Lightbox help

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »
Elmar

Elmar

16/06/2009 10:04:00
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

Ik ben bezig met de website van www.tentyproductions.nl.
Die is ooit gemaakt door een bedrijf, nu heeft mijn baas gevraagt of ik hem kan updaten etc. Ik ben al een heel eind! Nu kwam ik op het deel van het portfolio.

Het was ooit gemaakt dat er een nieuw venster opent als je op de foto klikt. Ik vind dat dus niet mooi en wilde een lightbox invoegen. Ik zelf heb niet zo veel verstand van PHP. Daarom jullie hulp.

http://www.tentyproductions.nl/index.php?pagina=advertenties

Op die pagina ben ik aan het testen. Als je nu op een foto klikt laad die wel de load.gif, maar verder doet die niks.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
  
    
    
   //Open map
 if ($handle = opendir('content/portfolio/advertenties/pic/')) {


$_GET['afbeelding'] = 'file';

    while (false !== ($file = readdir($handle))) {
        if ($file != "." && $file != "..") {
        echo "<a rel='lightbox' href=\"detail_advertenties.php?afbeelding=$file\">
        <img alt=$file width=120px height=120px src='content/portfolio/advertenties/pic/$file'></a> \n"
;
        }
 }

    closedir($handle);
 }


  
  ?>


Kunnen jullie me misschien helpen? Alvast bedankt!

Groeten Elmar
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 07:37:14
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

16/06/2009 10:17:00
Quote Anchor link
Quote:
Op die pagina ben ik aan het testen. Als je nu op een foto klikt laad die wel de load.gif, maar verder doet die niks.

bij mij niet.

overgins al eens en thumbnails gedacht?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 
Joey Drieling

Joey Drieling

16/06/2009 10:20:00
Quote Anchor link
Bij mij het zelfde
 
Elmar

Elmar

16/06/2009 10:35:00
Quote Anchor link
rvw schreef op 16.06.2009 10:17:
Quote:
Op die pagina ben ik aan het testen. Als je nu op een foto klikt laad die wel de load.gif, maar verder doet die niks.

bij mij niet.

overgins al eens en thumbnails gedacht?


thumbnails?? Sorry ben echt nog een beginner :$

Want me werk vroeg dat te doen en ik wilde dat wel om nieuwe dingen te leren.
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

16/06/2009 11:02:00
Quote Anchor link
script dat ik ooit gemaakt hebt.
http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/1475/


en het moet zo
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<a rel="lightbox" href="/content/portfolio/advertenties/pic/adv_amrath.gif">
<img height="120" width="120" alt="adv_amrath.gif" src="/content/portfolio/advertenties/pic/adv_amrath.gif"/>
</a>
 
Elmar

Elmar

16/06/2009 11:17:00
Quote Anchor link
Het is al gefixt! Thanks all
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

16/06/2009 11:19:00
Quote Anchor link
ik zou toch maar eens naar thumnails kijken en je hoofd foto en stuk kleiner maken.
 
Ruud van der Woude

Ruud van der Woude

03/08/2009 10:38:00
Quote Anchor link
Hallo

Ik las deze oplossing. ik ben bezig met lightbox en deimplemantatie is gelukt alleen wil ik op het memnent dat er geklikt wordt een update in de database maken.

Weet iemand hoe ik dat kan oplossen

Ruud
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

03/08/2009 12:12:00
Quote Anchor link
@Elmar.
Het werkt niet hoor :) je hebt een klein foutje gemaakt. Daardoor ziet hij alle plaatjes als een lange link

<a href="/content/portfolio/advertenties/pic/adv_amrath.gif" rel="lightbox[advertenties]">
<img src="content/portfolio/advertenties/pic/adv_amrath.gif" alt="adv_amrath.gif" width="120px" height="120px" " /></a>

Helemaal aan het eind staat een dubelle quote teveel

120px" " /></a> moet zijn 120px" /></a>
 
Elmar

Elmar

15/09/2009 12:15:00
Quote Anchor link
Even een schop,

Mijn lightbox werkt goed in FF maar in IE werkt die als het goed is niet..
Zelf werk ik op een mac dus kan het niet goed checken. :P

Maar bij IE laad alleen de lightbox zelf en niet de foto.. best raar.

Zit er een fout in het script?

Alvast bedankt. :D

Hier de pagina: http://www.tentyproductions.nl/index2.php?pagina=advertenties

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
  
    
    
   //Open map
 if ($handle = opendir("content/portfolio/advertenties/pic/")) {


$_GET['afbeelding'] = 'file';

    while (false !== ($file = readdir($handle))) {
        if ($file != "." && $file != "..") {
        echo '<a rel="lightbox[brochures]" href="content/portfolio/advertenties/pic/'.$file.'" >
       <img src="content/portfolio/advertenties/pic/'
.$file.'" alt="'.$file.'" width="120px" height="120px" /></a>'.PHP_EOL;
        }
 }

    closedir($handle);
 }


  
  ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Elmar
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.