Lightbox script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

AnikavanderSanden

AnikavanderSanden

23/10/2008 17:20:00
Quote Anchor link
Ik heb bij mij portfolio een lightbox script gebruikt. Zie hier Maar als je op een foto klikt krijg je de lightbox boven aan de pagina te zien. Ik wil graag dat je de lightbox in het midden van de pagina verschijnt. Weet iemand hoe je dit voor elkaar krijgt.

Dit is het script van de pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<html>
<head>
    <title>Anika's Tekeningen</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
    <script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script>
    <link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" type="text/css" media="screen" />

<style type="text/css">
#wrapper {
    margin: 0 auto;
    width: 750px;
    background-color: #FFF;
    text-align: left;
    z-index:1;
}

a {
text-decoration: none;
}
</style>
    
</head>

<body bgcolor="#FFE26F" background="Afbeelding/Layout/layout1.gif" text="#FF8000" link="#FF8000" vlink="#FF8000" alink="#FF8000" style="background-repeat:no-repeat;">


<div id="Layer1" style="position:absolute; left:11px; top:222px; width:141px; height:242px; z-index:2">
 <!-- BEGIN CBOX - www.cbox.ws -->
<div align="center" id="cboxdiv">
<iframe frameborder="0" width="140" height="121" src="http://www4.cbox.ws/box/?boxid=3379372&amp;boxtag=3014&amp;sec=main" marginheight="2" marginwidth="2" scrolling="auto" allowtransparency="yes" name="cboxmain" style="border: 0px solid;" id="cboxmain"></iframe><br/>
<iframe frameborder="0" width="140" height="120" src="http://www4.cbox.ws/box/?boxid=3379372&amp;boxtag=3014&amp;sec=form" marginheight="2" marginwidth="2" scrolling="no" allowtransparency="yes" name="cboxform" style="border: 0px solid;border-top:0px" id="cboxform"></iframe>
</div>
<!-- END CBOX --></div>
<div id="Layer2" style="position:absolute; left:9px; top:479px; width:452px; height:29px; z-index:3">
  <blockquote>
    <p>&nbsp;</p>
  </blockquote>
</div>
<div id="Layer3" style="position:absolute; left:15px; top:60px; width:138px; height:122px; z-index:4">
  <p><font size="2" face="Arial, Helvetica, sans-serif"> <a href="index.htm">Home</a><br>
    <a href="anika.htm">Anika</a></font> <font size="2" face="Arial, Helvetica, sans-serif"><br>
    <a href="anouk.htm">Anouk</a><br>
    <a href="eveline.htm">Eveline</a><br>
    <a href="tamara.htm">Tamara</a><br>
    <a href="tara.htm">Tara</a> <br>
    <a href="website.htm">Website </a></font></p>
  <p>&nbsp;</p>
  <p>&nbsp; </p>
</div>
<div id="Layer4" style="position:absolute; left:169px; top:64px; width:369px; height:390px; z-index:5">
  <p><font size="2" face="Arial, Helvetica, sans-serif"><strong>Anika&acute;s
    Tekeningen</strong></font></p>

  <p> <a href="Afbeelding/Anika/dancer2.jpg" title="Bloemen Danseres"     rel="lightbox[tekeningenanika]"><img src="Afbeelding/Anika/dancerpreview.gif" width="71" height="71" alt="" /></a>
    <a href="Afbeelding/Anika/eendje2.jpg" title="Lief Kuikentje"    rel="lightbox[tekeningenanika]"><img src="Afbeelding/Anika/eendjepreview.gif" width="71" height="71" alt="" /></a>
    <a href="Afbeelding/Anika/theepot2.jpg" title="Dansende Theepot"         rel="lightbox[tekeningenanika]"><img src="Afbeelding/Anika/theepotpreview.gif" width="71" height="71" alt="" /></a>
    <a href="Afbeelding/Anika/uil2.jpg" title="Verdedigende Uil"        rel="lightbox[tekeningenanika]"><img src="Afbeelding/Anika/uilpreview.gif" width="71" height="71" alt="" /></a><br />
    <a href="Afbeelding/Anika/vogel2.jpg" title="Stiekemen Vogel"        rel="lightbox[tekeningenanika]"><img src="Afbeelding/Anika/vogelpreview.gif" width="71" height="71" alt="" /></a>
    <a href="Afbeelding/Anika/kuiken.jpg" title="Kuikentjes"        rel="lightbox[tekeningenanika]"><img src="Afbeelding/Anika/kuikenprevieuw.gif" alt="" width="71" height="71" /></a>
</div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door AnikavanderSanden
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 03:26:24
 
Martijn B

Martijn B

23/10/2008 19:18:00
Quote Anchor link
Vreemd probleem.

Je zou in "lightbox.css" het volgende kunnen zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
#lightbox {
...
top: 20px !important;
...
}


Die regel moet je dus even toevoegen in "#lightbox" (zonder die ...).
Je kunt het getal zelf aanpassen.

Dit is natuurlijk geen oplossing,
maar nu ziet het er tenminste beter uit.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

23/10/2008 19:32:00
Quote Anchor link
Deze heeft altijd al voor mij gewerkt :).

http://www.huddletogether.com/projects/lightbox2/
 
AnikavanderSanden

AnikavanderSanden

23/10/2008 19:36:00
Quote Anchor link
Dankje wel voor de snelle reacties!, Ik zal kijken of het nu wel lukt.
 
Martijn B

Martijn B

23/10/2008 19:47:00
Quote Anchor link
@Paradox:

Dat is volgens mij hetzelfde script.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.