -

Alfred -

05/05/2005 14:08:00
Quote Anchor link
Quote:
edit: die css validator hij gaf d egoeie css file nou ik voeg hem in werkt nog nie eens en de oude werkt wel dus aan css ligt et nie.


Aan de css ligt het niet? Hier zitten anders genoeg fouten in...

Anyway, begin dan eens met te zorgen dat je site HTML compatible is? Je geeft niet een een doctype op, noch de <html> tag, noch een character encoding, ...

Voor IE is dit geen problem, IE eet alles, maar FF niet

Edit:
Quote:
edit : wat jij zegt dat je ontopic bent is niet want het gaat over mijn layout en niet om de locatie.


Omfg dude... Nog veel succes, ik ga geen moeite meer in je steken...
Gewijzigd op 05/05/2005 14:09:00 door Alfred -
 
Jelmer -

Jelmer -

05/05/2005 14:10:00
Quote Anchor link
In opera doet hij het wel aardig, maar zoals je al zei, in FF 1.0.2 (ja, ik weet het, oude versie) ziet hij er behoorlijk anders uit.

En waarom roep je 4 (!) keer je stylesheet aan?

Quote:
Om deze pagina te kunnen bekijken is het noodzakelijk dat je inlogd.
Hij loopd naar Amsterdam CS.

Wat doet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<BODY BGCOLOR=#7C99A9 LEFTMARGIN=0 TOPMARGIN=0 MARGINWIDTH=0 MARGINHEIGHT=0 ONLOAD="preloadImages();">
in je stylesheet?!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
TEXTAREA {
BORDER-RIGHT: 1px solid; BORDER-TOP: 1px solid; FONT-SIZE: 8pt; BACKGROUND: #ffffff; BORDER-LEFT: 1px solid; BORDER-BOTTOM: 1px solid;
}

Over het algemeen zijn definities in een stylesheet allemaal lowercase. Het is niet noodzakelijk, maar wel beter.

edit: leuke flamewar. ijn daar ook regels voor/tegen in dit forum?
Gewijzigd op 05/05/2005 14:12:00 door Jelmer -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.