Layout problemen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »
D B

D B

17/10/2014 07:24:52
Quote Anchor link
Ik heb de volgende code:

http://codepen.io/anon/pen/DiCwA

Nu zijn er 2 dingen die ik niet zo goed begrijp.

1) Waarom moet ik bij de linkse en rechtse kolom (div links en div rechts) een margin van -10px geven om ze op dezelfde hoogte te krijgen als mijn middelste div? (Als ik een border gebruik doen ze het wel gewoon goed....)
2) Bij de div helemaal links onder krijg ik de zwarte div niet in beeld. Hoe kan dit?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 23:52:08
 
Stefan Fransen

Stefan Fransen

17/10/2014 08:26:22
Quote Anchor link
Ik raad je aan om bootstrap te gebruiken.
http://getbootstrap.com/
voordelen:
responsive
minder css werk
bovenstaande problemen opgelost

nadelen:
Geen
 
D B

D B

17/10/2014 10:08:48
Quote Anchor link
Dit is inderdaad misschien een oplossing, maar dit lijkt me niet zo ingewikkeld dat dit niet zonder extern programma op te lossen is. Hij doet het namelijk in de rechtse kolom wel goed.

Hopelijk komen er nog wat reacties,maar ik ga ook zeker dit programmatje bekijken.
 

17/10/2014 10:41:11
Quote Anchor link
** Bootstrap is geen programma maar een CSS "framework" met al een heleboel dingen erin die je meteen kunt gebruiken.

De layout die jij op aan het zetten bent kan met Bootstrap binnen 5 min werken **
 
D B

D B

17/10/2014 15:18:21
Quote Anchor link
Ok. Maar buiten dat ben ik toch erg benieuwd naar een verklaring voor bovenstaande.

Is er iemand die mij uit kan leggen waarom dit zo niet werkt, en waarom ik hier met margin -10 moet werken?

Alvast bedankt voor het meedenken!
 
Henk de Vriep

Henk de Vriep

17/10/2014 15:50:45
Quote Anchor link
Zo kan het ook: http://codepen.io/anon/pen/wneip

zie dat ik de -10px heb weggehaald. Heb de bovenste header een bot margin gegeven van 10 px en elke content tabje ook een bottom margin van 10px. Alleen op een of andere manier heeft BBBB geen header maar dat zou die in de browser wel moeten hebben.
 
D B

D B

17/10/2014 17:07:53
Quote Anchor link
Dat is dus inderdaad ook het probleem. In de browser krijgen alle divs onder menu geen header terwijl het in het midden en rechts wel goed gaat.

Toevoeging op 17/10/2014 17:43:37:

Na nog wat CSS stoeien is het me uiteindelijk gelukt!

Bedankt voor het meedenken!

Bij mijn linkercontent_div had ik een float: left; meegegeven deze zat nog in de weg.

Dit is een werkend voorbeeld:

http://codepen.io/anon/pen/poFgz
 
Stefan Fransen

Stefan Fransen

23/10/2014 08:55:00
Quote Anchor link
Wellicht heb je hier iets aan:
dit is jou code maar dan geoptimaliseerd en responsive
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<div id="totaal">
    <div id="header">
        <div id="headerleft">
        </div>
    </div>
    <div id="under">
        <div id="links">
            <div class="header_div">
            </div>
            <div class="linkscontent_div">
                AAAAA
            </div>
            <div class="header_div">
            </div>
            <div class="linkscontent_div">
                BBBBBB
            </div>
        </div>
        <div id="rechts">
            <div class="header_div">
            </div>
            <div class="rechtscontent_div">
                CCCCCCC
            </div>
            <div class="header_div">
            </div>
            <div class="rechtscontent_div" id="kalender">
                DDDDDDD
            </div>
        </div>
        <div id="content">
            <div class="header_div">
            </div>
            <div class="middencontent_div">
                EEEEEEEE
            </div>
            <div class="header_div">
            </div>
            <div class="middencontent_div">
                FFFFFFF
            </div>
            <div class="header_div">
            </div>
            <div class="middencontent_div">
                GGGGGG
            </div>
        </div>
    </div>
</div>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
    body {
        overflow:auto;
        text-align:center;
        margin:0;
        padding:0;
        background-color:#222222;
        font-family:verdana;
        font-size:12px;
    }
    #totaal {
        border:0 solid red;
        margin-left:auto;
        margin-right:auto;
        margin-top:10px;
        padding:0;
        width:80%;
        vertical-align:top;
    }
    #header {
        margin-top:0;
        margin-bottom:10px;
        padding:0;
        width: 100%;
        height:121px;
        vertical-align:top;
        background-color:#FFFFFF;
        background-image:url('../images/zscheader.jpg');
        top:0;
        border:0 solid red;
        border-top-left-radius:10px;
        border-top-right-radius:10px;
        border-bottom-left-radius:10px;
        border-bottom-right-radius:10px;
    }
    div.header_div {
        border: 0 solid green;
        background-color:#000000;
        border-top-left-radius:10px;
        border-top-right-radius:10px;
        height:18px;
        z-index:3;
    }
    #under {
        border: 0 solid red;
        width: 100%;
        position: relative;
    }
    #links {
        border: 0 solid green;
        text-align: left;
        vertical-align:top;
        float:left;
        width:20%;
        margin-right: 5%;
    }
    #content {
        border: 0 solid red;
        vertical-align:top;
        margin-top: 0;
        width:50%;
        float: left;
    }
    #rechts {
        border: 0 solid green;
        text-align: left;
        vertical-align:top;
        float:right;
        width:20%;
    }
    .rechtscontent_div {
        border:0 solid green;
        border-bottom-left-radius:10px;
        border-bottom-right-radius:10px;
        background-color: #E5E5E5;
        padding:3px 0 18px 0;
        width:100%;
        margin-bottom:10px;
    }
    .linkscontent_div {
        border: 0 solid green;
        background-color: #E5E5E5;
        width:100%;
        padding:3px 0 18px 0;
        border-bottom-left-radius:10px;
        border-bottom-right-radius:10px;
        margin-bottom:10px;
    }
    div.middencontent_div {
        background-color: #E5E5E5;
        padding:3px 0 18px 0;
        text-align:left;
        width:100%;
        border-bottom-left-radius:10px;
        border-bottom-right-radius:10px;
        margin-bottom:10px;
    }
Gewijzigd op 23/10/2014 08:55:49 door Stefan Fransen
 
D B

D B

23/10/2014 10:13:32
Quote Anchor link
Hallo Stefan,

Bedankt voor deze aanvulling. Wat me zo opvalt is dat je de width gewijzigd hebt naar %.
Heb je verder nog iets gedaan?

Ik heb nog een ander topic lopen waar ik een probleempje in mijn lay-out heb, misschien dat je hier ook een oplossing voor weet?

Toevoeging op 23/10/2014 10:14:03:

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/nieuwssysteem-layout-probleem-chrome/96201/


Toevoeging op 23/10/2014 10:16:20:

Ook zie ik dat mijn padding bij het middenstuk weg kan.

Bij rechts heb je geen margin van 5%, is dit omdat het totaal toch op 100% uitkomt, of is het beter om die ook toe te voegen?

Toevoeging op 23/10/2014 10:19:04:

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/nieuwssysteem-layout-probleem-chrome/96201/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.