Logged In/ Logged out

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Slaz

Slaz

12/08/2007 01:52:00
Quote Anchor link
Ik heb een volledig werkende mysql databe usersystem.
(Ledenlijst, usersonline, userprofiel, loguit, forgotpass, register,activation)
Ik zou graag een script willen dat als je logged in bent bepaalde dingen aan het menu toevoegt en de -login- link weghaalt.
En als je uitgelogd bent de extra menu opties weer weggaan en de login link weer komt.

Zoiets als: If logged in
remove/replace: Login.php with loguit.php
show: useropties.php,loguit.php etc

Met vriendelijke groeten, Slaz
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 12:57:43
 
Joren de Wit

Joren de Wit

12/08/2007 09:56:00
Quote Anchor link
Kwestie van 2 menutjes maken en op verschillende momenten weergeven? Heel schematisch:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(INGELOGD)
{

    // Toon menu met extra opties
}
else
{
    // Toon normale menu
}
?>

Nu weet ik niet hoe jij controleert of iemand ingelogd is (sessievariabele waarschijnlijk?), maar dat kun je dus in het if-statement verwerken.
 
Slaz

Slaz

12/08/2007 12:56:00
Quote Anchor link
Hartstikke bedankt
Dit is het geworden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
include("config.php");

if(isset($_SESSION['user_id']))
{

  echo "Slaz rocks"; // Toon menu met extra opties
}
else
{
  echo "Slaz dont rocks"; // Toon normale menu
}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Slaz
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.