Lego Brick Bèta

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »
Thom Badings

Thom Badings

06/04/2008 13:56:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een website waar iedereen zijn/haar Lego creaties kan uploaden en andermans creaties kan bekijken. Ik kende BrickShelf al, maar ik vind de layout lelijk en de functies te beperkt. Verder is mijn website Nederlands en Brickshelf Engels.
Ik heb voor mijn website de naam Lego Brick gekozen.

URL:
http://legobrick.987mb.com/nieuwelayout

Hij staat nu (nog) gehost op 987mb.com, maar als ik klaar ben met de site ga ik hem waarschijnlijk op een .com of .nl domein zetten bij een betaalde hosting.

De volgende dingen komen er zeker weten nog in:
- Reageer knop als je een creatie bekijkt
- Leden pagina maken
- De pagina als je ingelogt bent verbeteren
- Een FAQ pagina maken

Nu vraag ik om jullie mening.
1. Vinden jullie de layout mooi?
2. Hebben jullie nog goede ideeën om aan de site toe te voegen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thom Badings
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 02:08:20
 
Wouter K

Wouter K

06/04/2008 14:09:00
Quote Anchor link
Het heeft te weinig met lego te maken je site.
 
Tom K

Tom K

06/04/2008 14:11:00
Quote Anchor link
je header doet het niet.
 
Thom Badings

Thom Badings

06/04/2008 14:35:00
Quote Anchor link
Tom Keim schreef op 06.04.2008 14:11:
je header doet het niet.


Huh?? raar,, bij mij werkt hij gewoon :S
Welke browser gebruik je?

En kunnen anderen misschien even kijken of hij het bij hun wel doet?
 
Thom Lala

Thom Lala

06/04/2008 14:37:00
Quote Anchor link
bij mij doet de header het ook niet,, er staat alleen Header...

zowel in FF en IE7
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thom Lala
 
Wouter K

Wouter K

06/04/2008 14:45:00
Quote Anchor link
header2.PNG

probeer je extensie zonder caps.
 
Jelmer -

Jelmer -

06/04/2008 15:52:00
Quote Anchor link
Bij mij doet de hele site het niet, hij kan het (sub)domein niet vinden zegt Firefox. DNS cache van Windows legen deed wonderen.

Mag je de naam 'Lego Brick' wel gebruiken? Lego is een handelsmerk, die kan je niet zonder meer gebruiken, op dezelfde manier dat je niet zomaar Google in de naam van je website kan gebruiken. Daarnaast is Lego Brick een combinatie die Lego zelf ook al gebruikt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Thom Badings

Thom Badings

06/04/2008 19:02:00
Quote Anchor link
Jelmer schreef op 06.04.2008 15:52:
Bij mij doet de hele site het niet, hij kan het (sub)domein niet vinden zegt Firefox. DNS cache van Windows legen deed wonderen.

Mag je de naam 'Lego Brick' wel gebruiken? Lego is een handelsmerk, die kan je niet zonder meer gebruiken, op dezelfde manier dat je niet zomaar Google in de naam van je website kan gebruiken. Daarnaast is Lego Brick een combinatie die Lego zelf ook al gebruikt.


Waar wordt 'Lego Brick' dan al voor gebruikt? Je mag toch wel gewoon 'Lego' in je naam zetten,, of niet? Er is bijvoorbeeld ook de site http://www.legosteen.nl. Of hebben die geld ervoor betaald?

EDIT:
De header doet het als het goed is nu wel weer :D
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thom Badings
 
Tom K

Tom K

06/04/2008 19:43:00
Quote Anchor link
ik vind de site niet echt goed. Hij is kaal, veel wit, en de header is niet zo mooi, ook heb je gebruik gemaakt van een flash header menu, terwijl dat ook gewoon met CSS kan. Zoek eens op template tutorial, en doe inspiratie op. Als cijfer geef ik je een 3.

Edit: Typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tom K
 
Superwauwie

superwauwie

22/04/2008 17:01:00
Quote Anchor link
zit er wel grappig uit maar inderdaad wel weinig met lego te maken, misschien kan je een shop ofzo maken , of spelletjes;)
 
Boris Mattijssen

Boris Mattijssen

22/04/2008 17:15:00
Quote Anchor link
En jij vond dat die andere site er niet mooi uit zag?
 
Pepijn

Pepijn

22/04/2008 17:33:00
Quote Anchor link
Even wat over het niet-technische gedeelte:

Ten eerste moet je rekening houden met de verschillende soorten dingen die je met lego kan.

Bijv.

-lego mindstorms, ik weet niet of je dat kent. anders even googlen.
-programeer gedeelte
-technisch gedeelte

-filmpjes gemaakt met lego.

-bouwwerken alleen uit blokjes.

Dit zijn 3 hele verschillende dingen dus het is wel belangrijk dat je deze appart houdt.

Ten tweede moet het duidelijk voor de bezoekers zijn dat er 3 apparte categoriën zijn en wat bijv. mindstorms inhoud.


Als ik zo'n site had gemaakt had ik me zeker aan deze dingen gehouden. Ik weet niet of jij er wat mee kan.

Veel succes ermee.

Mvg
Pepijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/04/2008 18:08:00
Quote Anchor link
Wat een mooie lay-out, origineel lettertype ook :-)... [/sarcasme]

Zo'n makkelijk menu en dan Flash gebruiken? Nergens voor nodig.

Quote:
heeft niks te maken met de Lego Group.

Oh, is dat zo? Het heeft toch met 'Lego' te maken, of niet dan?

Sorry, vind dit echt rommel. Je kunt beter een lay-out maken meer in het thema 'Lego'. Meer kleuren (want dat is met Lego ook zo). Een beter lettertype (Times New Roman, kom op...), en dat flash menu kun je zo met CSS maken, te moeilijk gedacht dus ;-).
 
Ken zey

ken zey

21/02/2012 23:29:02
Quote Anchor link
Ik ben ook bezig met een lego-site..
Allen ik had deze op een gratis wephost gezet deze is verweidert kent iemand ene goede gratis webhost hiervoor ?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

21/02/2012 23:31:31
Quote Anchor link
Waarom reageer je op een bericht van 4 jaar oud? Pfff... ga aub eerst eens kijken hoe dit forum in elkaar zit voordat je zomaar berichten gaat plaatsen.
 
John D

John D

21/02/2012 23:32:31
Quote Anchor link
Oude topic.....
Gewijzigd op 21/02/2012 23:33:08 door John D
 
PH Piet

PH Piet

21/02/2012 23:34:24
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.