LeXart.be

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »
Lex Nonavailable

Lex Nonavailable

28/05/2009 20:39:00
Quote Anchor link
Mijn site noemt LeXart.be
De site gaat, momenteel, nog over niets.
Ik ben er nog niet aan uit of ik het nu enkel over Grafisch digitaal design op webdesign of beide te laten gaan.

Wat ik gebruik is PHP5 + Javascript (Ajax) + CSS 2.1

De url: www.lexart.be

Wat staat er op?
De volledige layout (de stylesheet dient nog aangepast te worden naarmate alle functies in de site zitten, hetgeen je nu ziet is enkel een grafisch voorbeeld met wat werkende functies)
2 werkende menu items (home en gallerij)
de overige menuitems verwijzen naar een pagina die zegt dat de site nog in aanmaak is.

De gallerij komt van phphulp.nl zelf, bij scripts, de naam ontglipt me even, en is aangepast naar mijn normen.

Wat moet er nog komen?
Ik zou, al moet ik nog nadenken of deze functie wel handig is of niet, een link willen plaatsen die de volledige gallerij inhoud download (de gallerij-folder dus)
Het menu moet nog dynamisch gegenereerd worden via Ajax, werkend met sub categoriën.
Er komt nog een interactief contactformulier.
Naarmate waarvoor ik de site gebruiken zal komen er extra functies bij.

Hoe beoordelen?
Als je wilt beoordelen, doe gerust, maar doe het netjes.
Liefst heb ik dat als je je mening geeft je termen gebruikt als: "Sorry, ik vind dit echt afgrijselijk."
Als je dit zou formuleren als: "Dit is afgrijselijk!" dan geef je geen mening maar dan kraak je gewoon af en ben je beledigend bezig ;-)

Ik sta open voor suggesties dus wees niet verlegen er te geven ;-)

Greetz
LeXtruX

-Lex out-
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 18:44:55
 
Roeltje M

Roeltje M

28/05/2009 20:59:00
Quote Anchor link
Een redelijke site, maar ik denk toch dat hij te druk/onoverzichtelijk is.
 
Lex Nonavailable

Lex Nonavailable

28/05/2009 22:40:00
Quote Anchor link
roel schreef op 28.05.2009 20:59:
Een redelijke site, maar ik denk toch dat hij te druk/onoverzichtelijk is.

Hoe bedoel je?
 
Steven Hack

Steven Hack

28/05/2009 23:08:00
Quote Anchor link
Naar mijn zin gebruik je iets te veel javascript, en de site is bij mij ook aardig sloom (komt door js?)

Verder zou ik je site misschien iets breder maken, aangezien nu je logo dikker dan lang lijkt (wat ik persoonlijk minder mooi vind)

Verder vind ik het menu er maar wat zielig bij hangen, misschien de content ook laten zweven of anders het menu er mooi aan vast plakken?

Ook gebruik je voor de titels het blokkerige lettertype(vind ik persoonlijk niet zo mooi) en voor de rest van de tekst gebruik je een standaard lettertype. Misschien daar ook een mooi lettertype van maken?

Ook is je menu tekst wat klein.

Maar dat zijn persoonlijke voorkeuren =)

Wel vind ik dat het mooi gephotoshoped is. Het ziet er verder redelijk uit.
 
Lex Nonavailable

Lex Nonavailable

28/05/2009 23:20:00
Quote Anchor link
De titels zijn afbeeldingen xD
Danku dat je het leuk vind
Het is nog in aanmaak xD Dus ik zal met deze tips zeker rekening houden.
Het menu is alles behalve af btw^^

Zoveel Javascript gebruik ik niet.
Enkel wat Ajax om de pagina tekst aan te passen wanneer er een nieuwe pagina geopend word.

De breedte is zo dat hij op de meeste schermen volledig in de breedte zichtbaar is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lex Nonavailable
 
Lex Nonavailable

Lex Nonavailable

26/09/2011 23:13:39
Quote Anchor link
Ok ik heb wat aanpassingen gemaakt (al tijdje terug). De site werkt sneller nu, gebruikt JQuery etc voor het laden van gallerij foto's...
Please rate^^
 
Maikel  B

Maikel B

27/09/2011 09:38:56
Quote Anchor link
Ik vindt het te druk.
De onderdelen zoals het menu, de header en de content vind ik niet bij elkaar passen en het lijken 3 losse dingen die gewoon tegen elkaar zijn geplakt.
Je moet er meer een geheel van maken.

Ook zou ik iets minder afbeeldingen gebruiken. Of alle afbeeldingen goed laten opslaan in de cache van de bezoekers. want je site is daardoor redelijk traag.

Ook kun je beter de achtergrond van je content een effen kleur maken.
Dit leest makkelijker en rustiger.

En misschien als je in je gallerij een afbeelding vergroot dat je dan niet per se op Sluiten hoeft te klikken maar overal kan klikken om hem te sluiten.
Want mensen kiezen gemak boven functionaliteit
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.