Lightbox help

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »
Elmar

Elmar

16/06/2009 10:04:00
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

Ik ben bezig met de website van www.tentyproductions.nl.
Die is ooit gemaakt door een bedrijf, nu heeft mijn baas gevraagt of ik hem kan updaten etc. Ik ben al een heel eind! Nu kwam ik op het deel van het portfolio.

Het was ooit gemaakt dat er een nieuw venster opent als je op de foto klikt. Ik vind dat dus niet mooi en wilde een lightbox invoegen. Ik zelf heb niet zo veel verstand van PHP. Daarom jullie hulp.

http://www.tentyproductions.nl/index.php?pagina=advertenties

Op die pagina ben ik aan het testen. Als je nu op een foto klikt laad die wel de load.gif, maar verder doet die niks.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
  
    
    
   //Open map
 if ($handle = opendir('content/portfolio/advertenties/pic/')) {


$_GET['afbeelding'] = 'file';

    while (false !== ($file = readdir($handle))) {
        if ($file != "." && $file != "..") {
        echo "<a rel='lightbox' href=\"detail_advertenties.php?afbeelding=$file\">
        <img alt=$file width=120px height=120px src='content/portfolio/advertenties/pic/$file'></a> \n"
;
        }
 }

    closedir($handle);
 }


  
  ?>


Kunnen jullie me misschien helpen? Alvast bedankt!

Groeten Elmar
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 23:10:17
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

16/06/2009 10:17:00
Quote Anchor link
Quote:
Op die pagina ben ik aan het testen. Als je nu op een foto klikt laad die wel de load.gif, maar verder doet die niks.

bij mij niet.

overgins al eens en thumbnails gedacht?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 
Joey Drieling

Joey Drieling

16/06/2009 10:20:00
Quote Anchor link
Bij mij het zelfde
 
Elmar

Elmar

16/06/2009 10:35:00
Quote Anchor link
rvw schreef op 16.06.2009 10:17:
Quote:
Op die pagina ben ik aan het testen. Als je nu op een foto klikt laad die wel de load.gif, maar verder doet die niks.

bij mij niet.

overgins al eens en thumbnails gedacht?


thumbnails?? Sorry ben echt nog een beginner :$

Want me werk vroeg dat te doen en ik wilde dat wel om nieuwe dingen te leren.
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

16/06/2009 11:02:00
Quote Anchor link
script dat ik ooit gemaakt hebt.
http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/1475/


en het moet zo
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<a rel="lightbox" href="/content/portfolio/advertenties/pic/adv_amrath.gif">
<img height="120" width="120" alt="adv_amrath.gif" src="/content/portfolio/advertenties/pic/adv_amrath.gif"/>
</a>
 
Elmar

Elmar

16/06/2009 11:17:00
Quote Anchor link
Het is al gefixt! Thanks all
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

16/06/2009 11:19:00
Quote Anchor link
ik zou toch maar eens naar thumnails kijken en je hoofd foto en stuk kleiner maken.
 
Ruud van der Woude

Ruud van der Woude

03/08/2009 10:38:00
Quote Anchor link
Hallo

Ik las deze oplossing. ik ben bezig met lightbox en deimplemantatie is gelukt alleen wil ik op het memnent dat er geklikt wordt een update in de database maken.

Weet iemand hoe ik dat kan oplossen

Ruud
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

03/08/2009 12:12:00
Quote Anchor link
@Elmar.
Het werkt niet hoor :) je hebt een klein foutje gemaakt. Daardoor ziet hij alle plaatjes als een lange link

<a href="/content/portfolio/advertenties/pic/adv_amrath.gif" rel="lightbox[advertenties]">
<img src="content/portfolio/advertenties/pic/adv_amrath.gif" alt="adv_amrath.gif" width="120px" height="120px" " /></a>

Helemaal aan het eind staat een dubelle quote teveel

120px" " /></a> moet zijn 120px" /></a>
 
Elmar

Elmar

15/09/2009 12:15:00
Quote Anchor link
Even een schop,

Mijn lightbox werkt goed in FF maar in IE werkt die als het goed is niet..
Zelf werk ik op een mac dus kan het niet goed checken. :P

Maar bij IE laad alleen de lightbox zelf en niet de foto.. best raar.

Zit er een fout in het script?

Alvast bedankt. :D

Hier de pagina: http://www.tentyproductions.nl/index2.php?pagina=advertenties

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
  
    
    
   //Open map
 if ($handle = opendir("content/portfolio/advertenties/pic/")) {


$_GET['afbeelding'] = 'file';

    while (false !== ($file = readdir($handle))) {
        if ($file != "." && $file != "..") {
        echo '<a rel="lightbox[brochures]" href="content/portfolio/advertenties/pic/'.$file.'" >
       <img src="content/portfolio/advertenties/pic/'
.$file.'" alt="'.$file.'" width="120px" height="120px" /></a>'.PHP_EOL;
        }
 }

    closedir($handle);
 }


  
  ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Elmar
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.