Lightbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 10:17:13
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil mijn eigen lightbox maken waarin ik gewoon foto's kan vergroten of formulieren in kan openen. Bij dat 2de loop ik een beetje vast. Ik wil namelijk dat een formulier verstuurd word zonder dat de pagina opnieuw verstuurd word. Ik wil liever geen iframe gebruiken omdat je daarmee problemen krijgt om de lightbox af te sluiten. Heeft iemand misschien een idee hoe en wat? Ik heb al eens eerder geprobeerd dit te maken, toen succesvol omdat er maar weinig input velden waren en die afzonderlijk met Ajax verstuurde maar dit is iets anders heb ik het idee.
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 01:04:47
 
Php knipper

php knipper

16/02/2013 12:53:59
Quote Anchor link
alle post data in een var
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
var form_naam = $(this).parents('form').attr("name");
Gewijzigd op 16/02/2013 12:59:31 door php knipper
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 13:15:33
Quote Anchor link
Om de inhoud van formuliervelden terug te sturen naar de server zonder de pagina te verlaten heb je absoluut AJAX nodig. Indien het allemaal wat complex gaat worden met gewoon javascript kan ik je jQuery aanraden. Laat anders even een relevant stukje code zien
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 16:17:51
Quote Anchor link
Laat ik de vraag anders stellen (ik heb ondertussen namelijk wat mogelijkheden opgeschreven).

Kan ik met jQuery een ajax call maken die een formulier (ingevuld) verstuurd naar de server zonder dat de pagina herlaad. Ik weet dat het met een iframe kan maar vanuit een iframe zelf kun je de lightbox dan niet meer uitzetten.
 
Moose -

Moose -

16/02/2013 16:27:10
Quote Anchor link
Het hele punt van een ajax call is dat de pagina niet herladen wordt. Dus ja dat kan
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 16:37:29
Quote Anchor link
Oke, stel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<div class="lightbox-content">
    <form>
        Naam:<br>
        <input type="text" name="naam"><br>
        Adres:<br>
        <input type="text" name="adres"><br>
        Woonplaats:<br>
        <input type="text" name="woonplaats"><br>
        <button value="Versturen">
    </form>
</div>


Hoe kan ik zo'n formulier versturen met een Ajax call?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$(document).ready(function(){
    $('.lightbox-content').children('form').children('button').click(function(){
        // ajax call hier?
    });
});
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 17:01:56
Quote Anchor link
zo:

ajaxform.html
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
  <script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
  <script>
$(document).ready(function() {
  /* submit function van ons formulier */
  $("#myform").submit(function(event) {
  
    /* Voorkom de normale submit */
    event.preventDefault();
  
    /* enkele waarden uitlezen */
    var form = $( this ),
        naam = form.find( 'input[name="naam"]' ).val(),
        adres = form.find( 'input[name="adres"]' ).val(),
        woonplaats = form.find( 'input[name="woonplaats"]' ).val(),
        url = form.attr( 'action' );
  
    /* Verzend de data met jquery's post() */
    var posting = $.post( url, { naam: naam, adres: adres, woonplaats: woonplaats } );
  
    /* Stop het antwoord in een div */
    posting.done(function( data ) {
      $( "#result" ).text( data );
    });
  });
});
  </script>
</head>
<body>
  <form action="process.php" id="myform">
        Naam:<br>
        <input type="text" name="naam"><br>
        Adres:<br>
        <input type="text" name="adres"><br>
        Woonplaats:<br>
        <input type="text" name="woonplaats"><br>
   <input type="submit" value="Versturen" />
  </form>
  <!-- In deze div komt het resultaat van process.php -->
  <div id="result"></div>
 
 
</body>
</html>


process.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        if(isset($_POST['naam']) && isset($_POST['adres']) && isset($_POST['woonplaats'])) {
            echo strtoupper($_POST['naam']).' ';
            echo strtoupper($_POST['adres']).' ';
            echo strtoupper($_POST['woonplaats']);
            exit;
        }
    }

    echo 'Foutje';
?>


Toevoeging op 16/02/2013 17:20:57:

of met een JSON antwoord:

formajax.html:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
  <script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
  <script>
$(document).ready(function() {
  /* submit function van ons formulier */
  $("#myform").submit(function(event) {
  
    /* Voorkom de normale submit */
    event.preventDefault();
  
    /* enkele waarden uitlezen */
    var form = $( this ),
        naam = form.find( 'input[name="naam"]' ).val(),
        adres = form.find( 'input[name="adres"]' ).val(),
        woonplaats = form.find( 'input[name="woonplaats"]' ).val(),
        url = form.attr( 'action' );
  
    /* Verzend de data met jquery's post() */
    var posting = $.post( url, { naam: naam, adres: adres, woonplaats: woonplaats } );
  
    /* Stop het antwoord in een div */
    posting.done(function( data ) {
      $( "#result" ).html( data['naam'] + '<br />' + data['adres'] + '<br />' + data['woonplaats'] );
    });
  });
});
  </script>
</head>
<body>
  <form action="process.php" id="myform">
        Naam:<br>
        <input type="text" name="naam"><br>
        Adres:<br>
        <input type="text" name="adres"><br>
        Woonplaats:<br>
        <input type="text" name="woonplaats"><br>
   <input type="submit" value="Versturen" />
  </form>
  <!-- In deze div komt het resultaat van process.php -->
  <div id="result"></div>
 
 
</body>
</html>


process.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
    header('Content-Type: application/json');
    
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        if(isset($_POST['naam']) && isset($_POST['adres']) && isset($_POST['woonplaats'])) {
            $arr = array();
            $arr['naam']  = strtoupper($_POST['naam']);
            $arr['adres']  =  strtoupper($_POST['adres']);
            $arr['woonplaats']  =  strtoupper($_POST['woonplaats']);
            echo json_encode($arr);
            exit;
        }
    }

    echo 'Foutje';
?>
Gewijzigd op 16/02/2013 17:22:37 door Frank Nietbelangrijk
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 17:23:59
Quote Anchor link
Wow! Bedankt Frank! Ik zal eens kijken of het werkt.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 17:26:32
Quote Anchor link
heb het getest..
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 17:42:36
Quote Anchor link
Dat snap ik, maar ik moet het nog implementeren ;).
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 18:11:30
Quote Anchor link
uiteraard
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 21:04:09
Quote Anchor link
Ik ben nog steeds bezig met knoeien maar op de een of andere manier word het formulier telkens verstuurd als ik op een submit button klik. Moet ik misschien eerst iets doen voordat dat event 'prevented' word?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 21:14:40
Quote Anchor link
Let er op dat de code in de functie $(document).ready(function() {....}); staat want anders gaat het mis omdat de html nog niet ingeladen is en dus bestaat myform nog niet.

uiteraard let op dat je aan het form de juiste id geeft.

test desnoods even met alert('test'); welke code wel en niet uitgevoerd wordt

of laat me even meekijken
Gewijzigd op 16/02/2013 21:16:45 door Frank Nietbelangrijk
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 21:31:50
Quote Anchor link
Zou je mee kunnen kijken? Ik heb namelijk wat problemen met selectors. die Alert werkt niet.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 22:08:19
Quote Anchor link
jeps zie pm

Toevoeging op 16/02/2013 22:08:23:

jeps zie pm
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.