login blijft hangen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »
Mischa Gorinskat

Mischa Gorinskat

16/01/2005 16:32:00
Quote Anchor link
goedemiddag mensen

ik heb de tutorial gemaakt van "Het simpel loginsysteem". Nu werkt alles perfect op mijn pc-server(dus gewoon onder c:/enz) maar als ik hem nu upload naar mijn server en ook de juiste database gegevens invul, blijft het script hangen bij de login_2.php pagina, hij gaat niet door naar beveiligd.php, dit is wel het geval op mijn pc, maar niet op de server dus

-------login_2.php---------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php  
session_start();  
if(!empty($_POST))
   {
  
        include("connection.php");  
        $query = "SELECT * FROM login WHERE username='" . $_POST["username"]  ."' AND wachtwoord='". $_POST["wachtwoord"] . "'";  
        $result = mysql_query($query);  
    
   if(mysql_num_rows($result) == 1)
      {
  
          $username = $_POST["username"];  
          $wachtwoord = $_POST["wachtwoord"];  
          $_SESSION["username"] = $username;  
          $_SESSION["wachtwoord"] = $wachtwoord;  
          header("Location: beveiligd.php");  //hier zou hij dus moeten gaan naar beveiligd.php, maar dat gaat niet
          exit();  
      }

  else
      {  
          $text = "U hebt geen goede combinatie  van emailadres en wachtwoord gebruikt! <A onclick=\"javascript: window.back();\">Ga terug</A>";  
          die($text);  
       }
}
  
else
        {  
            //pagina verkeerd aangeroepen
           header("Location: login.php");  
         }

?>
Gewijzigd op 16/01/2005 16:37:00 door Mischa Gorinskat
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 09:51:46
 
Alfred -

Alfred -

16/01/2005 17:10:00
Quote Anchor link
Zet onder die header eens een echo, en kijk of ie echt tot daar komt. Anders ligt de fout elders, en niet aan de header zelf..
 
PHP erik

PHP erik

16/01/2005 18:21:00
Quote Anchor link
en als je de exit() weghaalt?
 

18/01/2005 16:32:00
Quote Anchor link
tja als ik echo dan krijg ik die tekst gewoon te zien en als ik de exit() weghaal gebeurd er ook niet echt iets fascinerends, hij blijft nog steeds hangen
:(

toch bedankt voor de moeite, iemand anders iets?
 
Alfred -

Alfred -

18/01/2005 16:59:00
Quote Anchor link
Kan niet dan... Als de echo er staat, komt ie ook aan de header()... Probeer eens bovenaan :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
error_reporting(E_ALL);
?>
 
Mischa Gorinskat

Mischa Gorinskat

18/01/2005 17:09:00
Quote Anchor link
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/members/paid/m/0/m038.com/htdocs/www/test/login_2.php:10) in /data/members/paid/m/0/m038.com/htdocs/www/test/login_2.php on line 27

dat krijg ik dan, hmm btw regel 27 is de regel nadat ie de header verstuurt dus waar het } staat
 
Alfred -

Alfred -

18/01/2005 17:11:00
Quote Anchor link
mja, daar heb je het verwachte ^^
Je header(); vervangen door een meta refesh...

<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="3;URL=http://www.some.org/some.html">

Of iets dergelijks dat je pagina ververst, of de beste oplossing, op PHP.net eens lezen over header(); en waarom je deze fout krijgt ;)
 
DaeDaluz

DaeDaluz

18/01/2005 17:12:00
Quote Anchor link
Gewoon javascriptje gebruiken dan heb je geen problemen met headers already sent :)
 
Alfred -

Alfred -

18/01/2005 17:19:00
Quote Anchor link
Javascript? En wat voor de bezoekers die dit disabled hebben? ^^
 
Mischa Gorinskat

Mischa Gorinskat

18/01/2005 17:22:00
Quote Anchor link
k bedankt zal ik wel eens doen
 
DaeDaluz

DaeDaluz

18/01/2005 17:26:00
Quote Anchor link
Rafeal die laat je een mooie link zien en dan mogen ze zelf klikken ;)
 
Alfred -

Alfred -

18/01/2005 17:28:00
Quote Anchor link
Lekker gebruiksvriendelijk... Tis nu ook dat er geen betere oplossingen zijn :p
 
DaeDaluz

DaeDaluz

18/01/2005 17:29:00
Quote Anchor link
die zijn er wel, maar daarvoor heb je google nodig ;)
 
Alfred -

Alfred -

18/01/2005 17:30:00
Quote Anchor link
Of gewoon m'n bovenstaande posts eens doornemen ? :P
 
DaeDaluz

DaeDaluz

18/01/2005 17:32:00
Quote Anchor link
kan ook ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.