Ledensysteem lay-out

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »
Johan Wenting

Johan Wenting

17/05/2009 12:57:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem hiermee:

http://www.html-site.nl/inlog-registratiescript.php

over het algemeen ben ik tevreden, maar hoe zet ik op de beveiligde pagina een volledige lay-out?

Als ik hem erbuiten zet is hij niet beveiligd en als ik hem erin zet (geen idee wat en hoe) dan krijg ik error!
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 03:55:22
 
Mar cel

Mar cel

17/05/2009 13:00:00
Quote Anchor link
if(hier je login check)
{
?>
hier kan je gewoon je mooie layout codes plakken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
}
else
{
   //niet ingelogd ofzo?
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mar cel
 
Johan Wenting

Johan Wenting

17/05/2009 15:12:00
Quote Anchor link
Kan je hem er even inzetten?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php

// sql connectie includen
include('ietsleuks.php');

// inlogpagina
$login_pagina = "login.php";

$sql = "SELECT * FROM members WHERE inlognaam='".$_COOKIE['inlognaam']."'";
$resultaat = mysql_query($sql) OR die ("Kon geen verbinding maken met MySQL");
$aantal = mysql_num_rows($resultaat);
    if ($aantal == '0') {
    // de waarde van de aanwezige inlognaam-cookie bij de bezoeker komt niet overeen met een waarde uit de database
        echo "Klik <a href=\"".$login_pagina."\"></a> om in te kunnen loggen.";
    }
else {
        $login = mysql_fetch_object($resultaat);
        if ($_COOKIE['passwoord'] != $login->passwoord || $_COOKIE['inlognaam'] != $login->inlognaam) {
            echo "De cookies konden niet gecombineerd worden.";
        }
else {
            // de beveiligde inhoud tonen;
                        
        }
    }


?>
 
- SanThe -

- SanThe -

17/05/2009 15:15:00
Quote Anchor link
Je hebt het over beveiligde pagina's en je gebruikt dit.
if ($_COOKIE['passwoord'] != $login->passwoord || $_COOKIE['inlognaam'] != $login->inlognaam) {

Dat is niet echt veilig te noemen.

Edit: En je geeft de toekomstige hacker ook nog een zeer duidelijke aanwijzing in welke richting hij het moet zoeken.
echo "De cookies konden niet gecombineerd worden.";
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Johan Wenting

Johan Wenting

17/05/2009 15:26:00
Quote Anchor link
Ik ben deze aan het proberen:

http://www.html-site.nl/forum/24_15426_0.html

Maar ik krijg error als ik:

CREATE TABLE `zooi`.`gebruikers` (
`gebruikersnaam` VARCHAR( 54 ) NOT NULL ,
`wachtwoord` VARCHAR( 54 ) NOT NULL
) ENGINE = MYISAM ;

CREATE TABLE `zooi`.`logins` (
`gebruikersnaam` VARCHAR( 54 ) NOT NULL ,
`sid` VARCHAR( 256 ) NOT NULL ,
`ip` VARCHAR( 256 ) NOT NULL ,
`datum` DATETIME NOT NULL
) ENGINE = MYISAM ;

Invoer.

Wat is hier aan de hand?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johan Wenting
 
- SanThe -

- SanThe -

17/05/2009 16:58:00
 
Johan Wenting

Johan Wenting

17/05/2009 17:16:00
Quote Anchor link
Eigenlijk was het heel simpel!!

Ik heb het script van:

http://www.html-site.nl/inlog-registratiescript.php

En:

http://www.html-site.nl/forum/24_15426_0.html

Gecombineerd.

Ik heb ook op alle manieren proberen in te breken! NIET MOGELIJK :P
 
Afra ca

Afra ca

17/05/2009 18:05:00
Quote Anchor link
Ik verwacht van iemand die tutorials post over een inlog systeem, dat hij MINSTENS de kennis heeft om mysql_real_escape_string() toe te passen. NOOIT zomaar post variabelen in een database inserten.

Gebruik single quotes voor je echo, zodat je niet alle double quotes hoeft te escapen.......

En ga alstjeblieft nooit mensen aanraden om wachtwoord op te slaan als PLAIN text....... er zijn in php 1001 manieren om een hash te generen. (md5 (niet veilig meer)
SHA1 (ook niet meer echt veilig)
hash met keuze algoritme (aan te raden)
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/05/2009 18:44:00
Quote Anchor link
Johannetje2 schreef op 17.05.2009 17:16:
Eigenlijk was het heel simpel!!

Ik heb het script van:

http://www.html-site.nl/inlog-registratiescript.php

En:

http://www.html-site.nl/forum/24_15426_0.html

Gecombineerd.

Ik heb ook op alle manieren proberen in te breken! NIET MOGELIJK :P


Onveilig pass wordt in COOKIE bewaard, niet nodig en onveillig. Het enige wat je hoeft te bewaren is de USERID en dat doe je in een SESSIE
 
Johan Wenting

Johan Wenting

17/05/2009 18:59:00
Quote Anchor link
Ik vind het zo wel kunnen!
 
Roel -

Roel -

17/05/2009 19:31:00
Quote Anchor link
Wat is die website code onduidelijk, het lettertype bijvoorbeeld.
Je springt in die tutorial niet eens in.

Niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if ($_SESSION['ingelogd'] == true) {
// hier iets
}
?>


Maar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if ($_SESSION['ingelogd'] == true) {
       // hier iets
}
?>


Dat is sowieso al een stuk overzichtelijker.
Ook ben je aan het echoën met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<form method=\"post\">";
?>


Dat klopt natuurlijk niet, veel te veel typwerk en is ook nog eens lastig. Wat wel klopt is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<form method="post">';
?>


Verder heb ik niet echt goed gekeken. Let even op mijn puntjes en het zal al een stuk betere tutorial zijn. Succes :)
 
Ivo K

Ivo K

17/05/2009 19:36:00
Quote Anchor link
Voor de code op je website zou ik Courier New nemen als lettertype en dan highlight_string.

Dat ziet er overzichtelijker uit naar mijn mening

EDIT:

Waarom gebruik je een img van 24010 pc hoog voor je regelnummers ???
dit stuk code werkt net zo goed:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<div class="code">
<div class="codelines">
<?php

//de code
$c = '<?php

echo \' hoi \';

?>'
;

//lege regels naar <br />
$nl2br = nl2br($c);

//explode op <br />
$lines = explode("<br />", $nl2br);

//en uitprinten
foreach($lines as $n)
{

     echo $n . '. <br />';
}

?>

</div>
<div class="codecontent">
<?php

highlight_string($c);

?>

</div>
</div>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ivo K
 
Mar cel

Mar cel

17/05/2009 20:24:00
Quote Anchor link
Waarom geven jullie allemaal tips over hoe die tutorial er uit zou moeten zien? Wat schiet Johannetje2 daar mee op?
 
Afra ca

Afra ca

17/05/2009 22:16:00
Quote Anchor link
Volgens mij is z'n probleem opgelost. Maar hij maakt nog énorm veel structurele fouten. We proberen naar mijn idee om beginnende scripters foute dingen af te leren. Zijn werkwijze is onveilig en moet sterk ontmoedigt worden te gebruiken.
 
Roel -

Roel -

19/05/2009 22:33:00
Quote Anchor link
@Marcel; als zijn website niet goed is of geen goed voorbeeld is trekt deze ook niet veel bezoekers lijkt mij.
 
Mar cel

Mar cel

22/05/2009 16:13:00
Quote Anchor link
Het is toch ook niet zijn website. Johannetje is een gebruiker van html-site.nl, waarvan die tutorial is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.